Įkraunama...
Įkraunama...

Lovytė,vežimėlis ar jūsų lova...

Maniske po siai dienai tik ant ranku uzmiega ir su mamos papu.Ir nepratinau as jos tiesiog taip gavosi ji jau nuo pat pirmu dienu taip.Jau lyg ir uzmigusi bandziau det i lovyte,bet kur tau tik nuo ranku ir verkt is karto.Mama pries tai irgi netikejo ,bet kai pati isitikino,pati uzmigusia laikydavo ant ranku doh.gif taip mes vargstam po siai dienai.Aisku kai dabar uzmiega tai paguldau ant lovos ir turiu pati salia gulet ,kitaip mano kvapo nejaucia turbut blush2.gif O su soske ji visai nebedraugauja,as jai duot tai ji kai isiverke isizeidusi dar tokia blink.gif Va taip vat mes ir augam, guodziu save tuom kad tuoj greit ir nenores kartu buti,metai du ir vsio ax.gif
Atsakyti
Kai skaiciau sita foruma susidurdinejau su daug antrasciu,pvz. "kur gulgyti maziuka","mazylis tevu lovoje" ir pan.Man pasidare idomu koks skirtumas jei mazylis miega lovoje su tevais ar savo lovyteje? g.gif Dvi savaites bandziau:pirma savaite - jis miegojo pas mus lovoje ,antra - pas save lovyteje.Noriu tik pasakyti,kad visa laika mazylis miegodavo savo lovyteje pries mano bandyma. thumbup.gif
Tai va,skirtumas tarp tevu lovos ir savo lovytes yra didelis.kai jis miegojo musu lovoje,as visa laika buvau isitempus,po to diena skaidedavo visus raumenis,lovoje vietos nedaug ir as labai bijojau uzgriuti ant mazylio,tai kaip supratote miego beveik nebuvo.o pats mazylis miegodavo trumpiau nes prabusdavo pradedavo kalbeti,dziaugdavosi kad tevai yra salia ir toliau nemiegodavo,bet ar naktis skirta pokalbiams ar miegui? doh.gif
o kai jis miegodavo pas save lovyteje,jis ismiegodavo visa nakti,jei ir atsibusdavo keliom valandom anksciau,greitai uzmigdavo ir jam ten yra daugiau vietos negu tievu lovoje.jo lovyte - jo erdve thumbup.gif
tai brangiosios mamytes,kurios miegat su savo mazyliais , paaiskinkit kodel jus neleidziat savo mazyliam tureti savo nuosavo vietos miegui? blink.gif juk ir jums butu patogiau ir kudikui jei jis miegotu savo lovyteje!Gal jus bandot sutaupyti pinigus neperkant lovytes?bet jus nebijot kad viena nakti netycia uzgriusit ant mazylio? blink.gif As suprantu kai mazylis salia jus miegate ramiai nes ji jauciate,bet ir lovyte galima pasistatyti salia ir viska matysit ir girdesit jei kas nors nutiktu,juk lova skirta dviem zmoniems!
Atsakyti
Aš tai už tai, kad mažylis miegotų savo lovytėje 4u.gif
Pirmąsias vieną ar dvi savaites rekomenduojama miegoti kartu su mažyliu vienoje lovoje, kad jaustų mamos artumą ir šilumą, o vėliau, kai mažylis jau truputį apsipranta su jį supančia aplinka - galima pratinti prie jo lovelės....

Aš tai irgi jaučiauosi labai įsitempusi,kai mažylis šalia miega ir pabundu nuo menkiausio jo judesio.
Miegojom kartu lovoje,kai mažyli vargino pilviuko diegliai ar šiaip neramus būdavo, o šiaip visada naktį miega savo lovytėje, tik paryčiais įsikeliu, kai pradeda blaškytis biggrin.gif
Dieną lovytėj nemiega,nes jam atrodo,kad ten reikia žaisti - labai patinka apsaugėlės margos ir karuselė virš lovos - tai miegui laiko ten nebelieka lotuliukas.gif dieną miegą ant mūsų šeimyninės lovos.

Šiaip manau, kad čia kiekvienos mamos reikalas kur mažylį mikdyti - vienai patogiau kartu lovoje, kitai vaiko lovytėje, o dar kitai - kai vaikutis nuo mažumės miega kitame kambaryje. 4u.gif Čia, manau, dar ir įpročio reikalas mirksiukas.gif
Atsakyti
aš irgi už tai, kad pipiras miegotų savo lovoje. Mano mažasis savo lovelėje miega nuo pat pirmos dienos. Aišku, buvo vargo. Bet taip tik geriau thumbup.gif
be abejonės, buvo keletas kartų, kuomet jis miegojo mūsų lovoje. Bet man tai buvo ne miegas. Blūdijau, bijojau, kad vaiką nuspausiu, išriedės, palįs po antklode ir t.t doh.gif
Atsakyti
pas mane ir mazylis dienos miegui guldomas ant musu seimynines lovos,bet kai mes ten miegame tai jis negali miegoti ir jis miega ramiai savo lovyteje thumbup.gif
aisku kai atsivezem is ligonines po dvieju savaiciu jis negaledavo uzmigti ant nugarytes,tik ant pilvuko miegoti reikejo,o mane daktare prigazdino kad jis taip gali uzdusti reikia nupirkti toki itaisa kad fiksuotu jo pulsa,kad jei nustotu kvepuoti tai prades pypseti.as parejus papasakojau vyrui,jis pasake kad jis taip uzaugo,bet jei kas nupirksim po keliu savaiciu.oi tas kelias savaites kaip as bijojau nuo menkiausio judesio pabuzdavau,bet nesibaigus dviem savaitem pamaciau kad nieko cia blogo miegoti ant pilvo,mazylis gerai isimiegodavo,o jei atsikeldavo pradedavo rekti.mes iki siol miegam ant pilvuko ilgai ir laimingai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meile0409: 28 rugsėjo 2006 - 10:42
Mano pipiriukui dar tik savaitė, tai problemų dėl kalbėjimo lovoje dar neiškyla. Šiaip tai kai mažiukas suirzęs būna, tai atskirai lopšyje jam niekaip nepavyksta užmigti.Tenka imstis gudrybių, užmigdau šalia savęs ir tada transportuoju į lopšį.
Dėl miegojimo su tėvais, tai tikra nesąmonė. Man kai mažius guli šalia, miegas tampa kančia. Miegot norisi, o motinystės instinktai pilnu pajėgumu veikia, baisu ir sujudėt daros. Be to mūsų lova yra mano ir vyro šventovė. Bent miegodami galim apsikabinę ramiai pasibūti (kas nepavyktų, jeigu per vidurį piplys stirentų) lotuliukas.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif Aš irgi tik už vaiko miegojimą savo lovytėje drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nuo pat pirmos dienos mano vaikai tieks vyresnėlis tiek dabar mažutė miega savo lovelėje. Aš kitaip niekaip negaliu pailsėti schmoll.gif pasiguldau į lovą tiktai kai maitinu mirksiukas.gif
Atsakyti
Gerai, kai leliukai maziukai tongue.gif
Maniske tai nakti per miegus ropoja lovytej ir stojasi, o besistodama atsibunda, tada belieka persikelt i lova ir uzmigdyti, po to vel i lovyte ikelti schmoll.gif
Ir taip kas 2 val. unsure.gif
Atsakyti
meile0409 Gerai kad tavo mazylis miega toj lovytej thumbup.gif Bet mano mergina pvz.nuo pirmu dienu nemiega joje net dienos metu .Ir nereikia sakyti kad gaila pinigu lovytei ,ji pas mane stovi ir dulkes renka.Sutinku issimiegot sunku ,bet ne amziams gi.Nors mano didzke miegojo nuo mazens atskirai,bet vaikai gi skirtingu harakteriu.Vieniems gerai kitiems ne.Kiekvienas renkasi kaip jam geriau,nejau rykdysi vaika lovytei jei jam salia mamos geriau g.gif
Atsakyti
QUOTE(eimmma @ 2006 09 28, 20:25)
meile0409  Gerai kad tavo mazylis miega toj lovytej  thumbup.gif  Bet mano mergina pvz.nuo pirmu dienu nemiega joje net dienos metu .Ir nereikia sakyti kad gaila pinigu lovytei ,ji pas mane stovi ir dulkes renka.Sutinku issimiegot sunku ,bet ne amziams gi.Nors mano didzke miegojo nuo mazens atskirai,bet vaikai gi skirtingu harakteriu.Vieniems gerai kitiems ne.Kiekvienas renkasi kaip jam geriau,nejau rykdysi vaika lovytei jei jam salia mamos geriau  g.gif

Mes irgi miegame kartu su suneliu,ir nejauciu jokio diskomforto schmoll.gif Ir as miegu ramiai nes zinau,kad mazutis nenusiklojes ir nesala,be to nereikia isbudinti naltinio miegialio kai jis uzsimano pienuku pasmaguriaut.Sunelis net neatsimerkia tik kaip eziukas snaruoti pradeda tai zenklas ,kad pienuko norim.Tai jokiu asaru ir ramus miegas.Lovyte ir as nupirkau ir ji sekmingai stovi kampe nenaudojama schmoll.gif Nes jis net diena joje nenori miegoti blush2.gif Dukra irgi miegojo su mumis tik skirtumas vienas ji diena miegojo lovyteje.
Atsakyti
o tu nebijai ant mazylio uzgriuti netycia?
Atsakyti