mano dar visai mazute.Miega vezimelyj.
Mano ziogas visaip, kaip jau jis panores
diena ir lovytej ir musu lovoj ir vezimely miega, o nakti tai su mumis dazniausia, jau kada nekada savo lovytej miega.. ir tai tik puse nakties

Nuo pat gryžimo iš ligoninės savo lovytėje. Nu su keliom išimtim

Manoji meiga lovytėj savoj o kaip išeinam laukan ar i balkona tai vežymėlyje
Naktį miega tarp mūsu su tėveliu, nes valgo 5 kart per naktį. O dieną miega vežime arba ant rankų
.

musu maze puse nakties savo lovytej, puse- pas mus lovoj

Mažąjį migdom tik lovytėj (nakčiai) arba vežimėlyje (dieną). Kolkas sekasi neblogai, nes nebenoriu daryti klaidos, kaip su vyresnėliu.
Dar ir dabar vyresnėlis atkeliauja naktį pas mus į lovą

abu miega savose lovelese,aisku buna isimciu,nors mazoji sunkiai kitur ir miega ,geriausiai issimiega savo loveleje,ojaunuolis ,kai serga tai miegam kartu,patogiau kai reikia sekti temperatura

QUOTE(monikagreimiene @ 2007 04 22, 17:19)
pas mus tas pats... nuo 3 - 3,30 jau miega su mumis
sveikutes,
na ir prisiskaiciau kaip pas ka miega mazieji stebukliukai
, bet neradau patarimu
kaip pvz. atpratinti mazyli nuo teveliu lovos, ar kaip atrasti savyje kantrybes ir jegu, kad mazius miegotu lovyteje.
Mano mazylis, greit bus 6 men., kai gime visada miegojo savo loveleje
O ir as pirmus menesius buvau stipruole ir nepavargusi
Nakti pabusdavau, pamaitindavau sededama ir i lovyte. Veliau per diena as pavargdavau, kad nakti nebeturedavau jegu atsisedus maitinti ir kilnotis kiekviena karta, kai mazylis suverkia
tada prasidejo maitinimas gulint lovoje
dar kartais perkeldavau, bet su laiku uzmigdavome visi ir miegodavome
Sunku. Neissimiegi normaliai, nepatogiai guli, bijai kad maziaus neuzspaustum. O jis viduriukyje kaip karalius guli ir dar rankytes i sonus istieses
tai tevelis ant sienos prisiklijeves miega, o mamyte - ant krasciuko
siaip jam dar vienodai kur miegoti, bet as nebeesu supermama, kad sugebeciau atsikelus pamaitinti ir i lovyte
O iseiti radome, uzsisakeme didziule lova 220*220
tai sia savaite jau turetu atvaziuoti is parduotuves pas mus, tai visi miegosime kaip karaliai
o kaip bus toliau, neisisvaizduoju
na ir prisiskaiciau kaip pas ka miega mazieji stebukliukai

Mano mazylis, greit bus 6 men., kai gime visada miegojo savo loveleje

O iseiti radome, uzsisakeme didziule lova 220*220

o kaip bus toliau, neisisvaizduoju

Na mes nuo gimimo tik lo9vytėj miegam.Bet neapseinam be vezimėlio.nakčiai uzmigdau vezimėlį ir perkeliu į lovytę.Būna išimčių kai pasiguldau pas save ,bet paskui pati atsikeliu be jokio poilsio ir miegu sukaustyta bijau,kad neuzkulčiau.dieną pietų miegam tik vezime.Savo vyresnėlį kai auginau tai jis miegodavo su manim tai paskui labai sunkiai atpratinau jis daznai sirgdavo ir labai gailėjau.