Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai, agurkėliai

Saintilina,kaip Jusu agurkai,ar pursket-laistet kuom?Manuju irgi lapai pradejo gelst doh.gif ,galvoju gal mielem nupurkst g.gif
Atsakyti
QUOTE(juste10 @ 2012 07 31, 14:38)
Saintilina,kaip Jusu agurkai,ar pursket-laistet  kuom?Manuju irgi lapai pradejo gelst  doh.gif ,galvoju gal mielem nupurkst  g.gif

niekuo nepurskiau. Agurku daugybe, tai nutariau nieko nedaryt. Paziuresiu dar siandien kaip jie ten atrodo.
Atsakyti
Pas mane geltimas gal sustojo, bet patys agurkai tokie keisti.. vienas galas storas, o kitas plonukas.. truksta kazko manau..
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 07 31, 15:34)
Pas mane geltimas gal sustojo, bet patys agurkai tokie keisti.. vienas galas storas, o kitas plonukas.. truksta kazko manau..

Ar savaime nustojo gelst,ar kuom purškei,nes mano gelsta ir galvoju gal nustos,kažko nesulaukiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2012 07 31, 17:42)
Ar savaime nustojo gelst,ar kuom purškei,nes mano gelsta ir galvoju gal nustos,kažko nesulaukiu g.gif

As paliejau trasom, nes jau buvo beviltiski.. nuskabiau lapus geltonus.. aisku, yra gelsvu, ir silpni kazkokie, bet buvo kai kurie maziukai daigeliai dar, tai tie lyg ryskus dar.
Atsakyti
as nutariau, kad sveikame kune - sveikas agurkas ir nupurksiau agurkus ekologiskom humusinem trasom. Nutariau, kad tai gal pastiprins juos ir tures daugiau jegu paty su savo negaliom issiaiskint smile.gif
Atsakyti
Merginos,gal kuri zinot ka duoda agurku nupurskimas su mielem,nuo ko purskiam?
Atsakyti
manau, jos veikia kaip trąša.

Aš nieko nedarysiu, nors agurkų lapai ir gelsta. Kiek augs, tiek. O įtariu, kad dabar jau specialiai, iš principo augs - nes aš nutariau, kad man jų jau kaip ir užtenka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(juste10 @ 2012 08 06, 16:59)
Merginos,gal kuri zinot ka duoda agurku nupurskimas su mielem,nuo ko purskiam?

manau kad nuo miltliges purskiama su mielem.

o siemet as galiu pasigirti savo agurkais blush2.gif nenoriu prisikalbeti.Bet... jau priskyniau 3kibirus akurgu ziemai. Ir dar kiek susivalo kiekviena diena ax.gif dabar taupau ir neskinu.Vesiu mamai ax.gif Siemet pas ja prastai dera
Atsakyti
jo, siemet ir mano dera super thumbup.gif ale apsitvarkiau sandeliuka, radau daugybe atsargu, dar uzpernyksciu anytos, pernyksciu mano doh.gif siemet praktiskai nereikia nieko marinuoti doh.gif ale kai tokie super skanus mazi ir traskus agurkiukai, griekas nieko nedaryt, tai sakiau darysiu, o kitamet tingesiu ir nesodinsiu nieko , na tik pavalgymui blush2.gif
Atsakyti
mes sianden irgi isnesem rusin siumetinius marinuotuosius agurkelius... ir ... pasirodonuo pernai tiek like, kadvos radom kus padet dabartinius doh.gif blush2.gif MB sake,rytoj raus visusagurkus von, vos neapsiverkiau blush2.gif agurku daugybe,, laiko konservuot visai nebeturiu kai bedos uzklupo ... o mest lauk gaila. Bandysim dar draugams isiulyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Giga* @ 2012 08 07, 22:52)
jo, siemet ir mano dera super  thumbup.gif ale apsitvarkiau sandeliuka, radau daugybe atsargu, dar uzpernyksciu anytos, pernyksciu mano  doh.gif siemet praktiskai nereikia nieko marinuoti  doh.gif ale kai tokie super skanus mazi ir traskus agurkiukai, griekas nieko nedaryt, tai sakiau darysiu, o kitamet tingesiu ir nesodinsiu nieko , na tik pavalgymui  blush2.gif

Klausausi kaip aido drinks_cheers.gif .Krūva tų pernykščių,ir užpernykščių.Kitais metais tikrai tik pavalgymui... doh.gif
Atsakyti