Kai skaiciau sita foruma susidurdinejau su daug antrasciu,pvz. "kur gulgyti maziuka","mazylis tevu lovoje" ir pan.Man pasidare idomu koks skirtumas jei mazylis miega lovoje su tevais ar savo lovyteje?

Dvi savaites bandziau:pirma savaite - jis miegojo pas mus lovoje ,antra - pas save lovyteje.Noriu tik pasakyti,kad visa laika mazylis miegodavo savo lovyteje pries mano bandyma.
Tai va,skirtumas tarp tevu lovos ir savo lovytes yra didelis.kai jis miegojo musu lovoje,as visa laika buvau isitempus,po to diena skaidedavo visus raumenis,lovoje vietos nedaug ir as labai bijojau uzgriuti ant mazylio,tai kaip supratote miego beveik nebuvo.o pats mazylis miegodavo trumpiau nes prabusdavo pradedavo kalbeti,dziaugdavosi kad tevai yra salia ir toliau nemiegodavo,bet ar naktis skirta pokalbiams ar miegui?
o kai jis miegodavo pas save lovyteje,jis ismiegodavo visa nakti,jei ir atsibusdavo keliom valandom anksciau,greitai uzmigdavo ir jam ten yra daugiau vietos negu tievu lovoje.jo lovyte - jo erdve
tai brangiosios mamytes,kurios miegat su savo mazyliais , paaiskinkit kodel jus neleidziat savo mazyliam tureti savo nuosavo vietos miegui?

juk ir jums butu patogiau ir kudikui jei jis miegotu savo lovyteje!Gal jus bandot sutaupyti pinigus neperkant lovytes?bet jus nebijot kad viena nakti netycia uzgriusit ant mazylio?

As suprantu kai mazylis salia jus miegate ramiai nes ji jauciate,bet ir lovyte galima pasistatyti salia ir viska matysit ir girdesit jei kas nors nutiktu,juk lova skirta dviem zmoniems!