Įkraunama...
Įkraunama...

Lovytė,vežimėlis ar jūsų lova...

QUOTE(Ledute @ 2007 04 30, 21:01)
Mano drakonas irgi taip pat prasosi i lova pas mane, saviskej gal ne taip minksta biggrin.gif o gal nori kad mamyte prisiglaustu, tad tenka pasiimt pas save, nes lovytej irgi ishmiega tik iki kokiu 2val. nakties ar net anksciau pabunda biggrin.gif aj, kol vaikas mazas tai tegu pamiega lovoj, o paskui lovytej gules kai pauges, dabar asaroti saviskej medinukej nesinori palikt  blush2.gif

Visiskai sutinku drinks_cheers.gif Kai reiks tai ir miegos savo lovelej smile.gif
Atsakyti
MANO ANGELIUKAS PUSE NAKTELES SAVO LOVELEI O KITA PUSE PAS MANE LOVOJE 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vandeniukė @ 2006 04 20, 20:20)
Mano burbulas visą naktį miega tik savo lovytėj.Kartais ryte pasiimam į savo lovą.Man kažkaip naktį miegojimas tryse nesaugus,bo už vyro judesius neatsakau  lotuliukas.gif

Va va, aš irgi labiausiai dėl saugumo bijočiau lotuliukas.gif , bet dar nežinau, kaip bus, gal pati guldysiuos pas save, juk tai bus mano angelėlis wub.gif
Atsakyti
Mano vyresnioji dukra buvo labai neramus kūdikis. Tai išbandėm viską - ir mūsų lovoje miegojo, ir vežimėlyje, ir savo lovelėje doh.gif Kadangi pati ilgai maitinau (ir naktimis), tai patogu buvo į savo lovą pasiguldyti. Bet, kai vieną kartą iškrito iš lovos, viskas - daugiau nesiguldydavau. Užmigdavo pas mus ir perkeldavau į lovytę mirksiukas.gif Taip "migdydavomės" gal iki 2,5 metų doh.gif

O, sūnelis, tai tikra pasaka wub.gif Tik parsivežę iš ligoninės pratinome miegoti lovelėje. Tai jokių kaprizų, taip ir dabar užmiega ir miega 4u.gif Nereikėjo nei savo lovos, nei vežimėlio 4u.gif
Atsakyti
mano lialia miega visur - savo lovyteje, musu lovoje, lovoj su diedukais, vezimelyje, liulkoje automobilyje ir automobilineje keduteje. tiesiog stebuklas smile.gif
Atsakyti
dukrytė miega tik savo lovytėje, tiesa pačioj pradžioj na iki kokių 2 mėnesiukų migdydavau vežimuke, paskui perkėliau į lovytę wub.gif
Atsakyti
ir vezimely, ir lovytej, ir musu lovoj smile.gif
diena maziukas miega vezimely arba pasiguldau ant lovos, lovytej nei kaip, schmoll.gif
o nakti jau lovyte, kazkaip ipratom ir jaucia, kad taip turi but, nes pavalgo apie 23.30, uzmiega ant ranku ir nesu i lovyte, paskui po maitinimo(apie 5-6val.ryto)dazniausiai pasilieka pas mus, nes as bemaitindama pati uzmiegu tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
musu panele nakti miega lovytej, ryte apie 6-7prasosi i lovos viduriuka ir dar pamega bent iki puse 9, diena miega ir vezimukyje ir lovoj ir lovytej yvairiai lotuliukas.gif
Atsakyti
Sūnelis naktį miega tik mūsų lovoj - savo lovytėj jokių šansų užmigdyti doh.gif Kai gulėjom gimdymo namuose, akušerė liepė migdyti prie savęs, nes mažasis buvo neramus, bet to neva leliukui mažiau pilvelį skaudės, kai jaus kažką šilta šalia savęs. Taip ir įprato doh.gif Kaip jį iš ten iškrapštyti reiks g.gif
Atsakyti
QUOTE(Granteja @ 2007 05 19, 11:28)
Sūnelis naktį miega tik mūsų lovoj - savo lovytėj jokių šansų užmigdyti  doh.gif Kai gulėjom gimdymo namuose, akušerė liepė migdyti prie savęs, nes mažasis buvo neramus, bet to neva leliukui mažiau pilvelį skaudės, kai jaus kažką šilta šalia savęs. Taip ir įprato  doh.gif Kaip jį iš ten iškrapštyti reiks  g.gif

Tavo mažiukui tik 14 dienų, dar galima gan lengvai atpratint smile.gif Kuo ilgiau delsi, tuo sunkiau bus.

Maniškė miega lopšyje, tik paryčiais lieka mano lovoje, kas man labai nepatinka, aš užmiegu ir pamirštu perkelti doh.gif
Vaikui saugiausia miegoti jam skirtoje lovytėje ar lopšiuke.
Atsakyti
musu aukselis diena miega lauke vezimelyje,nakty savo lovytej,o kai pabunda pavalgyt likusia nakties dali miega pas tevelius lovoj ir net sakyciau su mumis(salia mamytes)jis geriausia miega thumbup.gif
Atsakyti
manasis miega savo lovytėje nepratinom miegoti pas mus į lovą, dieną ir savo lovytėje vežimuke nemėgsta miegotinebent išvežant į lauką tada skaniai užmiega blush2.gif
Atsakyti