Įkraunama...
Įkraunama...

Lovytė,vežimėlis ar jūsų lova...

As jau dukros lovyte pazsadejau drauges gimsianciai dukrytei atiduoti. Tikiuosi, kad jos nebeprireiks g.gif
Atsakyti
po gimdymo pirmą mėnesį miegojom tryse, nes labai suplyšinėjus buvau ir sunku buvo keltis, vėliau dėl mamos sveikatos persikrausčiau laikinai pas tėvus, tai mažoji miegojo su manim. pabijojau, kad vėliau teks sunkiai atpratinti nuo miegojimo kartu ir ji nenorės miegoti savo lovytėj, pradėjau migdyti vežimo lopšy, nes lovytės pas tėvus nepasiėmiau, taigi dabar miegam ant dvigulės lovos, tik mažoji vežimo lopšy (manau miegos jame kol tilps). savo lovytėje miegojos pirmam mėnesį ir tik 1 kartą, viena labai sušalo, tai daugiau nemigdžiau.
Atsakyti
mes is anksto pirkom placia lova lotuliukas.gif , kad paskui visiem trim uztektu! lotuliukas.gif Po gimdimo irgi nelabai galejau keltis gan ilga, tai miegojo kartu! o dabar tai , ir man patogu, net sviesos nedegu, tik sukreksi - kyst-ir vel i sapnu karalyste! mirksiukas.gif

Be to miegu su abiem savo vyrais thumbup.gif
Atsakyti
Mano vaikas dali nakties miega lovyteje, kai koki antra karta pasiimu pamaitinti nakti, dazniausiai uzmiegam abu lovoje. Diena uzmiega lovoje, tada perkeliu i lovyte. Maitinant labai sudetinga vaika lovyteje palikti. Labai kencia mano miegas. blush2.gif
Atsakyti
mano dukrytė vis dar miega su mumis ax.gif
Atsakyti
Mano mazoji tik 1,5men.miegojo (bandziau),migdyti lovytei,bet poto taip nusikaliau be miego doh.gif ,kad spjoviau i ta reikala ir guldziau salia ir pagaliau pirma nakti issimiegojau.Taigi taip miegam ir toliau blush2.gif
Atsakyti
mano panele nuo pat gimimo miega lovytej thumbup.gif na tik rytais ja pasiimu i savo lova, kai vyras iseina i darba blush2.gif Taip abi dar pasnaudziam nors kiek bigsmile.gif
Atsakyti
Mes iki kokiu 6 men miegojome visi trys vienoje lovoje, nes mazoji niekaip nemiegodavo savo lovyteje, bet dabar ir pietukus ir nakciai uzmiega savo lovyteje, tiksliau reikia uzmigdyti. Labai dziaugiuosi, kad nepriprato prie musu lovos. Rytais irgi pasiimu pas save i lova.
Atsakyti
musu mazhyte diena dazniausiai miega vezimelyje - labai patogu, nusivezu ir i virtuve, ir i kitus kambarius. nakti - savo lovelej. i musu lova imam tik tada, kai buna labai nerami. negaleciau su ja miegoti vienoj lovoj - butu labai baisu, kad jai nieko nenutiktu ax.gif
Atsakyti
Iki 6mėn. miegojo vėžimėlyje. Paskui susirgo ir teko miegoti vienoje lovoje. Taip ir miegam iki šiol. Kadangi naktį prabunda kokius 5 kartus, tai nors nereikia kažkur eiti, viskas vietoje biggrin.gif
Atsakyti
Karoliukas nuo gimimo miega savo lovelėj, pas save nepasiimdavau nes tada negaliu vartytis mažius iš kart pabunda doh.gif o dienomis vežime lauke, namie dienos metu sunkiai užmiega ir labai trumpai miega.
Atsakyti
Nuo pat gimimo miega savo loveleje. Su vyru galvojome guldytis pas save i
lova, taciau grizus is gimdymo namu ememe ir idejome i lovyte, tipo kol
susitvarkysime, vaikas uzmigo, tai taip ir palikome toliau lovyteje miegoti.
Kelis kartus esu bandziusi guldytis i savo lova, bet vaikui tas nepriimtina,
pradeda niurgzti is nepasitenkinimo.
Atsakyti