Įkraunama...
Įkraunama...

Neštukių skyrelis

QUOTE(late @ 2012 06 08, 00:20)
Nesvarbu, kad nei su viena šviežiai iškepta mamyte neturėjau garbės susipažinti, bes vistiek visas sveikinu. Lai vaikai džiugina jūsų širdis smile.gif
Tai čia tau taip atrodo...man laikas dabar toks suletintas. Nes laukiu 12 sav biggrin.gif

Late, sveika prisijungus thumbup.gif thumbup.gif Tik dabar užmačiau, kad nestuke.gif Kaip šaunu tave čia matyti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(d'ville @ 2012 06 08, 11:50)
Na, tai ar tetis jau iskraustytas?? smile.gif Kaip smagu, kai lieka tik laukti.. Gal pirkai kokius nors, pvz,, tena, paklotukus neperslampancius? Neapsisprendziu, kokio dydzio pirkti - 60x60 ar 60x90. Man lyg pirmas variantas geriau, o vaistinej primygtinai kiso antraji.. Tai nepirkau jokio  doh.gif Nes net vystymo stalas nera tokio ilgio, kaip juos po to uzlankstyti?

aš pirkau 60 x90 kelis vienetus. Pabandysiu ir bus matyti. Manau, kad tai tokia smulkmena, kad neverta daug dėmesio sutelkt. Paėmiau negalvojus ir tiek.
Nors žinok, nėštumo metu pastebiu save galvojant apie tokius atrodo paprastus ir nereikšmingus dalykus -koks, kodėl, kaip ir pan. doh.gif Žodžiu, svarstau /neapsisprendžiu irgi daugiau nei reikėtų. Matyt, nėštumo metu smegenų pusrutuliai kitaip veikia g.gif
Papildyta:
QUOTE(Tanga @ 2012 06 08, 13:30)
wub.gif Ir nekantru, ir baugu. Įtariu, kad tai nutiks pačiu netikėčiausiu momentu (nors turėčiau būti tam pasiruošusi), nes taip pas mane kažkaip viskas visada susideda į krūvą. Kitą savaitgalį laukia draugės gimtadienis sodyboje, tai jaučiu tada ir sulauksiu savo mergytės smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Man irgi taip būna, ko mažiausiai noriu (o gal tiksliau -nenoriu), tą ir gaunu biggrin.gif
Dabar mažiausiai noriu, pernešioti savo kleckiuką. Bet įtariu, būtent taip ir bus biggrin.gif
Atsakyti
Aš su dukryte pirmus bumsiukus pajutau apie 19-20 sav. ir tai labai labai nesmarkiai. Ir šiaip ji pas mane pilvuke rami buvo. Užtat dabar tokia šustra, kad vos spėjam lakstyt paskui ją. biggrin.gif
O su antru, kiek žinau, anksčiau kažkiek pasijaučia. Žiūrėsim kaip čia bus.
Man nuo gulimo rėžimo jau "stogą rauna". Bet ką padarysi. Jeigu dienoje turiu vieną išėjimą į lauką, tai po to stengiuosi daugiau gulėti. Dar gerai, kad vyrui atostogos, tai pasiima Saulutę ir keliauja visai dienai į laukutį. Grįžta, pavalgo ir vėl atgal. Kol kas glaudžiamės pas mamą (kol persikelsim į butą savo), tai dar mama lepina, nieko daryti neleidžia, kad tik gulinėčiau. Tai jau ojojj kaip atsibodo. kai su Saule kaip vėjas laksčiau. Bet ko nepadarysi dėl mažulio stebukliuko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 08 birželio 2012 - 16:57
Sveikos nestuke.gif
LIETUVA, tu minejai (jei as neklystu), jog tau teplioja ir geri duphastona + Crinone. O tau seniai teplioja, ar istisai, ar nustoja ir po to vel pradeda? blush2.gif
Isivaizduoju, kaip tau sunku su gulimu rezimu, su pirmuoju vaikeliu pragulejau 12 sav., bet ko tik del vaikuciu nepadarysi wub.gif

Atsakyti
[quote=kerzaka,2012 06 08, 17:52]
Late, sveika prisijungus thumbup.gif thumbup.gif Tik dabar užmačiau, kad nestuke.gif Kaip šaunu tave čia matyti 4u.gif
Papildyta:

kerzaka thumbup.gif cia ne as rasiau lotuliukas.gif ,bet kaip fainai net susimeciau ,o gal as nestuke.gif bet tikrai ne lotuliukas.gif oi nugriusiu
As rasiau kur nestukiu kelniu isigyti mirksiukas.gif
Sekmes tau ir leliukui
Gal vel kada atsidursiu sitame skirelyje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(late @ 2012 06 08, 17:22)
kerzaka thumbup.gif cia ne as rasiau lotuliukas.gif ,bet kaip fainai net susimeciau ,o gal as nestuke.gif bet tikrai ne lotuliukas.gif oi nugriusiu
As rasiau kur nestukiu kelniu isigyti mirksiukas.gif
Sekmes tau  ir leliukui
Gal vel kada atsidursiu sitame skirelyje mirksiukas.gif

sorry, jei ne taip supratau blush2.gif o taip apsidžiaugiau ax.gif Linkiu greičiau į šį skyrelį pereiti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kerzaka @ 2012 06 08, 18:50)
sorry, jei ne taip supratau  blush2.gif o taip apsidžiaugiau  ax.gif Linkiu greičiau į šį skyrelį pereiti  4u.gif

Nepykstu dziaugiuosi,taip gera buvo perskaityti blush2.gif
Atsakyti
mergytes 4u.gif
ar jums nestumo pradzioje iskrisdavo crinone tamsiai raudonos-rudos spalvos? man jau neramu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2012 06 08, 20:58)
mergytes  4u.gif
ar jums nestumo pradzioje iskrisdavo crinone tamsiai raudonos-rudos spalvos? man jau neramu  unsure.gif

žinai, nepamenu koks ten man buvo. bet kiek pamenu, skaičiau, kad kitoms spalvų gama gan plati, nuo... iki.
jei tik gali paskambink gydytojai ir paklausk ar nieko čia baisaus, arba paklausk pas mamytes...

laikykis, viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasislepusi: 08 birželio 2012 - 20:12
mergytes  4u.gif
ar jums nestumo pradzioje iskrisdavo crinone tamsiai raudonos-rudos spalvos? man jau neramu  unsure.gif

Kiek esu girdejusi, tai jis gali kristi ivairiomis spalvomis, tame tarpe ir raudonas-rudas.
Man po jo dejimosi (gal buvau kokia savaite ar 2 panaudojusi), tai isejo irgi tamsiai rudas, buvau issigandusi, bet po apziuros nusiraminau, nes su pilvuku buvo viskas gerai wub.gif
Taip pat bus ir tau, nepergyvenk wink.gif Juk pilvelio skausmu nejauti? Viskas gerai!
Atsakyti
QUOTE(Mergyte_82 @ 2012 06 08, 22:12)
Kiek esu girdejusi, tai jis gali kristi ivairiomis spalvomis, tame tarpe ir raudonas-rudas.
Man po jo dejimosi (gal buvau kokia savaite ar 2 panaudojusi), tai isejo irgi tamsiai rudas, buvau issigandusi, bet po apziuros nusiraminau, nes su pilvuku buvo viskas gerai  wub.gif
Taip pat bus ir tau, nepergyvenk wink.gif Juk pilvelio skausmu nejauti? Viskas gerai!

ginei skambinau, sake nera labai gerai, ryt susitinku apziurai, beto kartoju hcg, baimes akys dideles unsure.gif
Atsakyti
mergytes  4u.gif

man jis nekrisdavo rudas arba ruzavas, krisdavo tokios pat spalvos koki dejau, tik viena karta buvo nukrites tokio purvo spalvos. Nepergyvenk viskas bus gerai, girdejau, kad kitoms krenta net oranzinis.
Atsakyti
sveikos

kaip šiandien nuotaikos?

spinsa, kaip sekėsi pas gydytoją? ax.gif

Lietuva, suprantu dėl gulimo režimo. nu bet reikia.... console.gif gerai, kad vyras geras ir labai supratingas mirksiukas.gif

PerKūnas, ką jauti? pykina? miegas ima? biggrin.gif

zuzla, aš nepamenu tiksliai kada pajutau judesius. na, taip aiškiai, kai jau abejonių nekilo tai gal apie 20 sav. bet čia visoms skirtingai smile.gif

vakar gerai pagastroliavom, tai šiandien ryte tik prabudus pajutau pilvo apačioje skausmelius... ir dar klyne toks įdomus jausmas atsirado. turbūt jau po truputį ruošiasi vaikelio gimimui.
dar pastebėjau įdomų dalyką, šiaip vaikutis būna ramus, bet užtenka suvalgyt ledų porciją iškart pajaučiu šliaužiojimus arba kaip dangutex sako, kalniuką iškelia ir neaišku kur ką daro.... wub.gif

na daugiau kaip ir neturiu ką papasakoti.
visoms po 4u.gif
o jei kuri sugalvosit byrėt, tai linkiu greitai ir sklandžiai rolleyes.gif

Atsakyti