Merginos, turiu toki klausimuka... Norint isplakta grietinele sumaisyti su rududu na, kad butu ne gabaliukais pametyta i grietinele, bet viskas sumaisyta) kaip isplakti ta rududu, kad butu be jokiu gabaliuku? Man i snikeio tesla kai dedu rududu tai tolygiai neissiplaka tai jauciu grietineleje irgi nesiplaks, juk rududu kietas yra, su saukstu sunkiai kabinas

Itariu radau ta krema su rududu. Cia turbut Olestos karamelinis ganasas, taip?
Noriu pasiklausti kepėjėlių, kokį biskvitą kepat bananiniam tortui? radau pačio torto receptą http://kristi.erdves.lt, bet nenurodė kokį biskvitą kepė. ar tiktų, jei kepčiau tokį, kaip tortui "juodasis miškas"

Noreciau paklausti igudusiu kepeju (kadangi pati tokia nesu
) - koki torta rekomenduotumete iskepti 3 m. gimtadienio proga vaikui, kad butu nesudetinga ir skanu

QUOTE(erikiuxxx @ 2012 07 20, 23:59)
Kaip jis atrodo, kokios firmos ?
As tai nusipirkus MERKANT (...) o galiausiai dar tinka panauduoti surinkinejant torta, dedu po apacia pirmo biskvito.
As tai nusipirkus MERKANT (...) o galiausiai dar tinka panauduoti surinkinejant torta, dedu po apacia pirmo biskvito.
O ką tai duoda?

QUOTE(Olesta @ 2012 07 22, 20:09)
QUOTE(ramune.v @ 2012 07 22, 22:02)
Olesta jau atsake, as paskutini kart kepiau ir sutepiau lygiai pries para vartojimo tai daugiau sulaisciau ir visai gerai buvo
laaabai didelio skirtumo nemaciau, aisku gal skalniau ir labiau susistovejes po 2 paru, bet is bedos ir po paros gerai 

Labai ačiū už atsakymus!

QUOTE(Märchen @ 2012 07 24, 15:46)
cia vietoje kartoniuko

sveikos,kepiau rafaelo lakstus ,raso 20 gr kepimo milteliu, na suabejojau daugoka jugi, bet sudejau
zinokit jauciasi labai tie milteliai
bet ka jau darysi sueis sykart, tik kitos atkreipkite demesi kai darysite

QUOTE(padima @ 2012 07 25, 17:42)
sveikos,kepiau rafaelo lakstus ,raso 20 gr kepimo milteliu,
dvieju be kaupu a.s. per akis.nepamneu tiksliai,bet atrodo kazkada ir su 1a.s. buvau iskepus
QUOTE(padima @ 2012 07 25, 18:42)
sveikos,kepiau rafaelo lakstus ,raso 20 gr kepimo milteliu, na suabejojau daugoka jugi, bet sudejau
zinokit jauciasi labai tie milteliai
bet ka jau darysi sueis sykart, tik kitos atkreipkite demesi kai darysite 

Aš niekada tiek nededu
Aš į rafaelo biskvitus Oetkerio kepimo miltelių visada dedu 8 gramus.Niekada nesijautė ir dar nė karto nėra nepavykęs..Nu tik kartą,kai nepastebėjau,kad svarstyklės iš kg į kažkokį kitokį,lb,svorio matą "persiorentavo"

as kaip tik kepiau griliazinio torto biskvitus pagal Olesta. Bent jau biskvitai labai puikiai gavosi
Tik dabar niekaip neapsisprendziu del pertepimu - kuris skanesnis? Tikriausiai bandysiu kelis sluoksnius pertept sviestiniu kremu su kondensuotu, kelis - sviestiniu su rududu.