Įkraunama...
Įkraunama...

Neštukių skyrelis

QUOTE(Sangria023 @ 2012 05 23, 11:37)
O as nuo vakar jau dekrete ax.gif su kuo sveikinu mus abi biggrin.gif  thumbup.gif

Sveikinimai thumbup.gif !
Man rytoj TA , darys echo ir snekesim apie gymdyma.
Tikiuosiu mergytes gerai pernesat karsti, saugikit save !
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2012 05 23, 11:47)
Sveikinimai  thumbup.gif !
Man rytoj TA , darys echo ir snekesim apie gymdyma. 
Tikiuosiu mergytes gerai pernesat karsti, saugikit save !

Olialia nu kaip greitai laikas prabego jau tuoj ir gimdysi, o nesenai tik rasei, kad pilvukui 7 sav. nu kaz kaip man kitu pilvukai greiciau auga nei pacios lotuliukas.gif
O del karsciu tai man kosmaras doh.gif , stengiuosi nekisti nosies i lauka, nes sunkiai pernesu, vakar kol tvarkiau tuos dekretinius grizus namo silpna pasidare, sirdis pradejo dauzytis kaip paselusi, tai nieko gero sakyciau schmoll.gif Kraujuka buvau pridavusi ir slapima aciu Dievui slapimas ir toliau geras kraujas irgi geras tik turpuciuka sake laukocitai padideje ir hemoglabinas pakrites, bet dar telpu i normas, tai reikes daugiau sgelezies pavartoti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(d'ville @ 2012 05 22, 20:57)
Na, tikrai nemazas, bet dar svarbu, kokie teveliai. Kaip mano gyd.sako, musu zuike i tevelius (mazucius apvalucius  ax.gif  biggrin.gif )

Šiandien sužinojau, kad mūsų lelius sveria jau 3,1 kg blink.gif O dar visas mėnuo liko, per kurį gali priaugti virš kilo. Tai jau dabar baimė ima, kaip reiks tokį dičkį pagimdyti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kerzaka @ 2012 05 23, 11:53)
Šiandien sužinojau, kad mūsų lelius sveria jau 3,1 kg  blink.gif O dar visas mėnuo liko, per kurį gali priaugti virš kilo. Tai jau dabar baimė ima, kaip reiks tokį dičkį pagimdyti  blink.gif

o maniskis sake bus ne is velikanu, nes per paskutini TA kai buvo 28sav+4d. maziukas svere 1135kg, sake auga normaliai nei per mazai nei per daug vidutiniskai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2012 05 23, 10:55)
o maniskis sake bus ne is velikanu, nes per paskutini TA kai buvo 28sav+4d. maziukas svere 1135kg, sake auga normaliai nei per mazai nei per daug vidutiniskai smile.gif

Maniškis tokiu laiku svėrė apie 1,5 kg ax.gif Gydytoja sakė, kad pagal mus (abu aukšti) ir vaikas bus didesnis. Tad patarė rūbelius pirkti didesnius nei 56 g.gif Kai paskaitau, kad pradžioje daugumai reikia 50, tik kai kuriom 56, tai net nesitiki, kad man reikia pirkti iš karto 62 doh.gif Dar taip negirdėjus g.gif
Atsakyti
Perkuneli, nepaprastai gera cia tave matyti ir dar visa svytincia dviguba laime wub.gif wub.gif wub.gif
Angeliuke, Sangria023, sveikinu su dekretu! Cia prasideda tiesioji link mazyliu ant rankuciu 4u.gif
Kerzaka, nepergyvenk taip. Maniskis irgi jau dabar didokas.. Per kursus aiskino, kad dubens kaulai prisitaiko prie vaikelio parametru ir pasiruosia dickio gimimui. Dar pasakojo viena istorija, kai moteriai gine sake, kad leliukas yra 3,6kg, o pagimde 4,2kg. Tai mama sake, kad jei butu zinojusi, butu pati nepagimdziusi doh.gif Tai matai kaip musu smegeneles uzsiblokuoja vien nuo informacijos. Todel reikia nusiteikti, kad viskas bus ciki piki ir pagimdysim tokius, kokius Dievulis juos sukure 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kerzaka @ 2012 05 23, 12:08)
Maniškis tokiu laiku svėrė apie 1,5 kg  ax.gif Gydytoja sakė, kad pagal mus (abu aukšti) ir vaikas bus didesnis. Tad patarė rūbelius pirkti didesnius nei 56 g.gif Kai paskaitau, kad pradžioje daugumai reikia 50, tik kai kuriom 56, tai net nesitiki, kad man reikia pirkti iš karto 62 doh.gif Dar taip negirdėjus  g.gif

siaip dazniausiai gimsta leliukai 50-53 cm, aisku buna , kad ir 56 cm, bet 62 manau jau retai pasitaiko nebent abu teveliai auksti g.gif as pati gimiau 3 kg.
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2012 05 23, 12:10)
siaip dazniausiai gimsta leliukai 50-53 cm, aisku buna , kad ir 56 cm, bet 62 manau jau retai pasitaiko nebent abu teveliai auksti g.gif as pati gimiau 3 kg.

Jei lialis is didesniu, tai tikrai 56 gali ir neprireikti, geriau paimti 62 .
Mano kraujo tirimukai geri, tik šlapyme leukocitu truputuka daugiau normos.
Atsakyti
sveikos,

ateinu su žinia : Kristinukei šiandien 9:26 val. gimė berniukas 3,7 kg.

kol kas tiek težinau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2012 05 23, 11:53)
kol tvarkiau tuos dekretinius grizus namo silpna pasidare, sirdis pradejo dauzytis kaip paselusi, tai nieko gero sakyciau schmoll.gif

Sangria023, tave taip pat su dekretinem mirksiukas.gif O klausyk-kokius tu dokumentus tvarkaisi-as tai niekur neinu, galvoju-uzteks prasymo internetu ir viskas, ar as klystu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(angeliukkkeee @ 2012 05 23, 13:34)
Sangria023, tave taip pat su dekretinem  mirksiukas.gif O klausyk-kokius tu dokumentus tvarkaisi-as tai niekur neinu, galvoju-uzteks prasymo internetu ir viskas, ar as klystu?  g.gif

as pas gydytoja turejau omenyje ejau del tu dekretiniu kol israse laukiau biggrin.gif
Kristinuke valioooo saunuole mamyte sveiknu su suneliu dau sveikatos ir pienuko wub.gif
Mergaites norejau paklausti ar kam nors atsirado priespienis?AAs pastebejau, kad man is vienos kruties jei paspaudus turpuciuka isbega toks permatomas skystis, antra karta paspaudzius niekas nebega, bet tik is vienos krutines, perskaiciau , kad tai priespienis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sangria023: 23 gegužės 2012 - 12:42
KRISTINUKE, sveikinu su suneliu wub.gif Daug nepakartojamu akimirku mirksiukas.gif
Atsakyti