Įkraunama...
Įkraunama...

Lovytė,vežimėlis ar jūsų lova...

dukryte pagrinde miega savo lovyteje, bet buna kad pasiimu i savo lova ryte, arba jei diena uzmiega musu lovoje tai jau nekeliu kartais tiek kad jau baisu palikti nes gali isropoti biggrin.gif
Atsakyti
Manoji miega tik savo loveleje ax.gif
Atsakyti
Mano dukryte miega tik su mumis didelej seimyninej lovoj. Ir visi puikiai jauciames. Kad prispausiu bijojau gal tik pora pirmuju naktu. Dabar mano dukrytei jau metai ir beveik 2 men. as ja maitinu MP, todel labai patogu. As net nejauciu ar ji nakti budo valgyt ar ne. Puikiai issimiegu. Kartais mazoji bunda, pamato mane ir vel uzmiega.
Sprendimas kur musu vaikas miegos buvo priimtas netik del to, kad taip patogiau man, bet ir galvojant apie vaiko gerove. Juk kur dar vaikas gali jaustis geriau, saugiau nei salia mamos ir tecio. As manau, kad taip kuriams begalinis rysys su vaiku ir kada nors bent viena karteli suauges mano vaikas pagalvos, kaip geriau jaustusi tevai. Beto, skaiciau, kad naujagimiu staigiu mirciu, kartu miegant, pasitaiko zymiai reciau.
Bet, kad miegam kartu su vaiku, geriau nemineti prie pagyvenusiu, sovietmeciu auginusiu savo vaikus, zmoniu - pakraupsta. blink.gif
Atsakyti
naktį tik savo lovytėj, o dieną mūsų lovoj arba savo
Atsakyti
nakti miega savo lovyteje, o ryta kai pavalgo paliekam musu lovoje ir diena beveik visada miega musu lovoje biggrin.gif
Atsakyti
Nakti savo lovytėje, dieną- vežime ir tik lauke, o mūsų lovoje tik tada, kai maitinu. Vyresnėlę kadaise buvau pripratinus vežime pasupt prieš užmiegant, tai kai pradėjau lovytėj migdyt, tai net kaimynai ateidavo paklaust, ar pagalbos nereikia smile.gif tai dabar stengiuosi to išvengt- nakties miegui yra lovytė, ir mažius jau tai supranta (čia aš taip tikiuosi smile.gif )naktį pamaitinu ir įdedu į jo lovytę, išjungiu šviesą- tai jis ramiai sau užmiega. O jei rimtai, manau, labai priklauso nuo vaiko- jei jis ramus, bepigu migdyti bet kur, o pilvo dieglių kamuojamą mažiuką migdyčiau bet kur, kur jam geriau
Atsakyti
Mes savo mazutei leidziame miegoti ten kur uzmiega smile.gif ,bet pagrinde tai savo lovelej,jei uzmiega lauke vezime tai ir nenesam i jos lovyte,kartais dienos metu uzmiega musu lovoj,tai ir tegul parpia,kai matau kad jau nori miegelio, paguldau i lovyte pasimakaluoja ir uzmiega wub.gif
Atsakyti
naktį - tik savo lovytėje
paryčiais - kada kaip. jei tingiu kelti į lovą - miega su mumis
dieną - vežime/
o kai budrauja - guli ant mūsų lovos biggrin.gif
Atsakyti
Na musu 4 su puse mazylis pradejo nakti miegoti musu lovoj thumbup.gif ir tai pasiekimas, nes iki tol uzmigdavo tik siubuojamas nuo lubu pakabintame lopsyje ( diena) greitai vaziuojanciame vezimelyje ( lauke) ir supamame lopsyje prie lovos. ( nakti). Visaip kitaip, tame tarpe net supamas ant ranku - klykdavo ir nemiegodavo. O lovyte kol kas kaip dekoracija pas mus stovi biggrin.gif
Ir pagaliau po tiek laiko supavimu, supimu ir kratimu jis pazindes uzmiega musu lovoje.... smile.gif
Ir nors jis okupuoja didziaja dali lovos - rankos kryzium ir dar pasisuka skersai, as - ilindus i tarpa tarp loveles-dekoracijos, tevas - i tarpa tarp lovos ir spintos lotuliukas.gif net nekyla noras bandyti ji pratinti kaip nors "tesingiau" tongue.gif
gerai cia kazkas pasake, kad gali rinktis, kur migdyti ramu mazyli, o su neramiuku dziaugiesi kiekviena ismiegota valanda, ir jau nebesvarbu kur...
Atsakyti
maniskis miega savo lovyteje
Atsakyti
Na pas mus su miegeliu irgi truputi beda verysad.gif
Nakciai reikia migdyti supant lovyteje ar ant ranku(retai kada uzmiega pats), bet paryciais keliames pas save i lova, nes Mykolas atsibunda 4 ar5 val. ir nori zaisti, jau lovyteje uzmigdyti be sansu, o lovoje paglostytas dar kokia valandziuke ar dvi numiega smile.gif
Na o diena vel supimai-geriausia kieme, vezimelyje...
Nezinau, kodel cia taip pas mus pasikeite-anksciau nakciai visada pats uzmigdavo,o diena pora minuciu pasupdavai-ir nuluzdavo, o dabar kartais ir pusvalandi, ir valanda tenka supuoti...
Atsakyti
As pasiguldau savo lovoje,abi su dukryte gulim"pasikalbam"ir greit uzmiega,tada perkeliu i jos lovyte thumbup.gif
Atsakyti