Įkraunama...
Įkraunama...

Lovytė,vežimėlis ar jūsų lova...

QUOTE(Panaceja @ 2008 05 13, 14:21)
1.Mano dukryte miega tik su mumis didelej seimyninej lovoj. Sprendimas kur musu vaikas miegos buvo priimtas netik del to, kad taip patogiau man, bet ir galvojant apie vaiko gerove. Juk kur dar vaikas gali jaustis geriau, saugiau nei salia mamos ir tecio.
2. As manau, kad taip kuriams begalinis rysys su vaiku ir kada nors bent viena karteli suauges mano vaikas pagalvos, kaip geriau jaustusi tevai.
3. Beto, skaiciau, kad naujagimiu staigiu mirciu, kartu miegant, pasitaiko zymiai reciau.

1.Patogu jums.
2. Sukuriamas begalinis rysys su vaiku ir po to jis be jusu negali priimti nei vieno sprendimo, kaip sakoma laikosi mamos sijono.
3. Kad dazniau prispaudziami vaikai kartu miegant, tai girdejau, bet kad sumazintu SIDS, tai-ne. SIDS mazina kudikio migdymas ant nugaros.
Atsakyti
Maniskas miega mano lovoje thumbup.gif
Atsakyti
O maniškė miega savo lovytėje, nes kai kartu miegam jinai mane jaučia ir nori papo, galėtų visą naktį čiulpti, o soskės nepripažysta biggrin.gif
Atsakyti
maniske diena miega savo lovyteje,o nakti su mumis tevu lovoje,nes as buvau po operacijos,man buvo sunku keltis ir beto dar kartais atpilineja tai biski bijau viena nakciai palikti,bet jau ketinu pratyti ir nakti viena miegoti,nes tikra tiesa kai miega salia manes tai jaucia pienuka ir jo nori g.gif biggrin.gif
Atsakyti
pirmas savaites miegodavo lopsyje, o dabar jau savo lovytej smile.gif pas save i lova niekad neguldydavau, nes pati labai neramiai miegu, todel manau, kad tai yra labai nesaugu kartu su vaiku miegoti ax.gif
Atsakyti
Musiskis miega savo lovyteje, tik kartais rytais i savo lova pasiguldom, kai jis dar nuluzta valandikei kokiai smile.gif
Atsakyti
Maniškis pirmuosius mėnesius miegodavo kartu su mumis vienoje lovoje, nes vienas niekaip neužmigdavo, bet vėliau po truputį priprato ir savo lovelėje, užmigdavo mūsų lovoje, tada jį miegantį perkeldavau į jo lovelę, dabar dieną miega mūsų lovoje, o naktį savo, o dėl migdymo didelių problemų neturime, vakare paguldau į jo lovelę, užgesinu šviesą, ir jis jau saldžiai parpia mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano vyresnelis aplamai nenorejo miegoti kartu su mumis, tai nuo pat pirmos dienos miegodavo savo lovoje, ir labai pykdavo, kai paguldydavau su savimi.
Deimantyte taip pat miega lovoje. Jokiu vezimeliu nei vienam, nei kitam miegojimui nenaudojau. Tiesa, jai miega balkone - tai suprantama kad vezimo lovytei. Bet Deimantyte kartais labai megsta ir su manimi pamiegot, bet kai tik ji uzmiega paguldau i lovyte. 4u.gif
Atsakyti
Sūnutis miega savo lovelėje, o dukra irgi savo.
Bet kaip dar dukrytė buvo viena pas mus tai miegodavo su mumis kartu ax.gif
Atsakyti
Maniškė miega naktį savo lovytėje, dieną lauke vežimėlyje arba namie manieže. Kažkodėl dieną visai nenori lovytėje miegoti schmoll.gif gal todėl, kad dieną ten visuomet įsitaiso mūsų katė g.gif
Na, bet mūsų didelėje lovoje niekad nemigdžiau. Gal taip susiklostė, kad pati buvau po operacijos ir negalėjau ant šono gulėti, tuo pačiu ir atsigulusi maitinti. Taigi, teko kiekvieną kartą sėstis, o kad jau reikia keltis, tai nesunku ir išimti leliuką, o po to vėl įkelti į lovytę mirksiukas.gif
Atsakyti
na pasmus miega kur ir priklauso nakti miegoti savo lovyteja na o diena lauke vezimelyje bigsmile.gif smile.gif user posted image ]
Atsakyti
iki 3men miegojo su mumis kartu, bet po to panelei prireike daug daugiau vietos (nors lova ir labai plati), o ir daug neramiau miegodavo. dabar jau pratinu prie lovytes, ir gan sekmingai, tik jau pries ryta pasiimu i lova. o diena tai pas mus lovoje miega, nes kai dedu i lovyte, butinai prabunda.
Atsakyti