Įkraunama...
Įkraunama...

Neštukių skyrelis

QUOTE(Tanga @ 2012 06 11, 12:23)
Ovitrelis, kiek pamenu, skiriamas ovuliacijai paskatinti. Šiais klausimais turėtum tartis su savo gine, o ne su mumis.

tai as jums ir sakau - man gine pasake, jei gerdama estrofem vistiek teplios rudom iskyrom, tai dave ovitreli, tada skambinsiu jai ir reiks kasdien tam tikra doze leistis. o kodel butent ovitrel as nezinau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Madissa @ 2012 06 11, 11:13)
*tai cia kaip suprantu totalizatorius, na as manau kad Tanga pirmiau nei Kerzaka pabyres  tongue.gif

*penkadieni buvom su pilvinuke susitikime, atrodo viskas ok, tik truputi atsilieka, sake atitinka 33 savaitem ir bus i mama  rolleyes.gif vandenu norma. svarbiausia kad tie pastovus gimdos kietejimai neveikia kol kas kaklelio, jis ilgas ir kietas 4 cm, tai dabar galesiu biski tempa padidinti, nes jau visai buvau suletejus. reikia istemti iki 23 dienos man butinai, o po to jau kaip dievas duos  ax.gif

*dabar toks buitinis klausimas, ar reikia ant kokosinio ciuzinuko pirmiausia tiesti neperslampama paklode tik po to paprasta?

*Na žiūrėsim, kaip čia bus su tuo pabyrėjimu. Pas mane jau kelios dienos ramu. Bet gal tai tyla prieš audrą? biggrin.gif

*Tau jau irgi nedaug liko. Jei tik turi jėgų, tai didink tempą, nes aš jau tokia meška jaučiuosi. Pasėdėjus ilgiau sunku atsistoti. Ilgesnių atstumų jau nebeįveikiu, o taip norisi pasivaikščioti su šuniukais po mišką.

*Aš pirkau frotinę neperšlampamą paklodę, tai tiesiu ją vieną. Kitą turiu peršlampamą, tai po ja nusipirkau neperšlampamą patiesaliuką.
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2012 06 11, 10:29)
tai as jums ir sakau - man gine pasake, jei gerdama estrofem vistiek teplios rudom iskyrom, tai dave ovitreli, tada skambinsiu jai ir reiks kasdien tam tikra doze leistis. o kodel butent ovitrel as nezinau  rolleyes.gif

todėl, kad ovitrelis yra HCG, kuris yra neštumo hormonas... turėtų padėti išlaikyti mažiuką tavo pilvuke, jei tie nesklandumai nedideli...
Atsakyti
Sveikos nestuke.gif

Kaip gyvuojate? mirksiukas.gif As tai vargstu su pienlige, eina sau, visa nestuma nebuvo sios bjaurybes, o dabar atsirado doh.gif Nepadeda nei macmiror, niekas schmoll.gif Ryt eisiu pas daktaryte, tai bus matyt doh.gif

Dar merginos norejau paklausti-ar jums greitai pervede pinigelius uz dekreta? Laukiu nesulaukiu ax.gif

Ale arteja liepos menesiukas, kada bires visos viena paskui kita, eina sau, jau ir man po truputi panika ima blink.gif O dar su kraiteliu judu vos vos, dar nieko visiskai nesusiruosus doh.gif Ir kazkaip nepajudu is vietos, va susiplanavau geriau poilsi i Palanga keliom dienom biggrin.gif , nzn kada as viska susipirksiu doh.gif - dirzai po gimdymo, liemeneles ir siaip visokie mazmoziai, eina sau kaip galva sukasi, nezinia nuo ko pradet doh.gif Kazin cia as viena tokia nepareiginga, viska paskutinei minutei pasiliekanti? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(angeliukkkeee @ 2012 06 11, 11:56)
*Dar merginos norejau paklausti-ar jums greitai pervede pinigelius uz dekreta? Laukiu nesulaukiu  ax.gif

**Ale arteja liepos menesiukas, kada bires visos viena paskui kita, eina sau, jau ir man po truputi panika ima  blink.gif  O dar su kraiteliu judu vos vos, dar nieko visiskai nesusiruosus  doh.gif  Ir kazkaip nepajudu is vietos, va susiplanavau geriau poilsi i Palanga keliom dienom  biggrin.gif , nzn kada as viska susipirksiu  doh.gif - dirzai po gimdymo, liemeneles ir siaip visokie mazmoziai, eina sau kaip galva sukasi, nezinia nuo ko pradet  doh.gif  Kazin cia as viena tokia nepareiginga, viska paskutinei minutei pasiliekanti?  doh.gif

Sveikos 4u.gif

*Man gal per 10 dienų pervedė 4u.gif

** Aš irgi nepareiginga blush2.gif bet kažko man rankos nekyla vis dar iki galo susiruošt. Drabužiukų lėlytei jai berods turiu susiruošus, bet jie dar neskalbti, nelyginti. Ir galvoju, kad iki liepos aš to nedarysiu... Apie daiktus sau po gimdymo nelabai galvoju. Žinau, kad reikia, bet nežinau nuo ko pradėt, tai ir nepradeu blush2.gif Pagal ką kitos susiruošėt? ax.gif
Va, šiandien dar nėštumo kalendoriuj perskaičiau, kad šią savaitę jau turėčiau būt susiruošus. Suneramino, bet ar tai bus spyris uodegon, nežinau... blush2.gif
Ai, ir neapsisprendžiu kur gimdyt važiuot doh.gif su MB juokėmės, kad ekspromtu nuspręsim...

Su lėlyte susimatėm 4dienį. Mažutei viskas gerai,auga kaip ant mielių biggrin.gif Pagal echo visa savaite lenkia terminą. Bet gyd sakė, kad tai dar nereiškia, kad gims anksčiau, tiesiog gali būt didesnė ax.gif Tai sakiau, bus į tėtį biggrin.gif
Dėl tų leukocitų rastų, tai liepė pakartot tyrimą prieš kitą vizitą. Tikiuos viskas bus gerai ax.gif

Streamy - eisi į AK kursus?
Atsakyti
Kazin cia as viena tokia nepareiginga, viska paskutinei minutei pasiliekanti?  doh.gif

aš jaučiu busiu tokia pati.. manęs jau dabar pažįstamos kalusia, o tau to reikia, o ano?? o ką aš žinau mastau.gif aš dar nesidomėjau, ko man reikia.. spręsiu problemas pagal jų atsiradimo eiliškumą biggrin.gif va zuzliukas sparčiai auga, tai kelnių reikia, draugė atiduos - problema kaip ir išspręsta biggrin.gif

beje, vis dėlto tie "sproginėjantys muilo burbulai" yra judesiukai wub.gif vakar jau ir MB stipriau prispaudęs delną prie pilvuko pajautė spyriuką bigsmile.gif bože bože, kaip greitai rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Parsirandu, jau tiek visokiu reikalu reikaliuku, kad nebezinau nuo ko pradeti rolleyes.gif Atroso tureciau pilva apsikabinusi sedeti, doh.gif bet tai ne doh.gif reikia man vis eiti eiti eiti doh.gif

Visoms kurios buvot TA po balioncika 4u.gif Smagu, kad viskas gerai.

Spinsa, kiek zinau crinonas krenta visoks, man jisai visai nekrisdavo schmoll.gif bet cia kiekvienai skirtingai 4u.gif

Egluzeleee (su daug eeee biggrin.gif ), eisiu tik nezinau kada doh.gif Gal liepos pradzioje,birzelio pab g.gif

Buckis visoms ir lekiu toliau doh.gif

p.s.manau pirmoji pabyres Kerzaka tongue.gif busiu nepopuliari biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Streamy: 11 birželio 2012 - 11:26
QUOTE(zuzla @ 2012 06 11, 12:21)
beje, vis dėlto tie "sproginėjantys muilo burbulai" yra judesiukai wub.gif vakar jau ir MB stipriau prispaudęs delną prie pilvuko pajautė spyriuką bigsmile.gif bože bože, kaip greitai rolleyes.gif

Su judesiukais 4u.gif wub.gif

QUOTE(Streamy @ 2012 06 11, 12:26)
Egluzeleee (su daug eeee biggrin.gif ), eisiu tik nezinau kada  doh.gif Gal liepos pradzioje,birzelio pab  g.gif

Supratau 4u.gif Aš galvoju, gal jau šią savaitę eiti, baisu, kad liepą per daug sunku bus išlįst jau iš namų biggrin.gif

Beje, nepasigyriau/ nepasiguodžiau - mūsų gražuolė virkštele kakliuką pasidabinus doh.gif Gydytoja sakė, kad viskas ok, ne per daug užsisukus ji ten. Bet vis tiek mažumėlę naramu. Gal kas žino, kaip tokiu atveju su gimdymu būna, t.y. leidžia pačiai gimdyt ar cp? g.gif
Atsakyti
QUOTE(egluzeeele @ 2012 06 11, 12:40)
Su judesiukais  4u.gif  wub.gif
Supratau  4u.gif Aš galvoju, gal jau šią savaitę eiti, baisu, kad liepą per daug sunku bus išlįst jau iš namų  biggrin.gif

Beje, nepasigyriau/ nepasiguodžiau - mūsų gražuolė virkštele kakliuką pasidabinus doh.gif Gydytoja sakė, kad viskas ok, ne per daug užsisukus ji ten. Bet vis tiek mažumėlę naramu. Gal kas žino, kaip tokiu atveju su gimdymu būna, t.y. leidžia pačiai gimdyt ar cp? g.gif

O kelinta ten prasideda kursai? As mazeli savo vesiu pas gydytija 8.45, tai jeigu kokia 10.00 tai manau gal ir prisijungciau g.gif
Atsakyti
Ale arteja liepos menesiukas, kada bires visos viena paskui kita, eina sau, jau ir man po truputi panika ima  blink.gif  O dar su kraiteliu judu vos vos, dar nieko visiskai nesusiruosus  doh.gif  Ir kazkaip nepajudu is vietos, va susiplanavau geriau poilsi i Palanga keliom dienom  biggrin.gif , nzn kada as viska susipirksiu  doh.gif - dirzai po gimdymo, liemeneles ir siaip visokie mazmoziai, eina sau kaip galva sukasi, nezinia nuo ko pradet  doh.gif  Kazin cia as viena tokia nepareiginga, viska paskutinei minutei pasiliekanti?  doh.gif

Aš irgi rami sau bimbinėjau, kol į ligoninę nepapuoliau. Po to kažkaip įsisąmoninau, kad laiko liko visai nedaug ir tai bet kada gali įvykti, tai susipirkau viska, ko trūko, taše susikroviau ir dabar sėdžiu sau rami biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egluzeeele @ 2012 06 11, 12:40)
Su judesiukais  4u.gif  wub.gif

Beje, nepasigyriau/ nepasiguodžiau - mūsų gražuolė virkštele kakliuką pasidabinus doh.gif

ačiū wub.gif

doh.gif aš irgi pradėjau to bijot.. nes mažas vartaliojas belekaip - tai vienoj vietoj pabumbsi, tai po kelių val jau kitoj vietoj, tai irgi neramu unsure.gif nors gal ir veltui, neturėtų būti dar virkštelė tokia ilga..

o jus su vyrais ėjot/eisit į kursus?
Atsakyti
QUOTE(Streamy @ 2012 06 11, 12:48)
O kelinta ten prasideda kursai? As mazeli savo vesiu pas gydytija 8.45, tai jeigu kokia 10.00 tai manau gal ir prisijungciau  g.gif

nuo 15 val mirksiukas.gif Jei gerai suprantu, šią savaitę apie priežiūrą bus:
http://www.vmkl.lt/k...97mimo-poskyris
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2012 06 11, 12:51)
ačiū wub.gif

doh.gif aš irgi pradėjau to bijot.. nes mažas vartaliojas belekaip - tai vienoj vietoj pabumbsi, tai po kelių val jau kitoj vietoj, tai irgi neramu unsure.gif nors gal ir veltui, neturėtų būti dar virkštelė tokia ilga..

o jus su vyrais ėjot/eisit į kursus?

Nebijok dar biggrin.gif Aš vis dar tikiuosi, kad mūsiškė nusipuoš biggrin.gif

Į vienus kursus (nuk'o) ėjau su vvru. Dabar jam nelabai pavyks, tai viena kulniuosiu, jei prisiruošiu... blush2.gif
Atsakyti