Sveikos merginos, buvo tikrai idomu isgirsti jusu nuomones
Dabar parasysoi sios istorijos atomazga...
Istorija nera isgalvota, ji tikra, visa tai vyko mano gyvenime, tik ne siuo metu o pries 12 metu

Taip tada miegojau su vyrais su dedem uz pinigus,padejau savo seimai, studijavau ir gyvenau UK. Daug visko maciau ir silto ir salto, juodo ir balto, bet jau susikloste mano gyvenimas, tuo metu gyvenau taip kaip man atrode geriausia. Jei laikrodi galeciau pasukti atgal, gal ir buciau priemus kitokius sprendimus negu tada priemiau, nezinau, po to daugelio metu labai lengva apie viska svarstyti ir analizuoti, kodel as elgiausi vienaip ir kitaip...
Dabartinis mano gyvenimas - budama 28 metu baigiau mokslus, gavau magistro diploma finansu srityje, ir susiradus darba, meciau visus turtingus dedules, susiradau vyra, istekejau budama 30 metu, siuo metu auginu 2 nuostabius vaikucius (siuo metu esu motinystes atostogose) ir turiu puiku darba dideleje korporacijoje. Zinoma neuzdirbu tiek daug kaip miegodama su vyrais, bet gyvenimui be rupesciu uztenka, esu savarankiska ir nepriklausoma

.Mano seima atvaziavo gyventi i UK, nes lietuvai istojus i Europos sajunga, tai buvo padaryti labai paprasta. Brolis ir jo sema gyvena kartu su mama, kuri sugebejo nustojo gerti ir padeda auginti musu visu vaikus/anukus kuriu yra net 5

. Viena sesuo istekejus, taip pat augina mazyle, o kita siuo metu mokosi ir dirba, ir iesko savo princo

Miegojimas su daug vyrais mane ismoke daug ko: pazinti vyrus,suprasti ko jiems reikia, kad salia esantis partneris butu laimingas ir duoti jam tai, ko jis nori, kad tave myletu ir gerbtu

islikti stipriai, nepaluzti, pamatyti gyvenima is kitos puses, kad jis nera rozinis, kad jame yra ir labai daug tamsiu pusiu.
Ir nepaskendau tame purviname liune, kaip kai kurios prognozavo, sugebejau is jo isbristi, be jokiu liudnu pasekmiu ir susikurti toki gyvenima, kokiu as esu labai patenknta

Jei buciau dirbus valytoja, ar kokiame fabriko sandelyje, nezinau kaip mano gyvenimas butu susiklostes

bet mokslu tikrai nebuciau sugebejus baigti tokio lygio, nezinau kaip butu mano seimos susiklostes gyvenimas, ar jie butu visi isauge i padoriu zmones? ir niekada nebuciau sutikus savo dabartinio vyro, (susipazinau su juo darbe) kuris man padovanojo 2 nuostabius vaikucius, kurie yra mano brangiausias turtas
Ar praeitis kamuoja? Mano praeitis sedi giliai paslepta sirdies kamputyje, ji man vienai tezinoma, nes su senomis likimo draugemis as nutraukiau visus rysius, palaidojau jas savo gyvenime su savo praeitimi... nors su viena ir labai gaila buvo issikirti, bet kartais kazka gyvenime reikia paaukoti, del sventos ramybes.
Ar mane sazine grauzia? ne, nes as niekam blogio nedariau, nezudziau, nevogiau ir saziningai uzsidirbau savo pinigus, suteikinejau vyrams savo paslaugas ir uz jas buvo sumoketa
Jau fantaziste, tai kaip reta..
Autore, romanus rasykit, tai gal nors pinigu uzdirbsit su savo fantazija ir kliedesiais