Nu ką mergytės, pagaliau (nors dar labai nedrąsiai) po truputį drįstu prisipažinti, kad pas mane antrą kartą stebuklas atkeliavo. Kad Dievulis mus beprotiškai apdovanojo. Aš vėl

Šiandien sueina 7 sav. mūsų naujam stebukliukui. Šiandien buvau antrą kartą (pirmas kartas buvo 5 sav., kai patvirtino, kad žirniukas gimdoje) pas savo gydytoją, tai patvirtino, kad viskas gerai, širdutė plaka, vaisiukas paaugęs. Tik gimda šiek tiek atsisluoksniavus (gresiančio persileidimo požymis) už tai teks daugiau pagulinėti ir mažiau fizinio krūvio turėti. Tikiuosi, kad čia tik pradžioje taip, o vėliau susitvarkys viskas.
Esame be glao laimingi - o svarbiausia - kad ši Dievo dovanėlė atkeliavo NATŪRALIAI. Kas mums atrodė neįmanomas dalykas.
Bandome nuo rugpjūčio mėn. Sekiau dienas, bet nieko. O va tik nustojau maitinti dukrytę (kai jai buvo beveik du metukai) ir bac - iš pirmo ciklo - pavyko. Tiesa vėl (kaip ir prieš pastojimą su dukryte), dabar vėl apie 9 mėnesius abu lankėm akupuktūrą, grynai dėl šio reikalo. Ir esu įsitikinusi, kad būtent tai mums pagelbėjo pastojant natūraliai. Nes visai neseniai klausiau, kaip ten pas vyrą reikalai, ar pagerėjo kas, tai kaip tik pasakė, kad viskas pas jį jau gerai. Nors kažkada senai pagrindinė problema būdavo būtent jo turtas A visada 0 būdavo.
Taigi alternatyvusis gydymas akupunktūra mums pagelbėjo jau dvigubai. Pirmą kartą kai pavyko pastoti po IUI, bet irgi A jau buvo atsiradę 9 proc. Natūraliai. O dabar iš vis fantastika bac ir natūraliai pavyko. Atsimenu, kai pasidariau testą (maždaug 16 d. po O) tai iš karto išryškėjo antras brūkšnelis. Rankas pradėjo drebėti vyrui parodžiau, sakau, ką matai? sako du brūkšnelius ....
Tą pačią dieną atlikom Hcg, skaičiukai fantastiniai 1187, tik prog. Šiek tiek mažokas 35 buvo. Tuoj susisiekiau su daktare (VK). Išrašė Crinoną. Ir t.t. 19 d. po O dar pakartojau testuką, tai teigiama juostelė buvo ryškesnė už kontrolinę net.
Na ką aš čia išsiplėčiau dabar labiausiai laukiam tų 12-os savaitėlių, kai jau nors kiek ramiau bus.
Taip kad mamytės ir būsimos mamytės stebuklai tikrai vyksta.
Augink pilvuka ir vyk visas blogas mintis salin, viskas bus gerai!!! Dievulis pamate, kaip graziai auginat Saulute, tai ir nesusilaikes dave antra stebukla