Įkraunama...
Įkraunama...

Neštukių skyrelis

Sveikutes nestuke.gif ! 4u.gif
As kazkaip po savaitgalio nebesijauciu nestuke.gif ! Pilvas minkstas pasidare, valgyt jau normaliai galiu, nuovargis sumazejo ir siaip kazkaip keistai jauciuos, tai jau visokios mintys lenda i galva doh.gif
Pries tai negalejau gulet ant pilvo, nes jautesi toks ale "guzas", o sianakt puikiausiai ismiegojau ant pilvo kaip niekur nieko unsure.gif
Nieko neskauda, pilvo netempia g.gif Pas gydytoja tik kt penktadieni unsure.gif
Blogai jautiesi-blogai, gerai jautiesi-irgi blogai doh.gif lotuliukas.gif

Ziuriu, jau tuoj nauju mamyciu turesim! thumbup.gif Sklandaus ir lengvo susitikimo mirksiukas.gif
Siaip kiek teko girdeti-per daug saules irgi negerai cool.gif
Krempudra, lb grazus batukai bigsmile.gif Pati mezgei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rota: 18 birželio 2012 - 09:20
QUOTE(rota @ 2012 06 18, 10:19)
Krempudra, lb grazus batukai bigsmile.gif Pati mezgei?

dekui aciuks.gif pati. situos batukus kaip tik vakar baigiau. esu jau primezgusi bent keliu dydziu kojinyciu, kelias liemenes, pledukus. dabar gal reikes ant megztuku pereiti g.gif tik kad visko reikia daugiau nei vienam vaikui - jei kojinyciu ir batuku, tai is karto keturiu, jei pleduku, liemeniu, megztuku, kepuryciu - is karto 2 doh.gif paskui jau kartais ir pabosta ta pati megzti blush2.gif

ir, rota, sakyciau nepanikuok, per padidinama stikla i visus pozymius neziurek ir su kitom nestukem, kurios jauciu vienus ar kitus pozymius, nesilygink, nes tik be reikalo panikuosi ir prisigasdinsi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Krempudra @ 2012 06 18, 08:17)

parodau viena mezginuka savo spardukams futbolistams blush2.gif :
user posted image

ir taip visko reikia dvigubai doh.gif

Eik sau kaip gražu.
aš nusipirkau virbalus-gal pavyks leliams bent kojnytes numegzti, tik kad niekad nesu dariusi to-nžn kaip pavyks, bet noriu kažką savom rankom padaryti.
Atsakyti
Sveikutes,

QUOTE(Krempudra @ 2012 06 18, 11:17)
d'ville, pas ka jus daretes fotosesija?

maniske fotosesija buvo pas fotografe Jonavoje, jos psl. www. dinafoto. lt. Mum patiko viskas - ir jos bendravimas, ir kaip dirbo, ir siaip, matyt, auros sutapo, nes laikas prabego akimirksniu ir buvo ne darbas, o malonumas abiem smile.gif Nesitikejau to. Ir kaina priimtina, nes kaip ir kitoms mergaitems, nesinori l.islaidauti. Beje, buvom tik studijoje, gamtoje kazkaip patys vis pasifotografuojam. Tikiuosi, ir foto patiks, nes i savos gamybos kai paziuriu, tai veidas kazkoks keistas daros. Rytais apskritai akys buna mazytes, kol atitinstu doh.gif

Ir l.mieli batukai wub.gif Kazkaip man atrodo, kad juos sunku megzti, tad net nesiimu.. Kojinyciu vilnoniu mama anukei primezge smile.gif O as pati tikiuosi speti pleda pabaigti zuikei, o tai nebus kuom uzkloti, vezantis is gimdymo namu biggrin.gif

Siandien laukia TA, l.tikiuosi, kad tyrimu rezultatai bus geri..

Rota, pasimegauk gera savijauta, paprastai greitai visi nestumo pozymiai vel sugrizta tongue.gif (turiu galvoje, iki kokios 12 sav., kol silpnumas ir pykinimas ima jau pamazu trauktis). As ir pati prisimenu tokius isgyvenimus, kai viskas gerai - tai gal jau negerai? Man isvis sunkiausias laikas turbut buvo, kol judesiu dar nejauciau, o pas gyd. tik kas menesi ar reciau.. Tai irgi visokios mintys apnikdavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo d'ville: 18 birželio 2012 - 09:40
QUOTE(Krempudra @ 2012 06 18, 10:17)

parodau viena mezginuka savo spardukams futbolistams blush2.gif :
user posted image

ir taip visko reikia dvigubai doh.gif

Kaip miela wub.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,

Ką gi, su dar viena puikia vasaros dienele visas 4u.gif
Kas jaučiasi puikiai - linkiu ir toliau taip, kas truputį negaluoja - daug daug sveikatytės!!!
O aš norėčiau, kad po šiandienos iš karto ateitų trečiadienis, nes rytoj nusimato ne kokia diena - teks išgerti tą "nuostabiai skanų" gėrimuką - visą stiklinę gkliukozės.. Brrrr... !!!! scare.gif Net nupurto vien pagalvojus apie tai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingvita @ 2012 06 18, 14:05)
O aš norėčiau, kad po šiandienos iš karto ateitų trečiadienis, nes rytoj nusimato ne kokia diena - teks išgerti tą "nuostabiai skanų" gėrimuką - visą stiklinę  gkliukozės.. Brrrr... !!!!  scare.gif Net nupurto vien pagalvojus apie tai  doh.gif

užjaučiu 4u.gif šlykštus reikalas..
Atsakyti
Krempudra wub.gif kaip miela.
Labas mergytės 4u.gif
Turiu Jums , tiksliai gal mamytems, kurios jau turi lialiuka, gal ir durna klausima blush2.gif
Kai nutekes vandenis is kart prasides saremiai? As vis bijau jei pvz. busiu vonioj at wc ir nutekes, ir jei nepastibesiu, o saremiu dar nebus, tai gali negerai buti lialiukui, jei velosiu I ligonine ? Nepykit, nes nezinau tuo viso proceso. blush2.gif
Atsakyti
visai be galvos doh.gif
Krempudra, pamiršau pagirti darbelį, labai gražūs ir mieli batukai wub.gif
Atsakyti
dekui uz pagyrimus 4u.gif

QUOTE(Ingvita @ 2012 06 18, 14:05)
teks išgerti tą "nuostabiai skanų" gėrimuką - visą stiklinę  gkliukozės.. Brrrr... !!!!  scare.gif Net nupurto vien pagalvojus apie tai  doh.gif

bent man nebuvo taip baisu, kaip kad atrode rolleyes.gif aisku, kai pamaciau miltuku kieki, biski issigandau. bet kai reikejo, isgeriau kaip didele tongue.gif na nera labai malonus ir skanus reikalas, bet buna ir blogiau. zodziu, nebijok taip is anksto mirksiukas.gif
Atsakyti
laba

Krempudra, na ir grožybių prikūrei. PAGARBA wub.gif

Ingvita, na nėra ten jau taip šlykštu tas gliukozės tyrimas. tikrai yra baisesnių mirksiukas.gif

o aš šiandien buvau pas ginę VGN. tos sesutės ar kaip jas ten pavadinti, tai labai nenuotaikoj buvo, apiburbėjo, kodėl taip vėlai atvažiavom. o kita išgirdusi, kad noriu pas juos lankytis, mestelėjo, kad taip vėlai, tai nebeverta dėl mėnesio...
ai bet man dzin kažkaip jų nenuotaikos.
paėmė tą streptokoko tyrimą, tai kitą sav. kai važiuosiu turėtų būti atsakymas.
ai ir dar pasirodo, nuo 37 sav. ten nebereikia mokėti už vizitus. o šiaip vienas apsilankymas 42,10 Lt. lyginant su kai kuriomis klinikomis, tai čia pigiena.

užtat gydytoja buvo nusiteikusi gan gerai, net neprašoma puolė tyrinėti, ką čia mums gimdyt reikės. ir ką galvojat?
ogi, ir taip ir anaip žiūrėjo, sako, nu nieko negaliu pamatyti, kojytes tiek suglaudęs vaikelis, kad ir kaip norėtum nieko nepamatysi. gal kitą savaitę pamatys.
tai vis dar nežiniukas pas mus. wub.gif
nors aš jau susitaikiau su tuo, kad siurprizas gali būti. vyrui sakiau, kad jei bus mergytė tai bus velnių priėdus, nes kai futbolą žiūrim tai nėr man ramybės.... rodos bėga pilve ir ruošiasi įvarčius daryti biggrin.gif

nuotaika šimtą kartų pagerėjo. ta proga nusipirkau meilės romanų lotuliukas.gif nes nieko kito negaliu skaityti...

visoms po 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2012 06 18, 15:04)
Krempudra  wub.gif kaip miela.
Labas mergytės  4u.gif
Turiu Jums , tiksliai gal mamytems, kurios jau turi lialiuka, gal ir durna klausima  blush2.gif
Kai nutekes vandenis is kart prasides saremiai? As vis bijau jei pvz. busiu vonioj at wc ir nutekes, ir jei nepastibesiu, o saremiu dar nebus, tai gali negerai buti lialiukui, jei velosiu I ligonine ? Nepykit, nes nezinau tuo viso proceso.  blush2.gif

Man asmeniskai vandenys nenubego.Man prasidejo saremiai, tai kai saremiai buvo kas 5-7 min vaziavau i ligonine. Vandenu maisa man gydytoja su spec "virbalu" pradure ir taip nuleido vandenis cool.gif
Atsakyti