Įkraunama...
Įkraunama...

Neštukių skyrelis

Labas mergaites smile.gif
Sveikinu visas naujas mamytes ir dziugiuosi, kad uzderejo tiek daug nauju nestukiu 4u.gif 4u.gif
O as tai nieko nebespeju doh.gif Atrodo visas laikas mano, bet taip ta diena pralekia, o reikalu milojonas. Birzelio visi savaitgaliai uzmusti... Tai pasiskaiciavau, kad praktiskai iki gimdymo beveik nei vieno laisvo lotuliukas.gif

Matau apie lovytes diskutuojat. As taip pat dar neapsisprendziau kokia pirkti. Zinau, kad noriu su ratukais ir nuleidziamu sonu, be to mums reikia tamsios spalvos. Tai taip ir trypiu ant vietos. Rubeliai dar neskalbti. Zodziu milijonas reikalu doh.gif
Praeita savaite net kazkoks liudnumas buvo uzplaukes, pradejau galvot, kad kazka ne taip darau, ta prasme, kad nekokia mama esu... Vienu zodziu hormonai biggrin.gif

pasislepusi musu maziukas taip pat isiremes man i kepenis ir skrandi. Kartais taip kieta ten pasidaro, kad oda atrodo tarsi nutirpusi doh.gif na bet kaip nors istempsiu smile.gif

Sekmes visoms 4u.gif
Atsakyti
Kaip smagu del afrodites wub.gif
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2012 05 29, 15:56)
Dangutex, Mes nupirkom Latviška lovyte TROLL ( gali pažiureti musu albumelyje) tai tenkina visas tavo reikalavimus, išskirus linges, bet Mes ju nenorejom ir net nepaklausem ar galima I komplekta dadeti.
O pataliukus pirkau ten pat kur mergaites ir pagal krempudros pataryma tokia pat kaldryte  4u.gif  ( ačiu Jai už nuoroda) , patalynes kokybe super, dar galima emailu aptarti kiekvieno daigto matmenys ir spalva, patars kokiu matmenu reikia butent tai kaldrytei.

Labas rytas,

Ar Jus lovyte siuntetes is Latvijos, gal ten pigiau. As esu viena nusiziurejusi Troll Nina Lux, bet kaina didoka apie 600 Lt, tai dar galvoju.

Man Krempudros nuorodoje pataleliu variantas labai patinka, tik bijau, ar nekais mano dukruze po sintetine antklodele.
Papildyta:
Perskaiciau ir as Afrodites naujienas. Dziaugiasi sirdis...... pagaliau. Tikiu, kad skaiciukai tik dides ir todel Afrodite, laukiame Taves musu skyrelyje.
Atsakyti
sveikos

man irgi dziugu skaityti Afrodites naujienas wub.gif tikekimes, skaiciukai ir toliau augs ir greitai jos sulauksime cia prisijungiant thumbup.gif

QUOTE(dangutex @ 2012 05 30, 12:18)
Man Krempudros nuorodoje pataleliu variantas labai patinka, tik bijau, ar nekais mano dukruze po sintetine antklodele.

zinok nereikia bijoti tu sintetiniu mirksiukas.gif dabar aukstos kokybes ta sintetika, pritaikyta tokiems dalykams. mes ir patys po sintetine miegam, todel kazkaip nesibaimu. ir isplauti ir isvalyti tokias lengviau. be to, nors raso, kad po vilnonem kaldrom vasara ne per karsta, ziema ne per salta, bet jau ne viena karta skaiciau, kad vis tiek vaikai po jom perkaite miega doh.gif o be to, kiek supratau, tu kazkiek baiminiesi, kad tavo mergaite gali buti linkusi i alergijos, tai zinok, tokiu atveju sintetines anklodes gali buti geriausia iseitis mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Džiugu už Afroditę wub.gif

Dangutex - "Mamos žurnale" užmačiau, kad birželį visai troll produkcijai bus 20% nuolaida, jei iš jų kažką nusižiūrėtum 4u.gif Tik jų psl kol kas nieko apie tai nerašo, arba aš nerandu blush2.gif

O kokius čiužinukus vaikiukams perkat? Aš pradėjau domėtis, tai nuomonių n ir visokių, tai eilinį sykį lieku nieko nenusprendus doh.gif
Atsakyti
laba mirksiukas.gif

QUOTE(d'ville @ 2012 05 29, 12:13)
.....
Na, prirašiau tai  doh.gif

dėkui už lentelę, susirašiau ant popieriuko, tai bus lengviau rūšiuoti rubelius.
dėl buteliukų... o kaip dėl tommee tippee firmos gaminių ?
pas mus vežimo lopšys su čiužiniu, be to lopšys pritaikytas naudoti vietoj auto kėdutės. turiu ir aš nurakaliojusi pledą, o žiemai turiu ir kombinezoną ir vilnonį vokelį. bet gal žiemos metu teks vaiką vežioti jau sportiniame?
o man patinka, kai kitos nepasivargina parašyti daug ir išsamiai ax.gif

QUOTE(Madissa @ 2012 05 29, 13:03)
Na mano pilvelis vel neramus, kieteja, tai magnis ir konjakas vel i trasa, jauciu kad mane labai veikia pasikeitimai slegio, na tikiuosi kad mazoji nesugalvos anksciau su mumis pazindintis smile.gif

niekada nežinai kaip čia kas bus, bet linkiu kuo ilgiau pabūti nestuke.gif
o į slėgio pasikeitimus ir mano organizmas stipriai reaguoja.

QUOTE(dangutex @ 2012 05 29, 14:04)
Tai visai nereikli lovytei esi ....

Mano akusere ir ginnekologe kalbina gimdyti AK, net vieni draugai Daunoraviciu siulo....

na tiesą sakant, aš irgi norėjau lovytės ir su stalčiumi, ir su lingėmis ir su ratukais, ir kad šonas nusileistų.
bet kartais norai ir lieka norais, realybė yra kitokia.

dėl siūlomo gydytojo. man irgi tą gydytoją labai jau rekomendavo, o kita pažįstama siūlė Juršėną.

iš pradžių buvau nusprendusi RK, bet dabar kaip ir nusiteikusi VGN. tuo labiau, kad didžioji dalis mano pažįstamų (nors ir senokai) gimdė ten ir nė viena nesiskundė.

QUOTE(Krempudra @ 2012 05 29, 14:14)
pasislepusi, as kol kas buteliuku ir soskiu nepirksiu.

aš jų irgi neturiu. galvoju reikia pasidomėti, kad prireikus žinotum kur kas yra. ir kokios firmos rinktis. nesinori apsikrauti buteliukais, beieškant geriausio.
rašydama "soske" turėjau omeny kur prie buteliukų. pasirodo, jų irgi visokių būna. tai kaip čia žinoti, kuri geriausia....

QUOTE(Tanga @ 2012 05 29, 20:02)
Ačiū kad teiraujiesi. Pamaudė ir praėjo.

nėr už ką 4u.gif

QUOTE(Kamelija2 @ 2012 05 29, 20:24)
pasislepusi musu maziukas taip pat isiremes man i kepenis ir skrandi. Kartais taip kieta ten pasidaro, kad oda atrodo tarsi nutirpusi doh.gif na bet kaip nors istempsiu smile.gif

o aš negaliu nusakyti to skausmo. iš pradžių jutau tik dešinėje pusėje, konkrečioje vietoje, dabar jau ir kairėje atsirado.
nu kai jau labai skaudėti pradeda, stengiuosi pagulėti ant nugaros ir toliau krutu...
nu kas belieka?

dangutex ar kuri čia mergaitė dėl Troll lovytės domėjotės, kiek pamenu tai Kristinukė pirko tiesiai iš latvių. sakė, kad pigiau jai išėjo. gal užsuks pas mus ir pakomentuos.

kažkokia šiandien būsena, kaip ne iki galo pritrėkšta musė doh.gif

pamiršau pasidžiaugti, kad Afroditei pasisekė. tai bus smagu matyti ją šitam skyrelyje.
labai norėčiau, kad ir kitos senbuvės pagaliau ateitų čia. 4u.gif

PerKūnas, Tave jau latviai paleido? ar dar reikės važiuoti pas juos ?
smagu Tau ir Dangutex, kad galėsit stumdyt vežimėlius kartu thumbup.gif

pažiūrėjau į savo parašą. negaliu patikėti, kiek beliko iki finišo fear.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasislepusi: 30 gegužės 2012 - 12:37
QUOTE(dangutex @ 2012 05 30, 12:18)
Labas rytas,

Ar Jus lovyte siuntetes is Latvijos, gal ten pigiau. As esu viena nusiziurejusi Troll Nina Lux, bet kaina didoka apie 600 Lt, tai dar galvoju.

Papildyta:
Perskaiciau ir as Afrodites naujienas. Dziaugiasi sirdis...... pagaliau. Tikiu, kad skaiciukai tik dides ir todel  Afrodite, laukiame Taves musu skyrelyje.

Nu kas cia per JUS doh.gif , TU mirksiukas.gif
Ne, pirkom Baby city, ten dabar kudikiu kraiteliui 15 % nuolaida, tai isejo apie 550lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olialia2001: 30 gegužės 2012 - 12:47
QUOTE(olialia2001 @ 2012 05 30, 13:47)
Nu kas cia per JUS  doh.gif , TU  mirksiukas.gif
Ne, pirkom Baby city, ten dabar kudikiu kraiteliui 15 % nuolaida, tai isejo apie 550lt

Idomu ka jie iskaito i kudikio kraiteli g.gif nes man reikia dar keli daikteliu, bet cia ja greicia man nebe leliukui.

Nestukiu pasnekesiuose visos kelias dienas kalbejo apie braskes, tresnes, arbuzus ir visoki toki geri, tai ka jus manot, siandien jau neiskenciau ir vaziavau pirkti, tai sedziu su dauuuuug braskiu ir daug arbuzo biggrin.gif Dar sakiau reikai po truputuka saldytis pradeti, kad ziema butu is ko kompotuks daryti. Ir labia laukiu zemuogiu thumbup.gif pas mane salia namu auga, tai kelsim gelezi organizme biggrin.gif

Del pataliuku neprisimenu sakiau ar ne, kad pas mane sintetine kaldryte, o ciuzinukas kokosinis, grikinis ax.gif

Buteliuku kaip ir Krempudra nepirkau, jeigu labai reikes tai tada nusipirksiu, nes labaaaaai noriu pabandyti pati ismaitinti kiek galima ilgau unsure.gif Turiu tik kelias soskes, ne ant buteliko, bet siaip, cia jau krastutiniu atveju,jeigu bus mazge tokia pati kaip brolis, tai tada kitaip neuzkisi biggrin.gif O del soskiu, jeigu tai geriausia firma, tai dar nereiskia, kad vaikas tokias ims ax.gif maniskis pirmasis eme tik vienos rusies ir viskas, dabar jau net nepamenu kokias, bet ne tas madras, o tu mandru budavo net neikisi rolleyes.gif

Krempudra su savaitelem tave, kiek jau daug ju mums ane wub.gif
Atsakyti
QUOTE(egluzeeele @ 2012 05 30, 12:46)
O kokius čiužinukus vaikiukams perkat? Aš pradėjau domėtis, tai nuomonių n ir visokių, tai eilinį sykį lieku nieko nenusprendus doh.gif

pas mus vienas kokosinis, kitas - poroloninis blush2.gif

QUOTE(Streamy @ 2012 05 30, 16:58)
Krempudra su savaitelem tave, kiek jau daug ju mums ane  wub.gif

aga, jau tikrai nemazai bigsmile.gif siaip ir pradziu mano tikslas buvo isnesioti bent iki 28 savaiciu, dabar jau - iki 32 savaiciu. o paskui, jei viskas bus gerai, ta termina nukelinesim ir nukelinesim rolleyes.gif labai norisi su dviem kuo ilgiau istempti
Atsakyti
QUOTE(Krempudra @ 2012 05 30, 17:43)
pas mus vienas kokosinis, kitas - poroloninis blush2.gif
aga, jau tikrai nemazai bigsmile.gif siaip ir pradziu mano tikslas buvo isnesioti bent iki 28 savaiciu, dabar jau - iki 32 savaiciu. o paskui, jei viskas bus gerai, ta termina nukelinesim ir nukelinesim rolleyes.gif labai norisi su dviem kuo ilgiau istempti

Isnesiosi, labai gerai atrodei per kursus, nepasakyciau, kad du ten turi wub.gif Va as tai klipata visiska, su savo klubais vs pajudu,kol issivaikstau doh.gif

Merginos, kurios planuojate gimdyti AK, ar ten yra galimybe gauti mokama palata? Noriu, kad vyras butu salia unsure.gif nes man po pirmo gimdymo su smegenais buvo sunkiai, tai noriu,kad jeigu tikrai cezari darys, kad nei vyro, nei leliuko neisnestu unsure.gif Noriu, kad butu abu salia unsure.gif Tai va ir galvoju kaip ten unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Krempudra @ 2012 05 30, 17:43)

su savaitelem jus thumbup.gif kaip greitai laikas bega ax.gif as irgi is pradziu svajojau iki 28 sav. nors isnesioti, paskui iki 30, dabar galvoju apie 37 lotuliukas.gif , nes mano mazius labai zemai guli ir istates galvyte kaip as supratau del to tas mano kaklelis patrumpejes unsure.gif , del to labai tikiuosi nors iki liepos vidurio danesioti savo klecka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Streamy @ 2012 05 30, 17:50)
Isnesiosi, labai gerai atrodei per kursus, nepasakyciau, kad du ten turi  wub.gif Va as tai klipata visiska, su savo klubais vs pajudu,kol issivaikstau  doh.gif

Merginos, kurios planuojate gimdyti AK, ar ten yra galimybe gauti mokama palata? Noriu, kad vyras butu salia  unsure.gif nes man po pirmo gimdymo su smegenais buvo sunkiai, tai noriu,kad jeigu tikrai cezari darys, kad nei vyro, nei leliuko neisnestu   unsure.gif Noriu, kad butu abu salia  unsure.gif Tai va ir galvoju kaip ten  unsure.gif

AK turi mokamas palatas, tiksliau pas juos visos palatos yra dvivietes ir jei yra laisva tuo metu kai tau reikia, gali ja gauti visa viena, sumoki 200 LT i kasa, nepriklausomai nuo laiko kuri ten busi, taciau, jei tuo metu bus daug gimdyviu gali buti taip kad paguldys salia taves, o pinigus grazins, taip kad tokia nezinomybe gausi arba ne kartu su vyru buti. o palatos tai tokios nedidels, bent man pasirode, tikrai nenoreciau gulint dviese su kazkuo, kad kiaura para vyrai dar butu, jau nesnekant apie kitus giminaicius doh.gif

Krempudra, Streamy su savaitelemis jus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Madissa: 30 gegužės 2012 - 17:52