QUOTE(`lina @ 2012 07 26, 16:35)
merginos patarkite koki torta galiu kepti kad galeciau dekoruoti dengimo mase, kiek zinau turi buti sviestinis kremas kad mase nepradetu tisti ar klystu, ar tortas gali buti bet koks o tik virsutini sluoksni tepti sviestiniu kremu? aciu uz atsakyma.
Tortas gali būti bet koks,tik jį visą (viršų ir šonus) reik aptepti sviestiniu kremu
Juodo miško recepte į grietinėlės kremą 200 g arba 250 g pudros ir 450 g , čia nėra kokios tai klaidos , tiek ir turi būti? Žiauriai daug to cukraus mano akimis žiūrint , apie 8 šaukštus gaunas
i grietinele cukraus dekit pagal savo skoni.pvz as i 420gr grietineles ,cukraus dedu apie 3saukstus
QUOTE(spyglis2 @ 2012 07 26, 15:14)
spyglis savo recepta iseme is sito forumo
Tai ka man dabar kepti,gal but galima i asmenine zinute recepteli
QUOTE(spyglis2 @ 2012 07 26, 15:14)
spyglis savo recepta iseme is sito forumo
O kodel ?
QUOTE(Sola @ 2012 07 26, 22:30)
Tai ka man dabar kepti,gal but galima i asmenine zinute recepteli
ir as noreciau recepteli gauti, jej kas galit , parasykit man i AZ
ACIU
o todel, kad buvau labai uzkliuvusi cia kazkam
o gal galetumet vel receptuka paviesinti?..
Ir aš labai norėčiau išbandyti
Klientė sakė valgiusi labai skanų tortą ir norėtų kažko panašaus: biskvitai buvo rusvi, sakyčiau gal snicerso tiktų, o pertepimai vienas su vyšnėm, daryčiau grietinėlė ir vyšnės, o kitas sakė su karamele, daryčiau grietinėlė karamelė. Kaip jūs galvojat apie tokį tortą? Gal gautusi karamelinis vyšninis
Pasakykit prašu, kaip jūs pilat glazūrą, aš ją padariau, užtepaiu, ne bet vaizdas tai nusišauk taip negražiai atrodo, net neįsivaizduoju kai ant stalo reikės padėti
As irgi labai noriu, spygliaus torto receptu, jau kiek laiko varvinu seile ir vis tikiuos, kad rasiu