Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

ir mano financai dainuoja romancus, taigi reikia rinktis ir tai bus ne botorch smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2012 06 14, 21:00)
aciu,

as irgi pries keleta dienu radau vanda Micasa white, nudziugau, nes man sitos baltuoles labai simpatiskos, mokejau 25

Baltai pavydžiu kas galite vandas auginti, man taip patinka, bet man jos kol kas uždraustos verysad.gif
Atsakyti
kodėl uždraustos?
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2012 06 15, 09:43)
kodėl uždraustos?

Vyrui nepatinka jų šaknys verysad.gif bet dar turiu viltį išsikovoti jų auginimą kaip, kad išsikovojau palanges aggressive.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2012 06 15, 10:51)
Vyrui nepatinka jų šaknys  verysad.gif bet dar turiu viltį išsikovoti jų auginimą kaip, kad išsikovojau palanges aggressive.gif

tai augink ne palaidą, o vazone substrate mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 15 birželio 2012 - 09:52
QUOTE(Tina* @ 2012 06 14, 22:25)
Merginos ar butu norinciu simet ko nors is Botorch? Ar jau nereik simet uzsakymo.

Jei kas priims gal ir prisijungčiau, reikia pasidairyti kokio gėrio ten turi blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2012 06 15, 09:52)
tai augink ne palaidą, o vazone substrate mirksiukas.gif

Kažin ar nenumarinčiau jų taip, nesu jau tokia patyrusi blush2.gif su vandomis išvis nebuvau susidūrusi, kažkaip įsivaizduoju, jog substrate sudėtingiau su jomis būtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2012 06 15, 10:57)
Kažin ar nenumarinčiau jų taip, nesu jau tokia patyrusi  blush2.gif su vandomis išvis nebuvau susidūrusi, kažkaip įsivaizduoju, jog substrate sudėtingiau su jomis būtų g.gif

kaip tik lengviau, rėčiau laistyt reikia smile.gif substratas turėtų būti stambus, taigi greit pradžiustantis, todėl tikrai mažėja galimybė supūdyti. palaidos daugiau laiko atima..
aišku, egzotika auginti plikom šaknim, bet gyvenimas koreguoja norus, kai esi dirbantis šeimos žmogus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 15 birželio 2012 - 10:03
kaip aš džiaugiuos,kad mano vyras susitaikė su gėlininkija ir ją pamėgo thumbup.gif net naujos palangės buvo užsakytos turbūt dvigubo dydžio, nei standartiškai būna wub.gif ir darbininkams liepė jas gerai sutvirtinti, nes ten bus daug vazonų biggrin.gif biggrin.gif o dar ir neseniai gavau iš jo pavyzdį, kokio jis paveikslo norėtų ant sienos, atsiverčiu ir vos neatsisėdau - ryškus phalaenopsio žiedas sudarytas iš berods 7 dalių blink.gif o iš pradžių kariavo, pirštu palei smilkinį sukiojo, o dabar biggrin.gif
Atsakyti
O grupiniai pirkimai prganizuojami sioje temoje ar kazkur kitur?
Atsakyti
QUOTE(Ritute @ 2012 06 15, 11:04)
O grupiniai pirkimai prganizuojami sioje temoje ar kazkur kitur?

galite ir čia sekti, jei susiplanuos merginos vistiek čia parašys. Dar galite pasižiūrėti www.orchids.lt
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2012 06 15, 11:04)
o dar ir neseniai gavau iš jo pavyzdį, kokio jis paveikslo norėtų ant sienos, atsiverčiu ir vos neatsisėdau - ryškus phalaenopsio žiedas sudarytas iš berods 7 dalių  blink.gif o iš pradžių kariavo, pirštu palei smilkinį sukiojo, o dabar biggrin.gif

Cia tai bent lotuliukas.gif lobis-ne vyras thumbup.gif

Nepagalvojau pirkdama buta, kaip bus sunku bus be palangiu gyvent doh.gif langai iki zemes nelabai patiko, bet pripratau, o kad geliu tiek uzsiveisiu ir neturesiu kur det, nedasuto blush2.gif Po kiekvieno ispardavimo - po orchyte wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alezee: 15 birželio 2012 - 10:12
QUOTE(zuzla @ 2012 06 15, 10:01)
kaip tik lengviau, rėčiau laistyt reikia smile.gif substratas turėtų būti stambus, taigi greit pradžiustantis, todėl tikrai mažėja galimybė supūdyti. palaidos daugiau laiko atima..
aišku, egzotika auginti plikom šaknim, bet gyvenimas koreguoja norus, kai esi dirbantis šeimos žmogus...

Nu reiktų pabandyt gal tada blush2.gif jei šaknų nesimatys gal susitaikys su vandom biggrin.gif
Atsakyti