Įkraunama...
Įkraunama...

Lovytė,vežimėlis ar jūsų lova...

miega savo lovyteje rolleyes.gif , bet uzmiega ant ranku smile.gif
Atsakyti
8 men miegojo kartu su manim lovoj,nes labai nerami buvo,o jau kaip 3 diena miega savo lovytej,zinoma uzmiega pas mane lovoj,o po to perkeliu i jos lovyte.
Atsakyti
mano lelius visada miega savo lovytėje,tik kai išeinam į lauką,tik tada vežimėlyje lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(supermergaitė @ 2006 04 20, 19:49)
As esu kategoriskos nuomones, kad vaikiukas nakti turi miegoti tik savo lovytej. Net jei serga ar siaip neramus. Geriau uz rankytes palaikyti, paglostyti, bet ne i savo lova schmoll.gif . O ryte tai mes irgi pasiimam, bunam pasiilge po nakties.
O jusu, mamos ir teciai, intymus gyvenimas nuo to nenukencia kai miegate tryse g.gif

Visiskai pritariu thumbup.gif Tik pirma menesi beveik kiekviena nakti miegojom kartu, norejau, kad visada butu salia, kad galeciau patikrint ar kvepuoja, ar viskas gerai, juk neisnesiotuke,tai baisu dar buvo viena palikti unsure.gif
Siaip visad migdau nakti lovyteje, diena taip pat, jei matau, kad miegos. O jei netiketai uzmiega ne savo lovyteje, tai ten ir palieku rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke: 28 balandžio 2007 - 15:32
Miegojimo ritualai keičiasi dukrytei augant. smile.gif Anksčiau miegojo tik lovytėj, po to vis prašydavosi į lovą, vėliau vėl lovytėj. Pastarosiom savaitėm dieną miega lovytėj, naktį miega joje iki 4,30, o po to zirzia jei nepaimu į mūsų lovą, tai tenka imti ir jau miegame tryse iki ryto.
Atsakyti
Mūsiškis pirmą mėnesį miegojo su mumis, maniau, vaikui šalta, juk žiemą gimė, o ir rūpėjo, ar kvėpuoja ir t.t. Po mėnesio perkėlėm į jo lovytę be problemų. Dieną visada miega lovytėje arba vežimėlyje (lauke), kartais autokėdutėje namie užmiega.
Atsakyti
Labutis visoms.
Na pirmą mėnesį paryčiais įmdavom pas save, kad galėtumem pamiegoti ilgiau blush2.gif O poto normaliai išmiegodavo, tad miega tik savo lovytėje. Pas mus lovoje tik duodasi.
Atsakyti
Sveikos!
Musu mazylis tai 1men miegojo savo lovyteje.Na,o dabar kartu su manim.Jei is vakaro paguldau i lovyte,tai kokia 1val atsibunda,kol pas save nepaimu neuzmiega.Dabar guldau pas save,tai miegam visa nakti.Kaip bus veliau neaisku ax.gif
Atsakyti
Sveikos.

As kol maitinau pati (mazsdaug iki 5 men) miegojome kartu, o po to perkeliau i lovyte. Lovyteje pradejo ilgiau ismiegoti. Gal todel, kad kartu miegant labiau jauteme vienas kito judesius smile.gif
Atsakyti
laba. as jau greit sulauksiu sawo angeliuko ir butu idomu ar gerai is pradziu waikeli guldyt i wezimeli,na nusipirkom neseniai,o lowytei pinigeliu ner kolkas. kaip jus manot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(welniukste @ 2007 04 30, 16:28)
laba. as jau greit sulauksiu sawo angeliuko ir butu idomu ar gerai is pradziu waikeli guldyt i wezimeli,na nusipirkom neseniai,o lowytei pinigeliu ner kolkas. kaip jus manot? g.gif

Sveika,mes turejom ir lovyte,bet kokia savaite mazius miegojo vezmelyje.Nematau cia nieko blogo jei ir ilgiau vaikas jame miegotu ax.gif
Atsakyti
Mano drakonas irgi taip pat prasosi i lova pas mane, saviskej gal ne taip minksta biggrin.gif o gal nori kad mamyte prisiglaustu, tad tenka pasiimt pas save, nes lovytej irgi ishmiega tik iki kokiu 2val. nakties ar net anksciau pabunda biggrin.gif aj, kol vaikas mazas tai tegu pamiega lovoj, o paskui lovytej gules kai pauges, dabar asaroti saviskej medinukej nesinori palikt blush2.gif
Atsakyti