Įkraunama...
Įkraunama...

Miegu su vyrais uz pinigus.....

Mielosios,perskaitykite autores atidziau 1 psl. Kol jus cia koliojates ir riejates,ji sugalvojo idomesne versija 26 psl. hihihi.gif assa.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilgaplaukė: 27 gegužės 2012 - 21:37
QUOTE(NakedA @ 2012 05 25, 15:42)
Temos autorei reik romanus rasyt  bigsmile.gif  ,o ne forume samysi kelt  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  jau tiek komentaru prisiskaiciau ... valgiau ledus ir skaiciau ,kai kuriose vietose vos kasnis neiskrito ,smagu  ,visu liezuveliai paastrinti pasmailinti biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Aha, gera tema, įdomios diskusijos. rolleyes.gif

Dabar kažkaip visai smagiai mintyse skamba trijulės daina, susiraskite internete "Blogoms mergaitėms viskas". Dainuoja Valinskienė, Starošaitė ir fabrikantė.
Papildyta:
QUOTE(festina lente @ 2012 05 27, 21:08)
Gali buti. Bet ne sitam skyrelyje. Tegul eina i "Kai isimaiso trecias" ir giriasi.

Man pasirodė, kad ji čia ne girtis atėjo ar tema tinkamesnė trečiųjų skyreliui, o tiesiog parašė - išsiliejo - pasipasakojo. Žinoma, jei ši istorija tikra brunette.gif O kad atsiras TAAIP reaguojančių į provokaciją - tai taip pat žinojo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(festina lente @ 2012 05 27, 21:08)
Gali buti. Bet ne sitam skyrelyje. Tegul eina i "Kai isimaiso trecias" ir giriasi.

O prie ko čia trečias? Juk ji netekėjus, neturi draugo, tai kurioj vietoj čia koks trečias įsimaišė? Žmogus prisidarė klaidų, pati tai supranta, tai kodėl negali išsipasakoti? O jei kažkas užeis ir perskaitys, tai vis dėl to savo galva turėtų pagalvoti, o ne pult daryt tą patį. Jei apsidarysit aplinkui, tai visur eskaluojamos visokios barakudos, vyrus pagal kišenes besirenkančios. Tai eikit tada piketuot ar ką, nes šita tema - ne vienintelis to šaltinis, jei iš vis šaltiniu galima pavadinti. Ne vakar gimusios, jei ateina sielos bėdų išsipasakot. Tai iš vis gal uždarykit šitą skyrelį, nes jei jau kažkam sielos problemos, tai kažkas kažkur klaidą padarė. Neduok Dieve ateis kas nors ir perskaitys ir kaip ančiukas paskui nukrypuos. Žmonės, nebūkit juokingi. Savo kiemą susitvarkykit pirmiausia, o paskui aiškinkit, kas kam ir kokį pavyzdį rodo lyg būtumėt patyrę lygiai tą patį, ką patyrė autorė ir galėtumėt kažkokias išvadas daryt.

O tikra-netikra tema žinot tik autorei. Ar tikra, ar ne, vis tiek reakcijos tokios pačios būtų.
Atsakyti
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2012 05 27, 23:36)
Mielosios,perskaitykite autores atidziau 1 psl. Kol jus cia koliojates ir riejates,ji sugalvojo idomesne versija 26 psl.  hihihi.gif  assa.gif

iskart matesi kad fantazijos vaisius sita tema hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Laugh_Cry @ 2012 05 27, 23:03)

Jeigu seket tema,tai turejot matyti,kad autore apie klaidas nekalbejo,jokiu sielos skausmu nesiskunde,tik norejo pasigirti,kaip gerai gyvena. Nesvarbu,kad istorija kaitaliojo pagal nuotaika. O mano paminetam skyrely,kai isimaiso 3,5 ar 10,daug panasiu temu.
Taip taip,as jau piesiu plakatus ir eisiu piketuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(festina lente @ 2012 05 27, 23:18)
Jeigu seket tema,tai turejot matyti,kad autore apie klaidas nekalbejo,jokiu sielos skausmu nesiskunde,tik norejo pasigirti,kaip gerai gyvena. Nesvarbu,kad istorija kaitaliojo pagal nuotaika. O mano paminetam skyrely,kai isimaiso 3,5 ar 10,daug panasiu temu.
Taip taip,as jau piesiu plakatus ir eisiu piketuoti  smile.gif

QUOTE(Mata-Hari @ 2012 05 23, 13:43)
bet as siuo metu dar negaliu iseiti is sios situacijos, kol nebaigiau studiju ir mano brolis/seserys nebaige vidurines  verysad.gif
man nera lengva tai daruti, buna dienu kai jauciuosi gerai, bet buna dienu kada jauciuosi nekaip, gal delto ir sukuriau sia tema.... nes sia tema neturiu su kuo galeciau padiskutuoti, juk negali zmonems tokiu dalyku pasakoti  verysad.gif

Na aš temą tai sekiau... Jei jau tokia situacija yra, tai vien jau tai savaime rodo, kad kažkur yra kažkokios sielos problemos. Šiaip sau žmonės tokių dalykų nepasakoja.
Atsakyti
Man ši istorija kažkuo panaši į trečiųjų skyrelyje esančią, kur keturi meilužiai ar kiek jų ten. Kažin, ar istorijų autorė ne tas pats asmuo?
Atsakyti
QUOTE(Laugh_Cry @ 2012 05 27, 23:23)
Na aš temą tai sekiau... Jei jau tokia situacija yra, tai vien jau tai savaime rodo, kad kažkur yra kažkokios sielos problemos. Šiaip sau žmonės tokių dalykų nepasakoja.

Na ir yra naiviu ant svieto lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2012 05 28, 00:10)
Na ir yra naiviu ant svieto lotuliukas.gif

Na matau nesupratot, ką norėjau pasakyt. Norėjau pasakyt, kad jei žmogus prisigalvojo, tai vis tiek jis turi kažkokių problemų. Normalus žmogus, turintis gyvenime užsiėmimą, nekurs kažkokių nebūtų istorijų internete. O jei tai tiesa, tai vėlgi - problemos, tik kitokio pobūdžio. Bet ar išgalvota, ar ne, viena diskusijos "siužeto" atšaka nuėjo į moralės klausimus, pavyzdžius ir stereotipus, o ne tiek apie pačią autorę ir ar čia ji prisigalvojo, ar ne. Vis tiek tokie dalykai vyksta.
Atsakyti
QUOTE(trintukas @ 2012 05 27, 20:25)
Man dar kas įdomu, o negi negali būti laimingos prostitutės istorijos? Na negali? Kodėl? Nes tiesiog šiaip negali ir viskas?

Gali. Visas pasaulis tai žino 20 metų žiūrėdamas "Pretty Women" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Marla @ 2012 05 28, 14:10)
Gali. Visas pasaulis tai žino 20 metų žiūrėdamas "Pretty Women" biggrin.gif

biggrin.gif Ten tik pasaka apie pelenę, o gal ir būna tokių pasakų g.gif nesu susidūrus, bet vien tik dėl to negaliu sakyt, kad taip neįmanoma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mata-Hari @ 2012 05 25, 11:07)
Sveikos merginos, buvo tikrai idomu isgirsti jusu nuomones  4u.gif

Dabar parasysoi sios istorijos atomazga...

Istorija nera isgalvota, ji tikra, visa tai vyko mano gyvenime, tik ne siuo metu o pries 12 metu  wub.gif Taip tada miegojau su vyrais su dedem uz pinigus,padejau savo seimai, studijavau ir gyvenau UK. Daug visko maciau ir silto ir salto, juodo ir balto, bet jau susikloste mano gyvenimas, tuo metu gyvenau taip kaip man atrode geriausia. Jei laikrodi galeciau pasukti atgal, gal ir buciau priemus kitokius sprendimus negu tada priemiau, nezinau, po to daugelio metu labai lengva apie viska svarstyti ir analizuoti, kodel as elgiausi vienaip ir kitaip...

Dabartinis mano gyvenimas - budama 28 metu baigiau mokslus, gavau magistro diploma finansu srityje, ir susiradus darba, meciau visus turtingus dedules, susiradau vyra, istekejau budama 30 metu, siuo metu auginu 2 nuostabius vaikucius (siuo metu esu motinystes atostogose) ir turiu puiku darba dideleje korporacijoje. Zinoma neuzdirbu tiek daug kaip miegodama su vyrais, bet gyvenimui be rupesciu uztenka, esu savarankiska ir nepriklausoma  cool.gif .Mano seima atvaziavo gyventi i UK, nes lietuvai istojus i Europos sajunga, tai buvo padaryti labai paprasta. Brolis ir jo sema gyvena kartu su mama, kuri sugebejo nustojo gerti ir padeda auginti musu visu vaikus/anukus kuriu yra net 5  wub.gif. Viena sesuo istekejus, taip pat augina mazyle, o kita siuo metu mokosi ir dirba, ir iesko savo princo smile.gif Miegojimas su daug vyrais mane ismoke daug ko: pazinti vyrus,suprasti ko jiems reikia, kad salia esantis partneris butu laimingas ir duoti jam tai, ko jis nori, kad tave myletu ir gerbtu smile.gif  islikti stipriai, nepaluzti, pamatyti gyvenima is kitos puses, kad jis nera rozinis, kad jame yra ir labai daug tamsiu pusiu.

Ir nepaskendau tame purviname liune, kaip kai kurios prognozavo, sugebejau is jo isbristi, be jokiu liudnu pasekmiu ir susikurti toki gyvenima, kokiu as esu labai patenknta smile.gif Jei buciau dirbus valytoja, ar kokiame fabriko sandelyje, nezinau kaip mano gyvenimas butu susiklostes  g.gif bet mokslu tikrai nebuciau sugebejus baigti tokio lygio, nezinau kaip butu mano seimos susiklostes gyvenimas, ar jie butu visi isauge i padoriu zmones? ir niekada nebuciau sutikus savo dabartinio vyro, (susipazinau su juo darbe) kuris man padovanojo 2 nuostabius vaikucius, kurie yra mano brangiausias turtas  wub.gif 
Ar praeitis kamuoja? Mano praeitis sedi giliai paslepta sirdies kamputyje, ji man vienai tezinoma, nes su senomis likimo draugemis as nutraukiau visus rysius, palaidojau jas savo gyvenime su savo praeitimi... nors su viena ir labai gaila buvo issikirti, bet kartais kazka gyvenime reikia paaukoti, del sventos ramybes.
Ar mane sazine grauzia? ne, nes as niekam blogio nedariau, nezudziau, nevogiau ir saziningai uzsidirbau savo pinigus, suteikinejau vyrams savo paslaugas ir uz jas buvo sumoketa cool.gif

Autore, pati tiki tuo, ka cia prisiskiedei? lotuliukas.gif Jau fantaziste, tai kaip reta..
Papildyta:
Autore, romanus rasykit, tai gal nors pinigu uzdirbsit su savo fantazija ir kliedesiais lotuliukas.gif
Atsakyti