Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(diuni @ 2012 05 23, 09:10)

biggrin.gif o ką aš sakiau , kai ruošeisi kabinti virš tako...o tu rašei , kad esi maža ir praeisi , o vyras šuiltnamin neis biggrin.gif

nu as ramiai praeiciau truputi palenkus galva jei matyciau, bet kadangi uzeinu ir ziuriu i pomidorus, dar pasilenkiu koki paciupinet, tai grizdama i stovima padeti visada pataikau kaip tycia ant vazono doh.gif pamirstu, kad jie ten kaba....taip aukstai, kad ju net nepastebiu kai i siltnami ilendu doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

Kazkodel galvojau,kad red cherry bus zemaugiai. ant pokeliu seklo nieko nerase apie tai, o internete skirtingai apibudinami, tai dabar turesiu turbut pusiau aukstaugius g.gif o kadangi jie ne kruvoj susodinti, tai labai jau idomiai siltnamyje tos palmes ima atrodyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2012 05 23, 08:48)
beje beriau boro rugsties su gliukoze man nepadeda isnakint gyvaciu skruzdedu kazkodel g.gif

as vakar cesnako skilteliu pripjausciau abejuose siltnamiuose, ziuresiu ar atbaidys, nes vienam tai kai pakeliau mulca, vajezau,net pasiurpau visa, kokia ten knibzdelyne buvo su kruva kiausiniu doh.gif dar gvazdiku prisodinau.

Si ryta mano pomidoru virsunes nebesusiraiciusios, nu bet keleta vis tiek yra tokiu virsuniu paliegusiu/nuleipusiais lapais g.gif vakar vakare gi sitiek priliejau,tikrai vandens neturetu trukti.

dar nupurskiau asiukliu, issigandau as tu ligu visokiu, nes kai kuriu lapeliai lyg noretu dziuti, pamaniau, gal kokia sauslige kabinasi, tfu tfu tfu....

ka cia dar norejau parasyti?....tiesa, betaluxai su sviesejanciais taskais vis neatsigauna, maciau ne tik virsunes, bet ir pazastines atzaleles su tokiais, Ex, gelbek, patark, negi dar tresti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 23 gegužės 2012 - 10:14
QUOTE(georgiana @ 2012 05 23, 07:12)
gavau Seasol ir apipurskaiu

O aš įsivaizdavau, kad juo lieti reikia doh.gif Ot būčiau padarius doh.gif Jį skiesti reikia su vandeniu?Nes tokio dar niekada nenaudojau ax.gif
QUOTE(xxkamane @ 2012 05 23, 07:42)

cia kaimynas jos
[attachmentid=222097]

Apatiniai lapukai gelsta ir sukasi į vidų-čia nieko tokio? Nes pas mane ta pati situacija. Internete radau, kad lyg fosforo trūksta g.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2012 05 23, 10:18)
O aš įsivaizdavau, kad juo lieti reikia doh.gif Ot būčiau padarius doh.gif Jį skiesti reikia su vandeniu?Nes tokio dar niekada nenaudojau ax.gif

Neapsigaukit schmoll.gif Jis yra ir purskiamas ir laistomas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 05 23, 10:13)
as vakar cesnako skilteliu pripjausciau abejuose siltnamiuose, ziuresiu ar atbaidys, nes vienam tai kai pakeliau mulca, vajezau,net pasiurpau visa, kokia ten knibzdelyne buvo su kruva kiausiniu doh.gif dar gvazdiku prisodinau.

gal galima placiau apie cesnaka rolleyes.gif ar skirteles dar pasmulkinti, numesti ant zemes ar biski pakasti ir kokius gvazdikus sodinot ax.gif
Atsakyti

juo galima ir lieti, ir purkšti. Skiedimo santykį žiūrėkit ant pakuotės.
Atsakyti
QUOTE(okkey @ 2012 05 23, 11:28)
gal galima placiau apie cesnaka rolleyes.gif ar skirteles dar pasmulkinti, numesti ant zemes ar biski pakasti ir kokius gvazdikus sodinot ax.gif

placiau apie cesnaka idejau nuoroda praeitos temos paskutiniame ar pries paskutiniame lape smile.gif

o pati tai papjausciau skilteliu-riekeliu ir primeciau ant mulco ir tako rolleyes.gif

gvazdikai tokie, kur labai smirda biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 23 gegužės 2012 - 10:39
QUOTE(Ugnužė @ 2012 05 23, 10:31)
Auginu dar Alyi Mustang, Airyleaf, Anna Russian tokiais lapais  mirksiukas.gif

4u.gif supratau...dėkui 4u.gif Alia šitų net sėklų neturiu , bet negali dar žinot , gal rasis biggrin.gif
QUOTE(saintlina @ 2012 05 23, 10:42)
auginau ir Purple Russian tokiais kaip pavytusiais lapais  smile.gif

4u.gif Dėkui
Aš kažkaip beskaitinėdama apie Purple ukraina , susidariau vaizdą , kad Purple russian yra tas pats g.gif ar ne , vėl vat įdomu pasidarė g.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(*Aukse* @ 2012 05 23, 11:04)
Sveikos,

Kazkodel galvojau,kad red cherry bus zemaugiai. ant pokeliu seklo nieko nerase apie tai, o internete skirtingai apibudinami, tai dabar turesiu turbut pusiau aukstaugius  g.gif o kadangi jie ne kruvoj susodinti, tai labai jau idomiai siltnamyje tos palmes ima atrodyti  ax.gif

g.gif na , nežinau, ...man atrodo , kad jie yra aukšti kaip reikalas...dabar jie jau šiltnamyje beveik visus lenkia ūgiu , o žiedynų dar tik užuomazgos matyti...manau bus iki šiltnamio viršaus ir gal dar ilgesnis g.gif
Atsakyti

Apatiniai lapukai gelsta ir sukasi į vidų-čia nieko tokio? Nes pas mane ta pati situacija. Internete radau, kad lyg fosforo trūksta g.gif

ne, del kaimyno as kazkaip kol kas rami, o pasisuke jie, nes ir apgelete buvo, jau nera tu lapuku pas Tigerellos kaimyna, abskabiau vakar blush2.gif

man tik del tos Tigerellos neramu buvo ax.gif

mergaites tai kaip ten su tu stiebu formavimu, kai atsiranda ziedai ant koto, salia pradeda augti dar vienas kotas su zeidais, ji sakbyti ar palikti? skabyti tik pazastid?
nes as pusej nuskabiau, busej palikau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2012 05 23, 11:53)
g.gif na , nežinau, ...man atrodo , kad jie yra aukšti kaip reikalas...dabar jie jau šiltnamyje beveik visus lenkia ūgiu , o žiedynų dar tik užuomazgos matyti...manau bus iki šiltnamio viršaus ir gal dar ilgesnis g.gif

[QUOTE]
Mjo...vadinasi ir aukstaugiu turesiu g.gif reik tada ziuret kaip juos prie gegniu parisineti sniura nuleidus g.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2012 05 23, 11:04)

mergaites tai kaip ten su tu stiebu formavimu, kai atsiranda ziedai ant koto, salia pradeda augti dar vienas kotas su zeidais, ji sakbyti ar palikti? skabyti tik pazastid?
nes as pusej nuskabiau, busej palikau ax.gif

jei kalbi apie aukštaūgius - aš palieku abu ir auginu pomidorą dviem stiebais. Jei nori auginti vienu stiebu, antrąjį teks nuskinti.
Atsakyti