laba
QUOTE(d'ville @ 2012 05 29, 12:13)
.....
Na, prirašiau tai
dėkui už lentelę, susirašiau ant popieriuko, tai bus lengviau rūšiuoti rubelius.
dėl buteliukų... o kaip dėl tommee tippee firmos gaminių ?
pas mus vežimo lopšys su čiužiniu, be to lopšys pritaikytas naudoti vietoj auto kėdutės. turiu ir aš nurakaliojusi pledą, o žiemai turiu ir kombinezoną ir vilnonį vokelį. bet gal žiemos metu teks vaiką vežioti jau sportiniame?
o man patinka, kai kitos nepasivargina parašyti daug ir išsamiai
QUOTE(Madissa @ 2012 05 29, 13:03)
Na mano pilvelis vel neramus, kieteja, tai magnis ir konjakas vel i trasa, jauciu kad mane labai veikia pasikeitimai slegio, na tikiuosi kad mazoji nesugalvos anksciau su mumis pazindintis
niekada nežinai kaip čia kas bus, bet linkiu kuo ilgiau pabūti
o į slėgio pasikeitimus ir mano organizmas stipriai reaguoja.
QUOTE(dangutex @ 2012 05 29, 14:04)
Tai visai nereikli lovytei esi ....
Mano akusere ir ginnekologe kalbina gimdyti AK, net vieni draugai
Daunoraviciu siulo....
na tiesą sakant, aš irgi norėjau lovytės ir su stalčiumi, ir su lingėmis ir su ratukais, ir kad šonas nusileistų.
bet kartais norai ir lieka norais, realybė yra kitokia.
dėl siūlomo gydytojo. man irgi tą gydytoją labai jau rekomendavo, o kita pažįstama siūlė Juršėną.
iš pradžių buvau nusprendusi RK, bet dabar kaip ir nusiteikusi VGN. tuo labiau, kad didžioji dalis mano pažįstamų (nors ir senokai) gimdė ten ir nė viena nesiskundė.
QUOTE(Krempudra @ 2012 05 29, 14:14)
pasislepusi, as kol kas buteliuku ir soskiu nepirksiu.
aš jų irgi neturiu. galvoju reikia pasidomėti, kad prireikus žinotum kur kas yra. ir kokios firmos rinktis. nesinori apsikrauti buteliukais, beieškant geriausio.
rašydama "soske" turėjau omeny kur prie buteliukų. pasirodo, jų irgi visokių būna. tai kaip čia žinoti, kuri geriausia....
QUOTE(Tanga @ 2012 05 29, 20:02)
Ačiū kad teiraujiesi. Pamaudė ir praėjo.
nėr už ką
QUOTE(Kamelija2 @ 2012 05 29, 20:24)
pasislepusi musu maziukas taip pat isiremes man i kepenis ir skrandi. Kartais taip kieta ten pasidaro, kad oda atrodo tarsi nutirpusi

na bet kaip nors istempsiu
o aš negaliu nusakyti to skausmo. iš pradžių jutau tik dešinėje pusėje, konkrečioje vietoje, dabar jau ir kairėje atsirado.
nu kai jau labai skaudėti pradeda, stengiuosi pagulėti ant nugaros ir toliau krutu...
nu kas belieka?
dangutex ar kuri čia mergaitė dėl Troll lovytės domėjotės, kiek pamenu tai Kristinukė pirko tiesiai iš latvių. sakė, kad pigiau jai išėjo. gal užsuks pas mus ir pakomentuos.
kažkokia šiandien būsena, kaip ne iki galo pritrėkšta musė
pamiršau pasidžiaugti, kad Afroditei pasisekė. tai bus smagu matyti ją šitam skyrelyje.
labai norėčiau, kad ir kitos senbuvės pagaliau ateitų čia.
PerKūnas, Tave jau latviai paleido? ar dar reikės važiuoti pas juos ?
smagu Tau ir Dangutex, kad galėsit stumdyt vežimėlius kartu
pažiūrėjau į savo parašą. negaliu patikėti, kiek beliko iki finišo