Įkraunama...
Įkraunama...

Lovytė,vežimėlis ar jūsų lova...

mano sunelis miega lovoje kartu su manimi, nelabai jis megsta lovyte verysad.gif Siaip patogiau nakti nereikia keltis - ikisu papuka ir toliau miegu. Tik kad jis su papuku uzmiega tai problema,nezinau kaip reiks veliau migdyti. Kartais kai uzmiega prekeliu i lovyte , o kai pabunda valgyti tai i savo lova vel atgal. Susala jis lovyteje, nes atsikloja,o kai kartu miegam tai as ji vis uzkloju.
Atsakyti
nuo pat pirmos dieneles kai parsiveziau namuciu pasiskirstem miegojimo zonas: teveliu lova yra teveliu, a mazajam lovyte yess.gif ir gana puikiai sekasi blush2.gif diena paivairinimui pamiegam vezimeli didis.gif manau, cia nuo mamytes priklauso kaip tankiai ji gali keltis...ir kaip tankiai keliasi maziukas...jei reiktu kas valanda sokinet. manau, butu caras lova okupaves g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Is pradziu tik ant ranku,veliau issiimdavau lopsi is vezimo,ir ten supuodavau.Mazdaug nuo triju men. iki dabar(6 men.) uzsupam automobilinej kedutej,o po to perkeliam i lovyte.Visai neblogas variantas.
Atsakyti
sveikos, mamytukes,
mum jau 5 menesiukai ir praktika pasitvirtino: nuo grizimo namo vis uzleisdavau lovytej viena ziasliuka (kur sukasi ziasliukai ir dar muzikyte groja) ir ka manot per tuos 5 menesiukus tiek priprato, kad daba tik paguldzius i lovyte ir uzleidus zaisliuka uzmiega clap_1.gif aisku kai paugejo pries uzmigdamas pazaidzia.... bigsmile.gif a vakare tai su pieno buteliuku, nes po maudyniu buna gana isvarges... thumbup.gif
Atsakyti
O mano "rankinukas" paskutiniu metu užmiega tik ant mamytės rankų su lopšine.
Jei bandau lovytėj, tai apsiverčia nat pilvuko ir krykštauja pradžioje, o poto pradeda zyzti ir galiausiai per žandus rieda didelės ašaros
Atsakyti
labukas 4u.gif mano vaikiukas dieną miega vežimėlyje, o nakčiai po maudynių net nesupamas užmiega savo lovytėj thumbup.gif
Atsakyti
O musu pipiriukas diena miega ivairiai- ir savo lovytej, ir vezimely, ir ant musu lovos, bet uzmiega tik supamas ant ranku ax.gif ir dar guledamas ant pagalvytes, nes tada 'isiknaubia' ir is karto luzta wub.gif o vakare po maudyniu dazniausiai uzmiega bevalgydamas ir miega savo lovytej smile.gif
noreciau kad moketu pats uzsimigdyti, nes jau sunkus nesioti ir mamos nugara kencia doh.gif bet jauciu jau pripratinom blush2.gif
Atsakyti
Nakti tiktais lovyteje mirksiukas.gif Diena buna kad pasiguldau i savo lova ir uzmiegam abi wub.gif
Atsakyti
mano princese nuo gimimo miegojo savo lovyteje, o diena dazniausiai vezimeli, nes lauke ax.gif be problemu miegojom iki 1.5metu, kai karta isvaziavom i svecius ir teko kelias dienas migdytis kartu lovoje, nuo tada i lovyte vakarais neina paguldyti, verkia didziausiom asarom, tik pas tevelius uzmiega dabar, paskui perkeliu i lovyte mirksiukas.gif o diena savo lovyteje be problemu uzmiega.tad jei dar nevelu kam nors, taj pasimokykit is mano klaidos, nepratinkit vyresniu (na tokiu kur jau supranta viska) miegoti kartu, nes paskui bus problemu su migdymu.mes jau galvojam prijungti dar viena lova, nes tryse dvigulej nelabai jau telpam, nes mazoji vietos nemazai uzima blink.gif
Atsakyti
QUOTE(breira @ 2007 11 22, 23:35)
labukas  4u.gif mano vaikiukas dieną miega vežimėlyje, o nakčiai po maudynių net nesupamas užmiega savo lovytėj  thumbup.gif

drinks_cheers.gif ir mes taip pat thumbup.gif Vakare guldau i lova, atsiugulu salia, tai maze burbuliuoja burbuliuoja ir uzmiega pati bigsmile.gif Bet diena, deja, reikia supti verysad.gif
Atsakyti
As tai miegu su mazium kartu,kadangi pati maitinu tai man patogu labai kai jis salia,krutine paduodu ir keltis nereik.Nes labai daznai kelias nakti valgyt.
Atsakyti
Mes miegam lovytėj, tik kartais iš ryto anksti pasiimu pas save. Tada dar šiek tiek numiegam, nes jis - vyturiukas. Bandžiau miegot kartu visą naktį, man nepatiko. Man geriau ir lengviau atsikelt ir jį pasiėmus pamaitint (nors ir valgom 2-3 kartus)
Atsakyti