QUOTE(pasislepusi @ 2012 05 29, 11:32)
Tanga, kaip su ta nugara? Gal pervargai?
tai dabar kai geriau jaučiuosi, pradėjau skalbti (va šitas darbas man ypač patinka

) ir lyginti. Lyginu su pertraukom, nes kažkaip sunkoka man išstovėti prie lyginimo lentos.
kažkoks keistas jausmas tvarkant tuos rūbelius. atrodo, kad čia mano vaikui, bet kartu to ir nesuprantu.
būna ryte prabundu ir tik pajutus šliaužiojimus pilve suvokiu, kad esu nėščia. ir dar kiek nėščia !!!
bet turbūt ir Jums būna, kad "pamirštate" savo būseną.
prisėdau pasitikrinti el.paštą ir radau atsakymą į savo užklausimą, kad jau nebeturi tos lovytės, pardavė. norėjosi parašyti, tai mums ir pardavėt
dar dėl tų rūbelių.... mergaitės, gal maždaug įsivaizduojate kokie dydžiai būtų pagal mėnesius?
na tarkim, tik gimęs 56-62, o koks dydis turėtų tikti 3 mėnesių ? gal yra kokia lentelė, kur būtų surašyti dydžiai pagal amžių ....
ar pirkot buteliukus ? kokius pirkote ir kokias "soskes"?
ar į vežimo lopšį reikalingi patalai? kokie?
Ačiū kad teiraujiesi. Pamaudė ir praėjo. Tai nežinau, ar čia nuovargis ar parengiamieji sąrėmiai. Šiandien pilvuką truputį pamaudė, tai priguliau pagulėti, nors ant lyginimo lentos irgi visa šūsnis drabužėlių laukia. Paveldėjau iš draugių jų tiek, kad pirmiems mėnesiams tikrai nieko nebepirksiu, tik iš next.co.uk porą naujų šliaužtinukų atsisiunčiau sužinojusi, kad pilvuke greičiausiai princesė gyvena

Beje, ten apsimoka dabar pirkti, nes siuntimas nemokamas. Dar bus geriau, kai nuolaidos prasidės.
Su drabužėlių dydžiais tai, manau, labai individualu. Mano sesės mergaitė taip greitai ištįso, kad būdama keturių mėnesių jau dėvi 68 cm drabužėlius, kurie skirti pusmetinukams.
Kūdikių drabužių dydžiai
Drabužių dydis 56 62 68 71 74 80 86 92
Amžius (mėn.) 1 3 6 9 12 18 24
Svoris (kg.) 4 5-6 7-8 8-9 9-10 11 12 14
Specialių pataliukų į vėžymėlį nepirkau. Įsigysiu "Loritos" merino vilnos pledą, kad turėčiau kuo užkloti, juk bus vasara:
http://www.parduotuv...lorita-793.html
Papildyta:
QUOTE(dangutex @ 2012 05 29, 11:44)
Man lovyte taip pat aktualu, gal gali mestelti kaip Tavo lovyte atrodo. Kokius reikalavimus lovytei turejai. Mes su MB tiek daug reikalavimu turime, kad nerandame visko vienoje vietoje.
Merginos, ka manote apie supamas lovytes?
Aš pirkau šitą lovytę ir būtent čia, nes gerokai pigiau nei parduotuvėse. Todėl net kai ieškojau padėvėtos, už jas daugiau prašė nei čia ji kainuoja. Kaip suprantu, čia UAB "Kotryna" internetinė parduotuvė, bet viskas žymiai pigiau nei jų parduotuvėse: "Chipollino", "Vaikų miestas" ir t.t. Pasidairyk, gal rasi ką tinkamo. Čia mano lovytė:
https://www.babymark...ldai/,prid.3576
"Jie ateina per mus, bet ne iš mūsų. Ir nors jie su mumis, bet jie mums nepriklauso" /K. Gibran/