Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(Šilingė @ 2012 05 20, 11:07)
Na, kas dar nebuvote parodoje, šiandien nepraleiskite progos - vandos po 90 Lt, falenopsiai nuo  12 Lt  bigsmile.gif  Einu šopintis thumbup.gif

oh my goooooooooooooooooooood thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

paroda - l a i k y k i s zzzzz thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ir dar update'as - perkantiems dovanojamos dovanos - lietuviškos selekcijos falenopsiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilingė @ 2012 05 20, 11:20)
Ir dar update'as - perkantiems dovanojamos dovanos  -  lietuviškos selekcijos falenopsiai  wub.gif

vaje vaje, tikiuosi liks ko nors iki popietės biggrin.gif, nes anksčiau atvažiuoti nesigauna...
Atsakyti
Cia kaip supratau LOD'ieciu turgelis toks fainas, gaila, kad orchidejos.lt neperlauziami ant kainu ax.gif
Atsakyti
Merginos, prisipirkot groziu, gal reikia vazoneliu jiems? Atvezciau vakare rolleyes.gif http://public.fotki....518-101335.html
Atsakyti
Labai dailios visu naujokes wub.gif

QUOTE(Tina* @ 2012 05 20, 00:48)
Man tai jie nesuskaitomi, vis atsiverciu ir paskaitineju, kai prireikia info apie koki augala.

QUOTE(eliss @ 2012 05 20, 09:22)
turiu visus,deja,jie neparduodami rolleyes.gif

Tai cia viskas aisku ir suprantama, as taip ir maniau, bet galvojau, pabandysiu laime irnesakyk.gif 4u.gif

QUOTE(Šilingė @ 2012 05 20, 11:20)
Ir dar update'as - perkantiems dovanojamos dovanos  -  lietuviškos selekcijos falenopsiai  wub.gif

Nu butu arciau ta mega, lekciau antrakart bigsmile.gif bet jau pradeciau iskart nuo shopinimosi unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 05 20, 01:25)
kazkada jo deka tikrai turesiu orchidariuma,

thumbup.gif geras dalykas ta dėžutė mirksiukas.gif

QUOTE(mumrikas @ 2012 05 20, 10:40)
Bet vežė jas ir veš ateity,

O kad vyras neranda, tai visai gali būt - veža juk jas ne iš pardžių, o iš orchidėjų fermų.

žinau,todėl ir stabdžius įjungiau ax.gif šiaip turiu dar seną didelę svajonę,kuri kol kas ir liks svajone,va kai tą turėsiu,tada ir smulkesnes ''jamsiu''

bet keista kažkaip,gi vokiečiai turi fermas orchių,tai negi tik ten ir prekiauja? parduotuvėse nepopuliarios gėlės? taip tikėjausi,kad pripirks grožių unsure.gif

QUOTE(Tina* @ 2012 05 20, 11:47)
Rytas prasidejo besigrozint savo naujaja kvapnuole 

pasipasakosiu tik vakare

nai nai nai wub.gif
toli dar tas vakaras,jaučiu kai pasigirsi ,tai čia bent pusė be miego liksim doh.gif biggrin.gif

QUOTE(Tina* @ 2012 05 20, 12:03)
Fainuoliai musu putpeliukai. Tik taip idomiai atskirai abu padeti.

aga,aš irgi nesupratau kodėl jiedu ištremti? kažkaip nespėjau pasidomėt biggrin.gif

QUOTE(Šilingė @ 2012 05 20, 12:07)
šiandien nepraleiskite progos

doh.gif doh.gif doh.gif
gerai,kad šiandien nebūsiu cool.gif
Atsakyti
Tina, ten pas mane įstatytas bellatulum su visu vazoniku. Kažkada buvau tiesiai pasodinus, nepatiko raibuolėms, pergreit išdžiūva. Pirkau iš Egidijaus.
Aš lb norėjau lietuviško falenopsio, bet dar vakar buvo po dvidešimt litų, tai pasilikau ateičiai.
Papildyta:
putpeliukai neištremti, padėti pagarbiai ant stalo, kad žmonės galėtų patogiai grožėtis.
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2012 05 20, 16:30)
putpeliukai neištremti, padėti pagarbiai ant stalo, kad žmonės galėtų patogiai grožėtis.

pajuokavau tik mirksiukas.gif apžiūrėjau iš visų pusių wub.gif
Atsakyti
Visu parodines naujokes nuostabios wub.gif truksta zodziu... bigsmile.gif
Atsakyti
Kukliai pasigirsiu tarp jūsų prof-grožybių.

Pagaliau neatsilaikiau... kelis mėnesius spirgėjau, kaip norėjau geltonos orchidėjos. Štai toks žiedelis atkeliavo iš Vilniaus eilinės Ukmergės g. Maximos į Visaginą... ax.gif Labai tikiuosi, kad jam pas mane patiks.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Savvy @ 2012 05 20, 20:09)
Kukliai pasigirsiu tarp jūsų prof-grožybių.
Labai tikiuosi, kad jam pas mane patiks.

biggrin.gif na ne pas visas prof-grožybės schmoll.gif ,labai graži jūsų gėlytė,man patinka ir pačio augalo lapai,jų spalva su tuo rausvumu thumbup.gif
patiks patiks mirksiukas.gif
Atsakyti