Musu maze irgi miega nuo pat gimimo savo loveleje. Tiek diena, tiek nakti miega lovelej. Kai iseinam pasivaikscioti i lauka, tai uzsnusta ir vezime, bet trumpam. Iki siol nepajutau jokiu nepatogumu, kad vaikas miega na musu lovoje, as matau tik privalumus
.

Kol buvo visai mazytis tai miegodavo nakti lovyteje savo, diena vezimelyje.Dabar miega musu lovoje, nors kai vakare uzmiega perkeliu i jo lovyte, bet vidury nakties vaikas pradeda blaskytis, verkti ir joks palaikymas uz rankytes ar paglostymas nepadeda.Labai noriu, kad miegotu savo lovyteje bet kazkaip nesiseka man ji pripratinti.Labai priprato miegoti kartu kai gulejome ligonineje, po tu 10 dienu vaikas pasikeite
nedarau dideles tragedijos,kad vaikas miega kartu, bet kazkaip noretusi, kad vaikas miegotu savo loveleje.
Ryte tai be jokiu kalbu vaikas buna su mumis musu lovoje, neapsakomas jausmas kai ryte vaikas tau ciupineja nosi, arba priglunda su savo nosiuku prie tavo zando...

Ryte tai be jokiu kalbu vaikas buna su mumis musu lovoje, neapsakomas jausmas kai ryte vaikas tau ciupineja nosi, arba priglunda su savo nosiuku prie tavo zando...
Pirma dukryte diena miegodavo visur ir musu lovytej ir vezimely, o nakti iki 3 men miegodavo su mumis lovoj, o nuo 3men - lovytej.
O mazoji kolkas miega diena vezimely, o nakti tai vezimely, tai musu lovoj
O mazoji kolkas miega diena vezimely, o nakti tai vezimely, tai musu lovoj
diena miegam vezimelyje - lauke, arba pirmam aukste ant sofos kai turesim mobilia aukle miegosim savo lovelej antram aukste,dabar baisu palikt viena
nakti miegam savo loveleje, o jei labai nerami tai miegam kartu

mūsiškė miega savo lovytėje. Kartais, kai vakarais būna labai nerami o mums norisi pasižiūrėti TV, pagauldom į savo kol užmigs, o perkėlus į lovytę, ramiausiai miega toliau. Tiesa, kartais rytais po maitinimo pasilieku savo lovoje ir abi dar nusnaudžiame 2-3 valandžiukes.

Musu dukryte nuo pat gimimo miega savo lovyteje. Tik retkarciais pasiimame pas save i lova; dar diena buna, kad uzmiega cia.
Dieną miega belekur, ir savo lovelėje, ir mūsų lovoje, ir man ant rankų, jei nieko neveikiu, lauke vežimėlyje
Naktį, tai iš vakaro užmiega supamas lovelėje, o su pirmu atsibudimu pavalgyti, kraustosi pas mus į lovą ir taip išmiegam iki pat ryto, nes aš papraščiausiai nejaučiu kada jis baiga valgyt, nes užmeigu, tai į lovelę ir nebekeliu

Naktį, tai iš vakaro užmiega supamas lovelėje, o su pirmu atsibudimu pavalgyti, kraustosi pas mus į lovą ir taip išmiegam iki pat ryto, nes aš papraščiausiai nejaučiu kada jis baiga valgyt, nes užmeigu, tai į lovelę ir nebekeliu

Neturiu labai kategoriškos nuomonės , bet dėl šv. ramybės ir saugumo visada naktčiai guldau į savą lovelę
Be to ji niekada tam neprieštaravo
Dieną tai kaip papuola. Va ir dabar miega kieme vežimėlyje
Kai lauke vėsiau tada namuose naminėj kėdutėj užmiega. nepagalvokit, kad vaiką sėdintį miegot verčiu
Kėdutė turi gulimą padėtį. Tai va. Atrodo, kad jai visiškai nesvarbu kur miegoti
O ant rankų jeigu pradedi supti, tai tiktai supyksta
ir pradeda pilvą į viršų kelti. Tai reiškia guldyk mane
Tada dar rankytę palaikau ir viskas - miegam

O ant rankų jeigu pradedi supti, tai tiktai supyksta

Maniskis miega su mumis nuo pa tgimimo, ir juokas juokais, bet net Kliniku visi daktarai ir akuseres rekomendfuoja meigoti su vaiku. vaikui su tevais saugu ir ramu ( na bent jau prma menesi)..
Aisku keikvienas savaip, bet kur jus gamtoj matete gyvuna, kruis atsivedes savo palikuoniu nuo ju pabegtu miegoti atskirai? Visi gyvunai miega su savo mamom, taigi zmogus yra gamtos dalis ir tai ne isimtis.
Yra tyrymu duomenu, kad tokei vaikai buna ramesni, labiau savim pasitiki veliau. Kai ateina laiaks vaiaks pats iseina is tevu lovos, nereik jo " mest"
kaip mazo paukstelio is lidzo. su tevais jam saugu ir gera, jaust mamytes kvapa ir tt..
O isejima is tevu lovos netgi galima paverst savotiska svente vaikui, kaip jo savarankiskumo ir zuaugimo meta.
Aisku keikvienas savaip, bet kur jus gamtoj matete gyvuna, kruis atsivedes savo palikuoniu nuo ju pabegtu miegoti atskirai? Visi gyvunai miega su savo mamom, taigi zmogus yra gamtos dalis ir tai ne isimtis.
Yra tyrymu duomenu, kad tokei vaikai buna ramesni, labiau savim pasitiki veliau. Kai ateina laiaks vaiaks pats iseina is tevu lovos, nereik jo " mest"

O isejima is tevu lovos netgi galima paverst savotiska svente vaikui, kaip jo savarankiskumo ir zuaugimo meta.
Mano mazuciukas parpia savo lovyteje.Tik diena kartais nusnusta svetaineje ant sofos