Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai 21

karameliny perplaket.....

su juo zinokit kartais buna tokiu nesamoniu....ir man kartais kuo puikiausiai issiplaka,o kartais skystokas buna...na bet tada as dedu standiklio ir kazkaip ismesti dar neteko.....
o sokoladiny nezinau....na jis nuo sokolado pasidaro kietesnis,bet ne toks ,kad neymanoma butu plakti.....tiesa ,o kiek sokolado dejot.....as ant indelio 420 grietineles dedu 200 gr sokolado....pilnai uztenka
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2012 06 23, 10:40)
karameliny perplaket.....

su juo zinokit kartais buna tokiu nesamoniu....ir man kartais kuo puikiausiai issiplaka,o kartais skystokas buna...na bet tada as dedu standiklio ir kazkaip ismesti dar neteko.....
o sokoladiny    nezinau....na jis nuo sokolado pasidaro kietesnis,bet ne toks ,kad neymanoma butu plakti.....tiesa ,o kiek sokolado dejot.....as ant indelio  420 grietineles dedu 200 gr sokolado....pilnai uztenka

prisiskaiciusi, kad reikia deti santykiu 1 su 1, dejau 100 g sokolado ir 100 g grietineles. matyt cia ir buvo mano klaida doh.gif
Atsakyti
aš ačiū dievui globotines turiu dideles ir labai šaunias paneles, jos man daug padeda namų ruošoje, kitaip aš nespėčiau nei vieno torto padaryti, mano pačios du maži dar vaikai, tai dičkės man prikimba prie bendros namų tvarkos, papuošimų ir t.t. apie žemės ūkio bedarbius tai supratimo turiu labai daug, tėvai laikė ūkį ir iki šiol ūkiškai gyvena, tad puikiai žinau, ką reiškia keltis su aušra ir gultis su tamsa, pati sode dar pripuldama pasidarbuoju...reikia išnaudoti kiekvieną minutę...ir kartais nepamiršti savęs... pamenu kai pradėjau kepti tortus, gi irgi žalia, kai vėdaras buvau, o dabarkuriu naujus kremus, maišau tortų skonius, senai nebežiūriu receptų... iki šiol nesu kepusi morenginių, neturiu laiko džiovykla užsiimti biggrin.gif tempas per didelis, galbūt kai išeisiu į pensiją bus kitaip, o kol kas turiu ką veikti ir ką pastatyti ant kojų smile.gif įsileiskit truputį kūrybiškumo į virtuvę, kartais taip gerai gaunasi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2012 06 20, 10:06)
Zebros torto receptas, tad pakartosiu, kad nekiltų bereikalingų klausimų:
[b]Zebros šokoladinis tortas

Tikrai skanus šokoladinis tortas thumbup.gif Kas mėgsta saldžiai ir kavą su šokoladu,tai puikus tortas thumbup.gif
Ačiū už receptą 4u.gif
Beje kremas buvo puikus ir nieko nepagadinau thumbup.gif Svarbiausia Janinai tiko ir patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2012 06 23, 20:37)
įsileiskit truputį kūrybiškumo į virtuvę, kartais taip gerai gaunasi wub.gif

mano vargelis dabar stovis saldytuve, tuoj ragausim, tai gryna improvizacija doh.gif

lakstai napoleono, kremai : karamelinis ganasas, juodo sokolado ganasas, sviestinis-karamelinis ir paprastas sviestinis. puosta pienisko sokolado ganasu doh.gif

kaip nekantrauju prapjauti, kas gavosi blush2.gif
Atsakyti
Sveikos kepejeles,

Zinau, kad meducio lakstelius galima issikept is anksto, o kaip su Napoleono lakstais? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vivir @ 2012 06 24, 14:38)
Sveikos kepejeles,

Zinau, kad meducio lakstelius galima issikept is anksto, o kaip su Napoleono lakstais?  4u.gif

galima,tik reikia sandariai laikyti,kad nesudrektu 4u.gif kur nors spintutej(as laikau maisely) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(keno @ 2012 06 24, 15:14)
galima,tik reikia sandariai laikyti,kad nesudrektu 4u.gif kur nors spintutej(as laikau maisely) mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Gal kas zinote receptuka butent Maximinio tortuko ,,Karamelinis tortas su lazdynų riešutais''? 4u.gif
Atsakyti
kepsiu dukrytes gimtadieniui torta barbe, bet beda neissirenku torto recepto doh.gif meducio nenoriu blush2.gif gal galite koki rekomenduoti? noreciau gaivesnio ir aisku skanaus blush2.gif jei neissirinksiu, teks vel snikersa kepti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimaa: 26 birželio 2012 - 09:55
Varškinis gaivumėlis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 06 26, 10:15)
Varškinis gaivumėlis thumbup.gif

O kaip manot, į varškinį gaivumėlį įdėjus braškių šviežių, neduos jos rūgimo, tiks? g.gif
Atsakyti