QUOTE(rugiagele26 @ 2012 06 22, 15:04)
Jo, bus viskas gerai, as isplaku grietinele, atskirai perplaku siek tiek rududu kamb.temp., ir tada sujungiu.
Papildyta:
Napoleono karamelinis kremas yra receptuose pirmam puslapy. Sueis ir grietinele, ir rududu, ir dar reiks plikyta krema pasidaryt. Gaunasi minkstas, dregnas Napoleonas, labai labai labai skanus.
aciu
QUOTE(dome @ 2012 06 22, 15:28)
Sveikutes

Dariau Ambasadoriaus meduti - skonis pasakiskas,visi labai isgyre,net mano vyras valge,kuris is viso tortu nevalgo. Taigi isvada tortas
dariau ji du kartus: viena karta tepiau su grietinele, kita - su grietine. pirmasis man nepalyginamai skanesnis
QUOTE(ramune.v @ 2012 06 22, 19:34)
juk apie grietinele ir rududu tai jau rasyta, viena kepejele rase kad galima ir jai labai skanu taip

kas ten blogai su tuo kremu gali buti

prasom paziureti i maniskius

o jie dar ir mazesni
ner cia ko nervuotis, tik kartais reik netinget ir kelis kart pakartoti savo klausimuka, ar ji paryskinti, nes buna kad nesimato, arba gal kitos nesusidure su ta info. ir nezino ka patarti, todel ir atrodo - nematomas, bet taip tikrai nera!
na, as tikrai skersai isilgai skaitau tortu temas, o papuosimu temoj tai tiesiog esu akis pakabinusi, nuolatine skaitove, tad tikrai nera taip, kad op atsidariau tema ir is menulio paklausiau

del kremo klausiau, nes skaiciau, kad kartais grietinele kaitinama, kartais saldoma ir plakama, o rududu toks daiktas, kad ir nezinojau kaip ten juos sujungti gerai...
beje, maniskiai dar mazesni abu uz taviskius
bet kokiu atveju lenkiuosi iki zemes toms, kurios negailedamos savo laiko kantriai pataria pradinukems, visoms jums po
vaikai uzmigo, galiu dabar suoliuoti kremu plakti ir torta teptis, matysim, kas gausis, nes grietinele pas mane saldymo kameroj, o rududu tai irgi saltas....bandysiu su tokiu