Įkraunama...
Įkraunama...

Neštukių skyrelis

Labryt, nestuke.gif

Lietuva, sveikinimai didziausi pagavus antra stebukleli!! 4u.gif 4u.gif

Del judesiuku - bent man neliepe skaiciuoti. Tiesiog paklausia visada, ar juda, kaip juda, ir viskas. Gal kad visad sakau, jog sportuoja daug? g.gif Esu girdejus, kad nuo kazkurio laiko reikia skaiciuoti, bet kai man nesake, tai neskaiciuoju.. Siaip stebiu, kad judetu tada, kada kiekviena diena dazniausiai juda.

Ingvita, svarbiausia, kad leliukui viskas gerai, gal isitaisys greit ir nustos tau skaudeti 4u.gif
Atsakyti
sveikos

Ingvita, laikykis 4u.gif esi gydytojų priežiūroje, tai viskas bus gerai mirksiukas.gif

Kristinuke, va ir yra bėda, kad šliaužtų nekaži ką turiu. reiks pasižiūrėti. šiaip aš ne prieš, jei ligoninė duotų savus rūbelius.

marusiote, o pasiskambinti gydytojai negali? šiaip jau kai tikrai uždegimas užpuola, nelabai sumaišysi su dažnu sysiojimu.... imk 4u.gif

Tanga, kaip tu šiandien?
Kerzaka, tau irgi "ant dienų" jau tuoj tuoj ....
kas čia dar vaikšto, kaip tiksinti bombikė? biggrin.gif g.gif

Atsakyti
Labas rytas,

tiek del Lietuvos dziaugiuos... wub.gif kad dar karta noris pasveikinti smile.gif

d'ville, man irgi nesake skaiciuoti, sako tiesiog stebek, kad kasdiena panasiu laiku judetu ir tiek, ir apskritai, jei jauti, kad juda, tai viskas ok smile.gif

marusiote, nesu turejus slapimo taku uzdegimo, bet zinau, kad spanguoliu nuoviras tikrai padeda, dezinfekuoja, tuo tikrai nepakenksi, tik dazniau i wc teks palakstyt, nes jie varo slapima 4u.gif

Ingvita, su Braske turejau 4 inkstu kolikos priepuolius (rimti uzdegimai), zinau ta skausma, tikrai menkas malonumas, daugiau gulinet reikia, ligoninej tikrai tinkama prieziura gausi...dar padeda nuo skausmo ir apskritai inkstams gerai pastovet ant keturiu kates pozoj, taip mazuliukas nusileidzia tarsi ir nespaudzia inkstu...na ir gulet ant priesingo sono nei skauda 4u.gif
Man siule gerti spanguoliu nuovira, pasireguliuoti mityba, jokiu cesnaku, rukytu, smarkiai riebiu, keptu patiekalu, bent jau kol galutinai nepraeis...Gerti daug skysciu ir dar man paciai padejo nealkoholinis alus..jis irgi varo slapima, greiciau issivalo inkstukai, infekcija 4u.gif

Atsakyti
Ačiū mergaitės už patarimus. Nenoriu ginei dažnai įkirėti, išlauksiu 2dienio. Šiaip jokio skausmo nejauču, nei sisiojant nei šiaip. Pagersiu spanguolių gėrimėlio profilaktiškai. Pasėlį man darė prieš 2 sav-viskas gerai buvo. Gal šiaip kažka susisuko ir tiek, nes stengiuosi daug gerti, tai ir sisioju dažnai lotuliukas.gif

Aš tiap džiaugiuosi, kad jungiasi vis naujos mergaitės, nesijaučiu tokia "mielka" thumbup.gif
Atsakyti
marusiote gali spanguoliu sulčio ar spanguolio ekstrato tabletytes pagerti, uždegimą geriausia rodo šlapimo paselis. Ir saugok kojitės.

O aš mergytės po TA, vaikiukas aplenke 1 sav., visi organai pilnai suformuoti, bando kvepuoti (tokie idomus judesiukai kaip kvepavimas) , galvute pilnai isistate tarp dubens kaulu, pilvas pradejo po truputuka nuleidinetis...tai paskae kad galiu bet kada drasiai gimdyti, lelis pilnai pasiruošes biggrin.gif
tai sako 2-3 sav. begyje jau turėsi lialiuka (tik vis dar 100 proc. nezinom kas), tai bus tada birželinukas (bet kol kas palekam data kaip yra) .
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2012 06 06, 11:07)
O aš mergytės po TA, vaikiukas aplenke 1 sav., visi organai pilnai suformuoti, bando kvepuoti (tokie idomus judesiukai kaip kvepavimas) , galvute pilnai isistate tarp dubens kaulu, pilvas pradejo po truputuka nuleidinetis...tai paskae kad galiu bet kada drasiai gimdyti, lelis pilnai pasiruošes  biggrin.gif
tai sako 2-3 sav. begyje jau turėsi lialiuka (tik vis dar 100 proc. nezinom kas), tai bus tada birželinukas (bet kol kas palekam data kaip yra) .

kaip faina thumbup.gif ir as jau noriu 37 sav wub.gif
Olialia norejau taves paklausti pas ka gimdisi?kadangi as irgi esu klaipediete tai ir nezinau ar reikia is anksto tartis. Mano gine as einu pas Holcman nepriimineja gimdimus kiek as zinau, tai dabar galvoju kaip cia reikes daryti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sangria023: 06 birželio 2012 - 10:14
sangria023, olialia2001 - kokios jus sau dideles, vis dar jus abi prisimenu is iui skyrelio blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spinsa: 06 birželio 2012 - 10:13
QUOTE(spinsa @ 2012 06 06, 11:12)
sangria023, olialia  - kokios jus sau dideles, vis dar jus abi prisimenu is iui skyrelio  blush2.gif

Sveikute tuoj ir tavo pilvukas bus didelis, perskaiciau ivf skyrelije tavo naujienas , sveikinu thumbup.gif , lauksim taves cia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rota @ 2012 06 06, 09:51)
Sveikinu! 4u.gif
Ziuriu mes koja kojon keliaujam su Tavim! thumbup.gif
Man irgi mazas PRG, naudoju Crinone+2 Duphaston.

Rota, aš irgi pamačiau, kad ir su pirmu lėliuku ir su antru, mes diena dienon einam drinks_cheers.gif

Mila, ir kt. mamytėm, dar kartą didelis DĖKUI 4u.gif
Man apžiūra vėl po 2 sav. Kai bus 9-nios savaitės. Ėx, kiek dar laukti.

Tiesa, aš jau pradedu pagalvoti, kaip reikės abu lėliukus auginti - galvoju, juk vienas verks, kitas irgi pradės, kaip dėl lovų kur guldyti vieną, kur kitą, galiausiai ar neteks visiems keturiems kartu miegoti, kai dičkė pamatys kad mažiukas vaikiukas lovoje šalia mamos, o ji lovytėj doh.gif Vyras išgirdęs mano pamąstymus sako: tu tik išnešiok ir pagimdyk, o po to jau galvosim, ką kur paguldyt lotuliukas.gif
O aš kaip tikra nėštukė prisigalvoju problemų "n" metų į priekį blush2.gif

Tiesa, toks sutapimas: dukrytė pavyko kai kraustėmės iš buto į namą...
Antras stebukliukas užkibo, kai kraustomės iš namo į butą....
Nejau mums nonrint turėti lelių, reikės kraustytis g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 06 birželio 2012 - 10:20

QUOTE(Sangria023 @ 2012 06 06, 11:10)
kaip faina thumbup.gif ir as jau noriu 37 sav wub.gif
Olialia norejau taves paklausti pas ka gimdisi?kadangi as irgi esu klaipediete tai ir nezinau ar reikia is anksto tartis. Mano gine as einu pas Holcman nepriimineja gimdimus kiek as zinau, tai dabar galvoju kaip cia reikes daryti g.gif

šiandien man taip gine patare, kai važiuosiu gimdyti, koks bus budintis daktaras su tuo ir tartis, nes jie dabar kas dirba GN niekur kitur neturi teises dirbti, todel niekur neisleks jei susitarsim, o jei tarsis su kitu, kuris gali buti tik po budejimo ir megos, bus ir blogiau ir brangiau
QUOTE(spinsa @ 2012 06 06, 11:12)

sangria023, olialia2001  - kokios jus sau dideles, vis dar jus abi prisimenu is iui skyrelio  blush2.gif

ir aš mačiau saulyt tavo naujenos wub.gif laukiam laukiam
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2012 06 06, 11:23)
šiandien man taip gine patare, kai važiuosiu gimdyti, koks bus budintis daktaras su tuo ir tartis, nes jie dabar kas dirba GN niekur kitur neturi teises dirbti, todel niekur neisleks jei susitarsim, o jei tarsis su kitu, kuris gali buti tik po budejimo ir megos, bus ir blogiau ir brangiau

aciu uz info, tada taip ir reikes daryti smile.gif
Atsakyti
kaip smagu - naujos neštukės thumbup.gif wub.gif
Atsakyti