bandem is pradziu lovytej migdyti, bet nesigavo.. kadangi maitinu pati, tai patogiau pasiguldyti lovoje salia saves, ir vaikas ramiau miega. Be to, pati taip geriau issimiegu.
Ojojoj, ir mes vargstam vakarais. Pirma menesi mazute uzmigdavo ciulpdama papuka, taciau jei tik bandydavau perkelt i lovyte - iskart nubusdavo ir imdavo verk. Uztat likom miegoti lovoj, bet tevelis del to pabego miegoti kitan kambarin,nes trise niekaip neissitenkam
Dabar eina antras menuo, bet ypatingai kankinti eme pilvukas, tai ciulpiant papuka uzmigti niekaip neiseina - pavalgius nubunda ir rekia. Ko tik nedariau, kad nurimtu ir miegotu, tai tik vienas budas tepadejo - pasiguldau ja pilvuku ant savo pilvuko, taip galyte i papukus ikniaubia, stipriai prispaudziu ir supuoju guledama, tai tik taip pavyksta uzmigt. Bet nukelt greit ne nebandyk - vel prades verk. Tai kartais taip mudvi ir miegam vos ne puse nakties. Ech... O taip noretusi, kad lelyte lovytej miegotu, ir kad vyras galetu atgal i musu bendra lova grizti...
Kol kas neturiu vilties....

Nuo pat gimimo miegojo savo lovytėj, ti paryčiais pasiimam į savo lovą. O pamaitint man lengviau atsikelt, nes lovytė šalia mūsų lovos ir lemputę įsijungiu, o taip taikyk netaikęs - kol pagaunam papuką ir pabundam

QUOTE(laujus @ 2008 05 09, 15:49)
Ojojoj, ir mes vargstam vakarais. Pirma menesi mazute uzmigdavo ciulpdama papuka, taciau jei tik bandydavau perkelt i lovyte - iskart nubusdavo ir imdavo verk. Uztat likom miegoti lovoj, bet tevelis del to pabego miegoti kitan kambarin,nes trise niekaip neissitenkam
O taip noretusi, kad lelyte lovytej miegotu, ir kad vyras galetu atgal i musu bendra lova grizti...

Pirkit didesne lova

mes su maziuke nuo gimimo miegam kartu, mum 2,5men

QUOTE(laujus @ 2008 05 09, 15:49)
Dabar eina antras menuo, bet ypatingai kankinti eme pilvukas, tai ciulpiant papuka uzmigti niekaip neiseina - pavalgius nubunda ir rekia. Ko tik nedariau, kad nurimtu ir miegotu, tai tik vienas budas tepadejo - pasiguldau ja pilvuku ant savo pilvuko, taip galyte i papukus ikniaubia, stipriai prispaudziu ir supuoju guledama, tai tik taip pavyksta uzmigt. Bet nukelt greit ne nebandyk - vel prades verk. Tai kartais taip mudvi ir miegam vos ne puse nakties. Ech... O taip noretusi, kad lelyte lovytej miegotu, ir kad vyras galetu atgal i musu bendra lova grizti...

Pas mane irgi pradžioj ant krūtinės miegodavo kai diegliai kankino, nes gulėt, kad ir su nešuliuku lengviau, negu su ja ant rankų visą naktį strikinėt, kad tik nebliautų. Po to diegliukai baigėsi ir ji gražiai šalia manęs visą naktį lovoj pramiega

O kai ateis laikas, bus gražiai iškeldinta į atskirą kambarį. Kol kas ankstoka.
pirmus 2men. mazyle miegojo tai vezime tai pas mus lovoj. Dabar musu saulyte uzmiega savoj lovytej tik paryciais ateina pas mus i lova

Mes niekada nepratinom miegoti kartu
nors lova didelė, mano baimė užmigti ir nuspausti mažiuką didesnė... iš pradžių sunkiai sekdavosi užmigdyti, kol supratau, jog mažiukui labai reikia šilumos, taigi pradėjom guldyt suvynioję į minkštą dekį, kad pupulis iš visų pusių jaustų šilumą. ir ką, nuo to laiko išmiega visą naktį, o nuo mūsų lovos visiškai atprato

Musiske nuo pirmu savo gyvenimo dienu miega su mumis lovoje. Priimam ja i viduriuka. Is pradziu miegodavau zuikio miegu, kad tik neprispaustumem, bet dabar jau viskas normaliai. Viena karta buvau ja paguldziusi i lovyte, bet negalejau miegoti, kai nejauciau jos silto mazo kunelio salia. Pasiemiau atgal i lova ir dabar net nebandau guldyti i lovyte. Man paciai geriau

naktį miega savo lovytėj, o dieną vežime

Mano mazylis nakti miega su mumis lovoj, man taip labiau patinka, nes nereikia nakti strikineti, pamaitinu ir toliau miegam..
o diena savo lovytei

Mano mažiukas užmiega lovytėje, o naktį pradeda zyzti tai parsinešu į savo lovą ir saldžiai miegame iki ryto