Įkraunama...
Įkraunama...

Atiros istorijos įkvėptos - 26 tema

na va,as jau po grozio proceduru vel cia,nes mazoji miega,didzioji isvaziavo su pusbroliu ir teveliu i atrakcionus-tai man ramybes kelios minutes blush2.gif biggrin.gif

Egliukasz- mano skrandukas irgi jautrokas,biski kas ir viskas-streikuoju protest.gif

Junciuk-smagu,kad sugrizti 4u.gif wub.gif vel motyvuosi mus visas cia,savo valia ir uzsibrezimu wub.gif thumbup.gif

kas si menesi kelsite foto?bus tokiu? g.gif
as nezinau,ar svertis man ryt biggrin.gif gal tik pasimatuosiu apimtis,noriu sau tokia intriga islaikyti-kokia liepa gal tik pasisvert,ar net rugpjuti-pries kelione..Nes ka tas skaicius,nu nepatinku dar sau,nors ir ilendu i visus rubus biggrin.gif
Atsakyti
Junciuk,sveika sugrizusi atgal! Smagu paskaityti tavo post'us,kad ir apie betka rasytum smile.gif

QUOTE(*k.a.c.i.u.s* @ 2012 05 31, 18:55)
kas si menesi kelsite foto?bus tokiu? g.gif
as nezinau,ar svertis man ryt biggrin.gif  gal tik pasimatuosiu apimtis,noriu sau tokia intriga islaikyti-kokia liepa gal tik pasisvert,ar net rugpjuti-pries kelione..Nes ka tas skaicius,nu nepatinku dar sau,nors ir ilendu i visus rubus biggrin.gif

As gal ikelsiu,bet nezinau dar tiksliai,nes nelabai ka ir turiu parodyti labai,atrodau taip pat,nes svori tik islaikau biggrin.gif
Bet tave kaciau bus smagu isvysti,nes jau simtas metu nematyta albumeli,laikas jau tau rodytis! biggrin.gif Ir tikiuosi bus daugiau tokiu kurios pasirodys,gal ir naujokes isdrys nusifotkinti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(atni9 @ 2012 05 31, 21:52)
Junciuk,sveika sugrizusi atgal! Smagu paskaityti tavo post'us,kad ir apie betka rasytum  smile.gif
As gal ikelsiu,bet nezinau dar tiksliai,nes nelabai ka ir turiu parodyti labai,atrodau taip pat,nes svori tik islaikau  biggrin.gif
Bet tave kaciau bus smagu isvysti,nes jau simtas metu nematyta albumeli,laikas jau tau rodytis!  biggrin.gif Ir tikiuosi bus daugiau tokiu kurios pasirodys,gal ir naujokes isdrys nusifotkinti?  smile.gif

atni-priklauso ar panu daugiau bus besirodanciu ar ne biggrin.gif o simtas metu-nes juk nescia buvau! ir tai dar dryzis nervina (zino visos nestuke.gif buvusios),tai matysim,jei bus pasirodanciu daugiau-gal ir as pasirodysiu tongue.gif
Atsakyti
Junciukas - sveika sugryzus 4u.gif Na va, buvo laikas, kai svory reikejo mest tik man ir Bos, ale dabar gretos dideja, net is senbuviu biggrin.gif Visko gyvenime pasitaiko, su Junciuko valia ir pastangom - menesis ir grazi liekna it gazele vel busi 4u.gif
Kaip beje tau darbas sekasi? 4u.gif
As galvoju pasirodysiu, kai maniskis grys. Tai bus apie 11d. smile.gif Paciai ydomu paziuret, ar tas gelbejimosi ratas sumazejo kiek nors ar ne, nes mano startine foto, tai ojojoj doh.gif doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Dėl nuotraukų, tai jau atsiprašysiu visų mūsų mergaičių, bet aš šį mėnesį tikrai nekelsiu blush2.gif Nereikia niekam matyti mano užsiaugintų lašinių biggrin.gif

atni9, malonu, kad kažkam patinka mano plepalus skaityt, ech.. kaip faina pas Jus sugrįžti friends.gif Stengsiuosi kuo daugiau motyvacijos, optimizmo ir jaukumo įnešti į mūsų atsigavusią temą wub.gif

QUOTE(Egliukasz @ 2012 05 31, 21:15)
Kaip beje tau darbas sekasi? 4u.gif

Neblogai mirksiukas.gif Bet šiandien tai jau pavargau nesveikai... Tikrai per visą buvimą Norvegijoje dar nebuvau tokia nusikalusi kaip kad šiandien. Tiesiog dvi savaites be perstojo reikalai reikaliukai, darbai darbukai, grįžtam vėlai vakare, išeinam iš namų anksti ryte doh.gif Ryt vėl nuo pat ankstaus ryto į darbą. Vėliau papasakosiu daugiau apie visus darbukus ir ką veikiau per šį laiką kol manęs čia nebuvo (MB kompo reikalauja) biggrin.gif
Atsakyti
na ka,priduodu meniu ir einu ilsetis..

pusryciai: vaisiu salotos
priespiciai: grudeta varske
pietus: darzoviu troskinys
vakariene: datzoviu toskinys

vandens virs 2l.

Siandien kazkaip numasciau,kad vistik is musu smagaus burio,vienintele Irmulia,pasieke savo tikslu ilgam,nepriaugindama nieko,pakeisdama dalinai savo gyvenimo buda..Saunuole,tu musu! Pagarba! wub.gif thumbup.gif
numetus kg,reikes mokintis is taves,to meno islaikyti ta svori..nes stai faktai rodo,kad visos kurios numete ir buvo jau lyg ir idealios figuros,su laiku susigrazina kg g.gif unsure.gif
Atsakyti
k.a.c.i.a.u. - tie kilogramai nesugryzta, jei nepakeiti mitybos yprociu y vel - ai skubu, ner kada gamint, pavargus, geriau sumustinis ir.t. Juk ne is oro jie mums kaupias, ir nuo musu paciu priklauso, kiek ju bus. Tiesiog su laiku atsipalaiduoji gal labiau, pamirsti, kiek daug darbo ydejai ta pasiekti, ir atrodo, kad jie nukris lengvai. Na nezinau, as savu dar nenupurciau, tada ziuresim biggrin.gif Siaip is tikro numesti lengviausia, sunkiausia - islaikyti. O ka kalbet apie islaikyma tokioms kaip as, kur trypcioja vietoj g.gif Ech, gyvenimas aukstyn zemyn. Kilogramai - ant juosmens, ant uzpakalio, o veliau neber. Dar veliau gal bus smile.gif Juk net yzymybes, kur sitiek pinigu turi, ir asmeniniu treneriu, ir sefu valgio gaminimui irgi kartais istesleja. Veliau susiima. Visi mes juk TIK zmones smile.gif
Iki rytdienos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 06 01, 01:37)
k.a.c.i.a.u. - tie kilogramai nesugryzta, jei nepakeiti mitybos yprociu y vel - ai skubu, ner kada gamint, pavargus, geriau sumustinis ir.t. Juk ne is oro jie mums kaupias, ir nuo musu paciu priklauso, kiek ju bus. Tiesiog su laiku atsipalaiduoji gal labiau, pamirsti, kiek daug darbo ydejai ta pasiekti, ir atrodo, kad jie nukris lengvai. Na nezinau, as savu dar nenupurciau, tada ziuresim biggrin.gif Siaip is tikro numesti lengviausia, sunkiausia - islaikyti. O ka kalbet apie islaikyma tokioms kaip as, kur trypcioja vietoj g.gif Ech, gyvenimas aukstyn zemyn. Kilogramai - ant juosmens, ant uzpakalio, o veliau neber. Dar veliau gal bus smile.gif Juk net yzymybes, kur sitiek pinigu turi, ir asmeniniu treneriu, ir sefu valgio gaminimui irgi kartais istesleja. Veliau susiima. Visi mes juk TIK zmones smile.gif
Iki rytdienos 4u.gif

labai teisingi zodziai,o ypac paskutinis sakinys. Tuo tas musu gyvenimas ir grazus,margas,kad niekada nestovi vietoje,kad tobulejimui ribu nera.

Saldziu sapnu visoms,ir grazaus rytojaus.. 4u.gif
Atsakyti
Laba ryta 4u.gif

Junciuk mirksiukas.gif , o tu sugebejai priaugti svorio, nesitiki ax.gif zodziu moteru grozis per kancias. Bet aisku tau su tavo valia ir disciplina manau nebus sunku numesti svoriuka.

rasau savo pusetina meniuka vakaryksti

10.00 2 kiausiniai
13.00 kopustu salotos su vistienos kepenelem
15.00 kava latte
18.00 kopustu salotos su kepenelem(pakartojau skanu buvo)

vandens 1l

sportas ( su masinyte nuvaziavau iki parko, cia kokia 500metru lotuliukas.gif , imuse prakaitas blush2.gif , nevairavus penki metai, po avarijos, tai variau turbut per viduri gatves doh.gif ) uzskaitau prie sporto, nes prakaitavau lotuliukas.gif

Grazaus ryto 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
man pastarosiomis dienomis ateina jausmas, kad apsipratau su savo pamažinta kitokia mityba thumbup.gif . Mažiau jaučiu alkį, mažiau mane gundo visokios nuodėmės, nevalgyti nuo 18 val darosi vis lengviau. Gal apsiprasiu smile.gif
Nepatikėsit, ką aš vakar veikiau, tiksliau, man pačiai sunku patikėti biggrin.gif. Iki 12 val nakties kepiau tuos konditerinius grybukus biggrin.gif. Tiesiog norėjau pažiūrėti, ar aš galiu biggrin.gif. Aišku, procesas užsitęsė be proto ilgai, jau tepiau glaistais tai bile nutept, nes aišku, pavargau, norėjau jau miego. Esmė ta, kad aš tai jų vis tiek nevalgiau ir nevalgysiu, kiti sako, kad skanu biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas panos bigsmile.gif ech. vėl penktadienis - skubu darbelius visus suplanuotus atlikti, kad savaitgalį ramia sąžine su antra puse praleisti wub.gif

ech niu vakar privalgiau nesąmonių, dabar laukiu spuogų ... hihihi.gif joa, dar velnių nuo MB už tai gavau, kai visas nuodėmes išklojau lotuliukas.gif niu bet ką, reikėjo prieš tuos naujus energy diet kokteiliukus pasistiprinti biggrin.gif nes nuo šiandien psio

Kažkaip užsibrėžiau visą birželį jokių blogybių nevalgyti, nes žiūriu veikia tai thumbup.gif

Kaciau, tiesą pasakius dar žiemą pergyvenau kad nepavyko svorio išlaikyti ( joa čia apie uos pačius 2 mėnesius kalbu...) bet rodos viskas ok, su MB susiėmėm ir pavyko thumbup.gif Manau, kad dar mūsų Atirai ( veteranė) pavyko mirksiukas.gif išlaikyti - įdomu kaip jai dabar sekasi ? bigsmile.gif

joa, drinks_cheers.gif svorio išlaikymas - sunkiausias etapas - čia reikia pilnai mitybos įpročius keisti ir ... sportuoti , na tikrai be sporto gerokai sunkiau svorį , apimtis išlaikyti , nes ir tų "pavalgymų" būna ir t.t..

Junciuk, niu fain, kad sugrįžinėji thumbup.gif šaunuolė - bus ką veikti - matai kaip visos žino , kokią valią turi, tad žiūrėk, nepavesk visų 4u.gif ir negailestingai purtyk tuos 6 kg mirksiukas.gif

Egliukasz, būtinai pasidalinsiu info dėl tų šiandien atkeliaujančių maisto papildų mirksiukas.gif kas man nepatinka visame tame reikale, tai kad juos ( miltelius) reikia maišyti su ... pienu ( niu nepatinka man pienas nors tu ką doh.gif ) bet jau kaip nors išgyvensiu biggrin.gif nes ten kažkaip paskaičiuota dėl masitingumo ir t.t..
Atsakyti
Labas rytas visoms! As jau darbe,o po darbo eisu i kino teatra paziureti fimo apie musu Lietuvos krepsininkus biggrin.gif Gal net viena eisiu,jeigu drauge negales,vis kitaip vakara praleisiu biggrin.gif MB islekes pas drauga savaite,nes sis grizo is Vokietijos savatei,tai dziaugiasi dabar vienas kitu lotuliukas.gif Vakar isvis gavau sms,sako bus brangu sms rasyti nes isvaziuoja uz sienos..!? Galvoju kokios dar sienos? blink.gif Isleke matai vyrai i Kaliningrada.. lotuliukas.gif
Kas dar cia.. a!taip! imeciau savo foto i musu albumeli. Nieko naujo gal ir nepamatysit,bet kadangi Kacius sake,jeigu kas imes fotke tai ir ji kartu,tai va,cia del Kaciaus biggrin.gif
Atsakyti