Įkraunama...
Įkraunama...

Lovytė,vežimėlis ar jūsų lova...

Musu dukryte tik pirma savaite miegojo su mumis, o veliau perkelem i lovyte. Ji dabar sekmingai ten miega:) Kazkaip mes geriau isimiegam ir ji turi savo erdve 4u.gif Diena nusnustam kartu lovoje, bet nakti.. Ji keliauja i lovyte lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano mazyle nakti miega lovytej,tik rytais pasiimam sau biggrin.gif ,o diena parpia vezimuke,pastatau po langu,jai ten lb patinka nes namie lb tvanku rolleyes.gif
Atsakyti
mano mažytė visada miega savo lovytėje, porą kartų miegojo su manimi... čia buvo rytais, kai labai nusibosdavo atsikeldinėti, nes ji pradėdavo verkti pametus savo "soske" doh.gif niu, bet žinau, kad čia negerai, dėl to stengiuos jos nepalikinėti miegui šalia savęs schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos, mano dukryte miega tik vezimelyje - tai vakarais tenka palaukti kol imigs ir perdeti ja i lova biggrin.gif Aisku, kartais neiseina ir tenka vel laukti biggrin.gif Taip ir zaidziame, o zinau, kad patys pripratinom - vis lauke ir lauke, tai ji ir nesupranta ko gi mes is jos norime, jeigu diena loveles net nemato blink.gif Nezinau, kada gi ji pagaliau supras, kad uzmigti galima ir lovoj biggrin.gif
Atsakyti
mano mazyte tai visur miega:) nu pirma savaite gulejo savo lovytej:) bet man atsibodo keltis kas 2 valandas ja maitint, tai po tos savaites perkeliau ash ja i savo lova:) tai kai tik pradedavo verkt, tai "papa" igrusdavau i burna, taip mes ir abi toliau miegodavom:) tai kazkaip priprato prie musu lovos:) bet va nuo 4 menesiu mergina pradejo skraidyt ish lovos, tai dabar tenka jai daugiau savoj lovytej miegot:) bet vakar pristumiau savo lova prie lovytes, i lovytes viena shona nuemiau:) tai dabar vietos visiem pakankamai lovoj:) ji shalia manes, bet va lovytej guli:) tai jai visai taip patinka:) o man tuo labiau:) pagalaiu galiu sihsimiegot kaip zmogus:)
Atsakyti
Mes mazyle kol kas migdom minkstame lopsiuke (is vezimo) ir ji keliam i lovyte. Tik ryte pasiimam maze pas save i lova. Greit reiks kazkaip kitaip migdyt, nes baigiam isaugt lopseli.....
Atsakyti

Mano dukriukas be problemu miega lovytej wub.gif Tik va rytais kartais i savo lova parsinesam dar pasnausti,nes ji jau nebekietai miega ir niurzga pametusi soske blush2.gif O vezime miegam tik kol lauke buna ,siaip niekada ten nemigdau.Tiesa sakant musu net vezimas laiptinej stovi,taip kad juo naudojames tik pasivazinejimams lauke smile.gif
Atsakyti
Manau, kad kai vaikiukas miega savo lovelej ir jis, ir teveliai geriau issimiega, nes verciantis ant kito sono baisu kudikeli prispaust, o ir suaugusiems kartais reikia tik 2se pabuti, ane blush2.gif mirksiukas.gif
Be to ir nebezinai ar vaika maitini, armiegi, ar ne, man tai kosmaras kazkoks kartu su vaikiuku 1oj lovytej miegot schmoll.gif
Atsakyti
tik lovytej ir jokiu kitu varijantu, tik pas senelius kai pasilieka tai miega vezimely, nes ten lovytes nera
Atsakyti
Mes miegame kartu. Mums taip ir ramiau ir patogiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2006 08 07, 20:14)
Mes miegame kartu. Mums taip ir ramiau ir patogiau  ax.gif

Atsakyti
Maniske iki 4,5 menesiu miegojo ir diena ir nakti musu lovoje doh.gif kol buvo patogu. Dabar pastaciau jis lovyte salia ir auksti padarem kaip ir musu lovos. Tad dabar miega lovyteje, o jei reikia pamaitinti nakti, tai man reikia tik atsisukti ir viskas. Labai patogu thumbup.gif , nes isismegu nakti ir ja kelt nereikia
Atsakyti