Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

Laba diena,

nežinau kur klausti, bet gal galėtumėt pakomentuoti kokie kvapai ilgai laiko iš šių serijos: Escada, Calvin Klein, Beyonce, Jennifer Lopez, Lanvin, Cerruti, Halle Berry, Davidoff, Salvador Dali? Kaip Jums Escada Incredible Me, Cerruti Image, Calvin Klein Eternity, Lanvin Rumeur 2 Rose? g.gif Norėčiau labiau vakarinių kvepalų, kurie ilgai laikytųsi ir iš ne pačių brangiausių. Gal žinot kokius? smile.gif Iš anksto dėkuj už atsakymą.
Atsakyti
Tai ka jus isvardinot kvepalu brendus isvis nieko nesako. Tesiog sarasas. Nes paimant viena (kiekviena) is siu brendu ir isnagrinejus paaiskes kad jie turi ir visarinuku (lengvu) ir rimtesniu sunkesniu (vakariniu) kvepalu. Tarkim Salvador Dali turi Crazy Kiss - kompotelis, Dalistyle - lengvas, pagal mane vasarinukas. O va Salvador Dali (toks pavadinimas) - sunkesi, turtingi, vakariniai su beprotisku sleifu.

Rinkites ne pagal brenda, apibudinkit KOKIO noretumet kvapo. Tada bus lengviau patarti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip jau minėjau noriu labiau vakarinių (arba rimtesnėms progoms), kurie ilgai laikytųsi. Manau, kad vakariniai turi būti sunkesni nei dieniniai smile.gif ir labiausiai domina kuris ilgiausiai laikytųsi ir kuris geras kvapas? smile.gif

Mane domina:

1) Calvin Klein Eternity Moment edp
2) Calvin Klein Secret Obsession edp
3) Calvin Klein Contradiction edp
4) Calvin Klein Truth
5) Cerruti Image edt
6) Escada Incredible Me
7) Escada S edp
8) Guess Seductive edt
9) Halle Berry Reveal edp
10) Halle Berry Halle edp
11) Jennifer Lopez My Glow
12) Lanvin Eclat D'Arpege edp
13) Lanvin Rumeur 2 Rose edp

Internete neblogos nuolaidos jiems, kvepalų reikia, o pabandyti nėra kaip doh.gif Uosčiau tik Escada Incredible Me ir man visai patiko, juos gal ir pirksiu, o gal kiti kurie geresni ir ilgiau laiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2012 07 18, 15:44)
Kaip jau minėjau noriu labiau vakarinių (arba rimtesnėms progoms), kurie ilgai laikytųsi. Manau, kad vakariniai turi būti sunkesni nei dieniniai smile.gif ir labiausiai domina kuris ilgiausiai laikytųsi ir kuris geras kvapas? smile.gif

Mane domina:

1) Calvin Klein Eternity Moment edp
2) Calvin Klein Secret Obsession edp
3) Calvin Klein Contradiction edp
4) Calvin Klein Truth
5) Cerruti Image edt
6) Escada Incredible Me
7) Escada S edp
8) Guess Seductive edt
9) Halle Berry Reveal edp
10) Halle Berry Halle edp
11) Jennifer Lopez My Glow
12) Lanvin Eclat D'Arpege edp
13) Lanvin Rumeur 2 Rose edp

Internete neblogos nuolaidos jiems, kvepalų reikia, o pabandyti nėra kaip  doh.gif Uosčiau tik Escada Incredible Me ir man visai patiko, juos gal ir pirksiu, o gal kiti kurie geresni ir ilgiau laiko  ax.gif

5) man nelaiko,bet myliu,labiau dienai
8) myliu,bet nieko nesilaiko
ps: geriau kvepaliukus pirkite supermamu skelbimuose,nusipirksite dar pigiau,be to daznai siulomi ne pilni buteliukai uz patrauklia kaina,taip pat testeriukai 4u.gif
Atsakyti
Is situ turejau tik Calvin Klein Truth. Jie man kvepe zole. Nepasakyciau kad jie vakariniai. Labiau kasdieniski i darba. Tarpkitko visai geri kvepalai.
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2012 07 18, 17:44)
Kaip jau minėjau noriu labiau vakarinių (arba rimtesnėms progoms)

Iš jūsų paminėtų vargiai kuriuos priskirčiau vakariniams g.gif schmoll.gif Mano nuomonė 000189.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liya: 18 liepos 2012 - 16:11
akacijaorama, galit daugiau paskaityti apie dominancius kvepalus cia: smile.gif
http://www.fragrantica.com/
http://www.fragrantica.ru/

Atsakyti
QUOTE(lilayte @ 2012 07 18, 16:55)
5) man nelaiko,bet myliu,labiau dienai
8) myliu,bet nieko nesilaiko
ps: geriau kvepaliukus pirkite supermamu skelbimuose,nusipirksite dar pigiau,be to daznai siulomi ne pilni buteliukai uz patrauklia kaina,taip pat testeriukai 4u.gif

Ačiū už nuomonę. Va to man ir reikėjo. Man įdomi ir kitų nuomonė apie kitus kvapus.

QUOTE(v-i-k-a @ 2012 07 18, 17:02)
Is situ turejau tik Calvin Klein Truth. Jie man kvepe zole. Nepasakyciau kad jie vakariniai. Labiau kasdieniski i darba. Tarpkitko visai geri kvepalai.

Ačiū, žinosiu. Reiškias nelabai man patiks.

QUOTE(Liya @ 2012 07 18, 17:08)
Iš jūsų paminėtų vargiai kuriuos priskirčiau vakariniams  g.gif  schmoll.gif Mano nuomonė  000189.gif

O kokie, pasak Jūsų, vakariniai kvapai iš ne pačių brangiausių? Aš nesakau, kad noriu grynai vakarinių, bet tokių, kurie tinka ir vakarui smile.gif

Iš mano paminėtų tinka ir vakarui tai Calvin Klein Eternity Moment, Cerruti Image, Escada Incredible Me ir Lanvin Rumeur 2 Rose. Taip internete radau.
Apie kitus kvapus įdomi Jūsų nuomonė, ypač dėl laikymosi ilgumo.

QUOTE(MilGana @ 2012 07 18, 17:16)
akacijaorama, galit daugiau paskaityti apie dominancius kvepalus cia:  smile.gif
http://www.fragrantica.com/
http://www.fragrantica.ru/

Ačiū 4u.gif pasiskaitysiu. Bet man įdomi ir lietuvaičių nuomonė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akacijaorama: 18 liepos 2012 - 17:46
QUOTE(akacijaorama @ 2012 07 18, 17:42)
Ačiū už nuomonę. Va to man ir reikėjo. Man įdomi ir kitų nuomonė apie kitus kvapus.

Iš mano paminėtų tinka ir vakarui  Cerruti Image, Escada Incredible Me ir Lanvin Rumeur 2 Rose.

tikiuosi pagelbejau
o vakarui ne saldesni tinka?
na image tikrai ne vakarinia mano nuomone
lanvin Rumeur rose manau apie rozes
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2012 07 18, 19:42)

Jei nutarėte griežtai nerikiuoti kvepalų - dieniniai, vakariniai, iš Jūsų minėtų galbūt Escada Incredible Me - tokie universalūs - ir dieniniai, ir vakarui visai įmanomi g.gif (vėlgi mano nuomone).. Šie man laikosi trumpai. Taip pat Secret Obsession edp, laikosi vidutiniškai.
Iš Calvin Klein nepaminėjot, bet aš paminėsiu - Euphoria EDP gana saldūs, ryškūs. Naudoju bet kokia proga. Šie man laikosi ilgai.

Geriau uostinėti ir ieškoti pačiai 4u.gif
Bandykite Dior, Chanel..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liya: 18 liepos 2012 - 18:51
QUOTE(akacijaorama @ 2012 07 18, 15:40)

Jei reikia vakarinių greitai, gal tam kartui nusipirkit mėginuką/ų, mačiau išparduotuvėj Ange ou Demon (mano nuomone, tinka ir dienai, ir vakarui, ne kompotėlis), kažką iš Annick Goutal (neįžiūrėjau pavadinimo, reiktų pasitikslint) ar tiesiog ten paklauskit, kas ką pasiūlytų. O didesnį kiekį pirkit tik išbandžius, vakariniai vis tik neturėtų būt lengvi gėliniai - vaisiniai - saldumyniniai - vandeniniai, o sunkesni, ilgiau išsilaikantys, ir kaina jų paprastai didesnė, negu jūsų paminėtų (iš tų ne visus bandžiau ant odos, tai tvirtos nuomonės neturiu, bet nė vieni neįsiminė kaip solidesni vakarui tinkami).
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2012 07 18, 18:42)
Ačiū  4u.gif pasiskaitysiu. Bet man įdomi ir lietuvaičių nuomonė  biggrin.gif

Atrodo kaip kokia socialine apklausa biggrin.gif
Atsakyti