Įkraunama...
Įkraunama...

Lovytė,vežimėlis ar jūsų lova...

na mano panele diena miega tik vezime,o nakti tik lovytej,buvo cia miegojusi kelis akrtus ir musu lovoje ,bet tada mes su tete dalijames puse lovos dviese,o ji viena kita puse uzemus bigsmile.gif tai kelias naktis pasikankinom,nemiegojom bet vistiek per rekimus pripratinom savoj lovytej miegot smile.gif tai dabar jokiu vargu ji savo,mes savo thumbup.gif
Atsakyti
nuo gimimo miega naktį savo lovytėj, maitinu gulėdama pas save, o dienom mažius miega mūsų lovoj.
dabar jam 4 mėn. ir pradėjo vartytis, todėl daug gyvenam ant grindų, tai jei užmiega - ten ir palieku thumbup.gif
Atsakyti
Siaip mano maziukas iki vakar visad miegojo savo lovytei thumbup.gif
Bet dabar aplinkybes trumpam pasikeite( isigijome naujus baldus, o senu dar neisvezem) tai tenka maziu porai dieneliu pas save lovoj priglausti. S
ianakt beveik nemiegojau, buvo baisu maziu prispaust... unsure.gif Tai dabar noriu paklaust mamyciu, kuriu vaikiukai kartu miega:

1. Kur miega vaikas? Per viduri ar jums is sono? Nes as nors viru ir pasitikiu, ka zinau ka jis ten nakti susapnos... dar prispaus vaika unsure.gif

2. Su kuo uzklojat, su savo anklode ar jo? Sianakt uzklojau su savo tai jis atsibudo visas susutes, galvoju jam per karsta gal.

3. Ar ant jusu paklodes guldot ar kazka patiesiat jam. Gal ant musu paklodes nehigieniska, mes tai prakaitojam ir pan.
Jei nesunku patarkit, nes as pasimetus doh.gif
Atsakyti
Savo mergytę nuo pat gimimo migdžiau tik lovytėje. Dabar irgi miega lovytėje, kartais ryte kai dar noriu pagulėti ilgiau, tai ją paisiimu pas save į lovą. Kai išvažiuojame į svečius su nakvyne, vežamės maniežą - lovytę. Miega kuo puikiausiai.
Atsakyti
Musu sunelis miega visada lovytei,nesvarbu tai naktis,ar pietu miegas.(aisku kartais pietu miegas gaunasi lauke-vezime)
Bet buna kartai neramus tai migdau salia saves prie sienos(ne per viduri)kad ir kaip vyras beprasytu,kaskaip bijau kad netycia prispaus.Uzkloju jo kaldryte,arba apkloteliu lengvu,priklausomai nuo kambario temperaturos,nes ir as pastebejau kad kai apkloji savo kaldra tai vaikui per karsta ir ima prakaituot.Na o po apacia as nieko jam atskiro nekloju,miega ant to ko ir mes:)smile.gif
Atsakyti
mano sunelis miega su manimi mums taip patogiau. Ir vaikas ramiau miega nei lovytei
Atsakyti
mūsų dukra miega visur. dieną jei lauke tai vežime ar jei nešioklėj tai ir joje, dar balkone vežime migdau. nakčiai užmiega savo lovytėje ir paskutiniu metu ant pilvo, bet vėlaiu prireikia apsiverssti ir tada visą nakti kaip kepsnį tuiru vartyti , ati ant nugaros reik perverst, tai ant pilvo doh.gif . porą naktų taip pasikankinus, po pirmo naktinio pabudimo guldausi šalia, tada nebėra reiklao vartytis ir miega ramiai. maniau kad alkana todėl naktį dažnai prabunda, bet kai miega prie mano šono to nebūna - valgyt MP dažnai neprašo 4u.gif
Atsakyti
mes migdomes lovytėj 4u.gif Tiesiog paguldau,apkloju,paduodu žinduką i vsio thumbup.gif
Atsakyti
Aš stengiuosi nuo gimimo migdyti tik jo lovelėje, o dienos metu labai įvairiai;tai vežimėly, tai pas mus ant lovos.
Atsakyti
Mes uzmiegam lovytej ir be jokiu kaprizu. thumbup.gif
Atsakyti
Mes tai ant rankyciu,supam ,supam,supam ,supam.... smile.gif
Atsakyti
mano sunelis pats uzmiega lovytei , po maudyniu pamaitinu ir nunesu i jo kambari ir paguldau o pati einu maudytis , gryzus randu ji mieganti.man kazkaip net neatejo i galva vaika supt ant ranku kad uzmigtu g.gif
Atsakyti