Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(lilayte @ 2012 07 18, 19:03)
tikiuosi pagelbejau
o vakarui ne saldesni tinka?
na image tikrai ne vakarinia mano nuomone
lanvin Rumeur rose manau apie rozes

Gal ir saldesni. Nežinau... O Cerruti gaivūs, tinka dienai ir ar ne per solidūs? Na matot man dar nėra nė 30-ies, tai nesinori dar labai sunkių grynai vakarinių, bet ieškau tokių, kurie tiktų ne tik dienai. Taip pat žiūrinėju ir antrus kvepalus, kurie būtų nesunkūs ir tiktų daugiau dienai, todėl ir surašiau pavadinimus, norėdama sužinoti bent kokią nuomonę smile.gif

QUOTE(Liya @ 2012 07 18, 19:49)
Jei nutarėte griežtai nerikiuoti kvepalų - dieniniai, vakariniai, iš Jūsų minėtų galbūt Escada Incredible Me - tokie universalūs - ir dieniniai, ir vakarui visai įmanomi  g.gif  (vėlgi mano nuomone).. Šie man laikosi trumpai. Taip pat Secret Obsession edp, laikosi vidutiniškai.
Iš Calvin Klein nepaminėjot, bet aš paminėsiu - Euphoria EDP gana saldūs, ryškūs. Naudoju bet kokia proga. Šie man laikosi ilgai.

Geriau uostinėti ir ieškoti pačiai  4u.gif
Bandykite Dior, Chanel..

Manau reikės nusipirkti bent mažą kiekį incredible me. rolleyes.gif jeigu kas, tuomet pasipurkšiu Jūsų paminėtais calvin klein euphoria, kaip tik turiu mėginuką smile.gif

QUOTE(biologė @ 2012 07 18, 20:31)
QUOTE(akacijaorama @ 2012 07 18, 15:40)

Jei reikia vakarinių greitai, gal tam kartui nusipirkit mėginuką/ų, mačiau išparduotuvėj Ange ou Demon (mano nuomone, tinka ir dienai, ir vakarui, ne kompotėlis), kažką iš Annick Goutal (neįžiūrėjau pavadinimo, reiktų pasitikslint) ar tiesiog ten paklauskit, kas ką pasiūlytų. O didesnį kiekį pirkit tik išbandžius, vakariniai vis tik neturėtų būt lengvi gėliniai - vaisiniai - saldumyniniai - vandeniniai, o sunkesni, ilgiau išsilaikantys, ir kaina jų paprastai didesnė, negu jūsų paminėtų (iš tų ne visus bandžiau ant odos, tai tvirtos nuomonės neturiu, bet nė vieni neįsiminė kaip solidesni vakarui tinkami).

Ne, negreitai reikia, bet noriu turėti jei prireiktų ax.gif o tuo labiau nuolaidos neblogos dabar, vasaros išpardavimas, tai yra gera proga nusipirkti kokių nors kvepalų smile.gif ačiū už patarimus 4u.gif o jei ne kaip vakariniai, o dieniniai, nes žiūrinėju ir dienai, kokie Jums patiko? Norėtųsi, kad kuo ilgiau kvapas laikytųsi ir nebūtų šleikščiai saldūs kaip pvz. Britnės Spears ar kai kurie Escados smile.gif

QUOTE(MilGana @ 2012 07 18, 20:35)
Atrodo kaip kokia socialine apklausa  biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2012 07 18, 21:19)
o jei ne kaip vakariniai, o dieniniai, nes žiūrinėju ir dienai, kokie Jums patiko? Norėtųsi, kad kuo ilgiau kvapas laikytųsi ir nebūtų šleikščiai saldūs kaip pvz. Britnės Spears ar kai kurie Escados  smile.gif
lotuliukas.gif

Patiko nedaug kas, bet skoniai gi skirtingi, nebekalbant apie amžių, charakterį ir kitus dalykus... Iš jūsų suminėtųjų labiausiai vertinu Lanvin, Cerruti ir Salvador Dali. Iš Lanvin ypač verti dėmesio Oxygene (šitie man nr. 1, nors pati jais nesikvėpinu lotuliukas.gif Beje, ir visai nebrangūs, nors nežinau, ar dabar mūsų parduotuvėse yra), Eclat d’Arpège ir Rumeur, Cerruti - Image, 1881 Cerruti, Dali - Salvador Dali, Dalimania.
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2012 07 18, 16:44)
Kaip jau minėjau noriu labiau vakarinių (arba rimtesnėms progoms), kurie ilgai laikytųsi. Manau, kad vakariniai turi būti sunkesni nei dieniniai smile.gif ir labiausiai domina kuris ilgiausiai laikytųsi ir kuris geras kvapas? smile.gif

Mane domina:

..........
5) Cerruti Image edt
...........

Lilayte rašė, kad jai nelaiko. O aš kvapą jaučiu visą dieną (nors purškiuosi saikingai, ne daugiau kaip 1 pšyku). Jei kitomis dienomis nesikvėpinu, darbe spinta nuo striukės kvepia dar kelias dienas. Šie kvepalai man tinkamiausi vasarą esant šiltam orui, dieną.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julija88: 18 liepos 2012 - 20:58
QUOTE(julija88 @ 2012 07 18, 20:57)
Lilayte rašė, kad jai nelaiko. O aš kvapą jaučiu visą dieną (nors purškiuosi saikingai, ne daugiau kaip 1 pšyku). Jei kitomis dienomis nesikvėpinu, darbe spinta nuo striukės kvepia dar kelias dienas. Šie kvepalai man tinkamiausi vasarą esant šiltam orui, dieną.

kad man taip verysad.gif
Atsakyti
Va va, tik įrodymas, kad kvapai skirtingai skleidžiasi skirtingame kontekste - ant kitos odos, kitoj aplinkoj ir t.t.
Akacijaorama, ieškokite individuliai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liya: 18 liepos 2012 - 21:13
Kaip jau minėjau noriu labiau vakarinių (arba rimtesnėms progoms), kurie ilgai laikytųsi. Manau, kad vakariniai turi būti sunkesni nei dieniniai smile.gif ir labiausiai domina kuris ilgiausiai laikytųsi ir kuris geras kvapas? smile.gif

Internete neblogos nuolaidos jiems, kvepalų reikia, o pabandyti nėra kaip  doh.gif Uosčiau tik Escada Incredible Me ir man visai patiko, juos gal ir pirksiu, o gal kiti kurie geresni ir ilgiau laiko  ax.gif

Is jusu isvardintu nei vieni man nera rimti ar vakariniai. Gal incredible me, o visi kiti gaivus vandeneliai kasdienai. Pasiulyciau as jums rimtu sarasiuka, bet nuolaidu turbut jiems nebuna labai geru biggrin.gif
Atsakyti

Mane domina:

1) Calvin Klein Eternity Moment edp
...
12) Lanvin Eclat D'Arpege edp

Iš jūsų išvardintų rinkčiausiu šiuos - pirmieji romantiški, gėliški - vaisiški, mano manymu, geriau už bet kurį rimčiausą Escada kvapą. Ir prie plazdančios suknelės ir prie kašmyro megztuko.
Lanvin Eclat D'Arpege edp vienintelis minusas - labai populiarūs.

QUOTE(biologė @ 2012 07 18, 21:51)
1881 Cerruti

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2012 07 18, 21:51)
Patiko nedaug kas, bet skoniai gi skirtingi, nebekalbant apie amžių, charakterį ir kitus dalykus... Iš jūsų suminėtųjų labiausiai vertinu Lanvin, Cerruti ir Salvador Dali. Iš Lanvin ypač verti dėmesio Oxygene (šitie man nr. 1, nors pati jais nesikvėpinu lotuliukas.gif Beje, ir visai nebrangūs, nors nežinau, ar dabar mūsų parduotuvėse yra), Eclat d’Arpège  ir Rumeur, Cerruti - Image, 1881 Cerruti, Dali - Salvador Dali, Dalimania.

Dėkuj 4u.gif bandysiu ieškotis Lanvin kvapų pamėginimui smile.gif

QUOTE(julija88 @ 2012 07 18, 21:57)

kaip įdomiai, kad skirtingai laiko.

QUOTE(Liya @ 2012 07 18, 22:13)
Va va, tik įrodymas, kad kvapai skirtingai skleidžiasi skirtingame kontekste - ant kitos odos, kitoj aplinkoj ir t.t.
Akacijaorama, ieškokite individuliai  smile.gif

Taip, bet įdomi Jūsų visų nuomonė, kurios ir sulaukiau, už ką ir ačiū visoms 4u.gif be abejo nepamaišytų ir daugiau mergaičių pasisakymų smile.gif

QUOTE(Roxetė @ 2012 07 18, 22:17)
Is jusu isvardintu nei vieni man nera rimti ar vakariniai. Gal incredible me, o visi kiti gaivus vandeneliai kasdienai. Pasiulyciau as jums rimtu sarasiuka, bet nuolaidu turbut jiems nebuna labai geru  biggrin.gif

Dėkuj už komentarą. Pasiūlykit sąrašiuką, labai įdomu koks jis būtų smile.gif manau, kad netolimoj ateityje pasinaudočiau kuo nors iš Jūsų sąrašiuko smile.gif

QUOTE(London @ 2012 07 19, 11:29)
Iš jūsų išvardintų rinkčiausiu šiuos - pirmieji romantiški, gėliški - vaisiški, mano manymu, geriau už bet kurį rimčiausą Escada kvapą. Ir prie plazdančios suknelės ir prie kašmyro megztuko.
Lanvin Eclat D'Arpege edp vienintelis minusas  - labai populiarūs.
drinks_cheers.gif

Ačiū 4u.gif reikės ir Eternity moment nusipirkti porą ml. pabandymui smile.gif
Atsakyti
Atėjau prašyti pagalbos,man labai patinka kvapas ajuverdinio muilo Medimix su santalu,man jisai kažkoks ypatingas,bet dėja,po dušo išsilaiko tik iki pusvalandžio,gal patartumete kvepalus ,kurie artimiausiai atkartotu tą kvapą. 4u.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri apsvies mane apie Chloe kvapus, su kaspineliais smile.gif kiek pastebejau yra su baltu, zalsvu, beziniu ir tamsiu kaspineliu. gal kuri zinot ir naudojat paskutinius du variantus, t.y. Chloe signature edp ir Chloe intense edp. kokie atsiliepimai apie juos ? aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olliukas @ 2012 07 19, 21:50)
Atėjau prašyti pagalbos,man labai patinka kvapas ajuverdinio muilo Medimix su santalu,man jisai kažkoks ypatingas,bet dėja,po dušo išsilaiko tik iki pusvalandžio,gal patartumete kvepalus ,kurie artimiausiai atkartotu tą kvapą. 4u.gif

Pažiūrėjau fragrantikoj, nes sandalamedis man irgi kvepia, bet iš Medimix renkuosi tą su lashadi oil smile.gif.
Radau tokį link'ą, ten yra pasiūlymų su kvepalų pavyzdžiais, kur dominuoja sandalmedis: [jei čia tas santalas ir sandalmedis tas pats, - tikuosi, gerai supratau biggrin.gif ]
http://www.fragranti...dalwood-33.html

Gal ką pagelbės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 20 liepos 2012 - 12:43
Nauajame lietuviskame L"Officiel zurnale yra keletas straipsniuku apie kvepalus. Gal kam idomu pasiskaityti ar siaip pasiziureti. 4u.gif
Atsakyti