QUOTE(lilayte @ 2012 07 18, 19:03)
tikiuosi pagelbejau
o vakarui ne saldesni tinka?
na image tikrai ne vakarinia mano nuomone
lanvin Rumeur rose manau apie rozes
o vakarui ne saldesni tinka?
na image tikrai ne vakarinia mano nuomone
lanvin Rumeur rose manau apie rozes
Gal ir saldesni. Nežinau... O Cerruti gaivūs, tinka dienai ir ar ne per solidūs? Na matot man dar nėra nė 30-ies, tai nesinori dar labai sunkių grynai vakarinių, bet ieškau tokių, kurie tiktų ne tik dienai. Taip pat žiūrinėju ir antrus kvepalus, kurie būtų nesunkūs ir tiktų daugiau dienai, todėl ir surašiau pavadinimus, norėdama sužinoti bent kokią nuomonę

QUOTE(Liya @ 2012 07 18, 19:49)
Jei nutarėte griežtai nerikiuoti kvepalų - dieniniai, vakariniai, iš Jūsų minėtų galbūt Escada Incredible Me - tokie universalūs - ir dieniniai, ir vakarui visai įmanomi
(vėlgi mano nuomone).. Šie man laikosi trumpai. Taip pat Secret Obsession edp, laikosi vidutiniškai.
Iš Calvin Klein nepaminėjot, bet aš paminėsiu - Euphoria EDP gana saldūs, ryškūs. Naudoju bet kokia proga. Šie man laikosi ilgai.
Geriau uostinėti ir ieškoti pačiai
Bandykite Dior, Chanel..

Iš Calvin Klein nepaminėjot, bet aš paminėsiu - Euphoria EDP gana saldūs, ryškūs. Naudoju bet kokia proga. Šie man laikosi ilgai.
Geriau uostinėti ir ieškoti pačiai

Bandykite Dior, Chanel..
Manau reikės nusipirkti bent mažą kiekį incredible me.

QUOTE(biologė @ 2012 07 18, 20:31)
QUOTE(akacijaorama @ 2012 07 18, 15:40)
Jei reikia vakarinių greitai, gal tam kartui nusipirkit mėginuką/ų, mačiau išparduotuvėj Ange ou Demon (mano nuomone, tinka ir dienai, ir vakarui, ne kompotėlis), kažką iš Annick Goutal (neįžiūrėjau pavadinimo, reiktų pasitikslint) ar tiesiog ten paklauskit, kas ką pasiūlytų. O didesnį kiekį pirkit tik išbandžius, vakariniai vis tik neturėtų būt lengvi gėliniai - vaisiniai - saldumyniniai - vandeniniai, o sunkesni, ilgiau išsilaikantys, ir kaina jų paprastai didesnė, negu jūsų paminėtų (iš tų ne visus bandžiau ant odos, tai tvirtos nuomonės neturiu, bet nė vieni neįsiminė kaip solidesni vakarui tinkami).
Ne, negreitai reikia, bet noriu turėti jei prireiktų

QUOTE(MilGana @ 2012 07 18, 20:35)