Įkraunama...
Įkraunama...

Neštukių skyrelis

QUOTE(Krempudra @ 2012 06 18, 20:45)
batukai. as mezgiau is tokios namines vilnos. cia pavyzdyje biski svelnesni siulai, todel gal ir graziau gaunasi. ir akiu ir eiliu skaiciu dariau siek tiek kitoki nei aprasyme - nusireguliavau pagal savo turimu siulu storuma rolleyes.gif

aciu tau labai, ryt bandysiu megsti clap_1.gif
Atsakyti
Laba,

QUOTE(Krempudra @ 2012 06 18, 09:17)
ir kaip laikosi kitos musu dvigubos nestukes? Iride, Iris, Kiva, Perkunas?

Smagu, kad jumi viskas gerai ir kad tokius "masterpysus" numezgi. Blyn, labai gražu wub.gif

Aš tai šiandien apsipatenkinus, nes nukoviau kelnes cool.gif Kokia palaima apėmė, kai aplink pilvą pajutau švelnią medžiagytę. Netikėjau, kad taip malonu gali būti.

QUOTE(pasislepusi @ 2012 06 18, 14:24)
tai vis dar nežiniukas pas mus.  wub.gif
nors aš jau susitaikiau su tuo, kad siurprizas gali būti. vyrui sakiau, kad jei bus mergytė tai bus velnių priėdus, nes kai futbolą žiūrim tai nėr man ramybės.... rodos bėga pilve ir ruošiasi įvarčius daryti  biggrin.gif

nuotaika šimtą kartų pagerėjo. ta proga nusipirkau meilės romanų  lotuliukas.gif  nes nieko kito negaliu skaityti...

Būs vaikas slaptasis agentas 007 smile.gif

Manęs kažkaip ant knygų dar netraukia. Visiškai jokių nesinori skaityti. Tikiuosi, kad ateis laikas ir "pramuš".
Atsakyti
QUOTE(Krempudra @ 2012 06 18, 09:17)
parodau viena mezginuka savo spardukams futbolistams blush2.gif :
user posted image

ir taip visko reikia dvigubai doh.gif

Labai gražu thumbup.gif thumbup.gif Šaunuolė, kad tokius grožius darai savo drakoniukams.
O man tai kažkaip nesinori jokiais mezgimais užsiimti, nors kol nesilaukiau tai paimdavau virbalus bei vašelį į rankas. Išeidama į dekretą įsivaizdavau, kad megsiu ir knygas skaitysiu. O gavosi, kad nei to, nei to. Kažkaip noro nėra blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Tanga @ 2012 06 18, 17:49)
Man irgi ramybės neduoda šitas klausimas. Ir dar įdomu, kaip tas kamštis atrodo  g.gif Kol kas tik išskyrų padaugėjo, jos tokios tąsios ir tirštos, šiek tiek šviežio kraujuko yra. Šiandien per TA pasisakiau gydytojai, tai niekaip nekomentavo. Sakė, kad galvytė labai gerai įsitačiusi. Pasiskundžiau ir dėl skausmelių, tai sakė, kad normalu, kad gali būti net reguliarūs parengiamieji sąrėmiai, trukti porą valandų, bet nebūtina skubėti į ligoninę, jei jie reti, jei vandenys nenubėgę ir jei mažutėlis juda. Skausmeliai tai užeina, tai praeina. Jaučiu, šiandien futbolą teks žiūrėti namuose  biggrin.gif

Žinok, man atrodo, jog čia ir yra kamštis. Kiek iš kitų girdėjus, kamštis -tai gleivės su kraujo priemaišom (o kartais ir be kraujo). Bet sako, kad po kamščio išėjimo gimdymas gali prasidėti tiek tą pačią dieną, tiek už poros savaičių. Tad reiktų stebėti skausmelius ir jei kas neaišku varyčiau į gimdymo namus. Patikrins ir bus ramu -gimdai /negimdai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Tanga @ 2012 06 17, 18:39)
Man labiausiai patinka derinys šampanas +  smileysex.gif

Laukiu kol šampanas atšals ir bandysiu pasimėgauti biggrin.gif O šiaip jau antra diena stengiuosi daugiau fizinio krūvio turėti. Kieme visus gėlynus apravėjau (ir keturiom variau, ir atsitūpus, ir pasilenkus). Žodžiu, padirbėjau iš peties. Dar vakar po mišką gerokai pasivaikščiojom, o šiandien lipom į Aleksoto kalną (laiptais šalia funikulieriaus). Aviečių lapų arbatos pradėjau gerti. Bet kol kas jokių gimdymo požymių g.gif
Atsakyti
QUOTE(kerzaka @ 2012 06 18, 21:39)
Laukiu kol šampanas atšals ir bandysiu pasimėgauti  biggrin.gif O šiaip jau antra diena stengiuosi daugiau fizinio krūvio turėti. Kieme visus gėlynus apravėjau (ir keturiom variau, ir atsitūpus, ir pasilenkus). Žodžiu, padirbėjau iš peties. Dar vakar po mišką gerokai pasivaikščiojom, o šiandien lipom į Aleksoto kalną (laiptais šalia funikulieriaus). Aviečių lapų arbatos pradėjau gerti. Bet kol kas jokių gimdymo požymių  g.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif O kaip aš norėčiau šampaniuko, nors prieš nestuke.gif visai jo nemėgau. Dabar labai eina viskas, kas su burbuliukais. Bet turiu ištempti iki penktadienio. Na užsispyriau turėti vėžiuką ir ką jūs man biggrin.gif Mano planas - ištempti iki penktadienio, nes prasideda Vėžys, jaunatis ir mano gydytoja budi biggrin.gif Žiūrėsim, kas iš to bus biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, prisiduodu, kad mes turim savo JONUKA thumbup.gif Gimem birzelio 15d. virs 4 kg, ugis 53cm. Gimdymo istorija veliau, nes tik siandien isleido is ligonines. Manau nereikia sakyti kokia laiminga esu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(daiva8888 @ 2012 06 18, 23:11)
Sveikos mergaites, prisiduodu, kad mes turim savo JONUKA thumbup.gif  Gimem birzelio 15d. virs 4 kg, ugis 53cm. Gimdymo istorija veliau, nes tik siandien isleido is ligonines. Manau nereikia sakyti kokia laiminga esu  wub.gif

Dideliausi sveikinimai wub.gif
kaip grazu, kad susitikot jau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(daiva8888 @ 2012 06 18, 21:11)
Sveikos mergaites, prisiduodu, kad mes turim savo JONUKA thumbup.gif  Gimem birzelio 15d. virs 4 kg, ugis 53cm. Gimdymo istorija veliau, nes tik siandien isleido is ligonines. Manau nereikia sakyti kokia laiminga esu  wub.gif

sveikinimai dideliausi thumbup.gif thumbup.gif
kai atsigausi, lauksim gimdymo istorijos. Labai jau smalsu, kaip viskas prasidėjo, nes kiek pamenu, gimdymo datą skirtingi daktarai skirtingai ir prognozavo.
Atsakyti
QUOTE(daiva8888 @ 2012 06 18, 22:11)

clap.gif clap.gif clap.gif
Didžiausi sveikinimai mamytei ir jos mažam stebuklėliui wub.gif
Atsakyti

Sveikinimai, dabar augit ir stiprekit wub.gif

Kerzacka negundik šampanu, nes svajoju apie tai nuo neštumo pradžios biggrin.gif , nes turiu gero šampano buteliuka, kuri nupirkau prieš paskutinia IUI biggrin.gif
Atsakyti
krempudra. kokie grazus batukai, tiesiog pakerejo jie mane, o as savo lelius nerengiu vienodai, nes dauguma rubeliu skolinti, tad vienodai esu gal pora kartu ka pati nusipirkau ir aprengusi, net batai mano berniukams skirtingi, o cia matau tikra grozi, saunuole smile.gif 4u.gif
Atsakyti

SVEIKINU!!!! 4u.gif Tukstantis apkabinimu ir buciniu ploja.gif oro_buckis.gif
Atsakyti

wub.gif wub.gif wub.gif Sveikinimai mamytei ir Jonukui wub.gif labai grazus vardelis wub.gif

Krempudra, grzuoliukai batukai wub.gif

Man visi rankdarbiai is ranku krenta, tik pastojus niekas nesidaro doh.gif o taip megau sivineti, ir megzdavau, o dabar nei pr kur unsure.gif gal veliau g.gif nes norejau ir pleduka ir kepuryciu pasigaminti, bet kur tau unsure.gif

Merginos, gal kuri nori perimti skyrelio prieziura blush2.gif Kazkaip kuo to;iau tuo maziau prie kompo prisedu ir jau suprantu, kad nebesuseku visos info unsure.gif
Atsakyti