Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas....

QUOTE(Chikipiki @ 2012 05 29, 09:40)
Oh niezinau, db net i WC bijau eit, kad pamatysiu tos nelabuosius  biggrin.gif Greiciausiai prasidies, gal cia po miego man neisibegejo dar... Niu kaip bus taip bus. Bent pasvajuosiu dar siektiek.  wub.gif

linkiu, kad jos ir neateitu! bigsmile.gif

QUOTE(debesuole @ 2012 05 29, 10:25)
as jau buciau neiskentus  biggrin.gif

drinks_cheers.gif

pas mane kolkas svaru... nejau nakti parplauks rolleyes.gif
Papildyta:
jei pagal TD nubrezta O tai ryt butu 14DPO rolleyes.gif gal TD ir teisus...
Atsakyti
Aciu merginos uz palaikyma ir linkejimus 4u.gif
Bet as pati nieko nesvaigstu schmoll.gif Valia issugdyta jau turiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amūra @ 2012 05 29, 12:21)
ehh o man ar tik nereiks atidėti šio ciklo, itariu kad pasigavau šlapimo pūslės uždegima  unsure.gif  lauksiu iki ketvirtadienio ir jei simptomai tik stiprės lėksiu pas gydytoja  unsure.gif gal kuri žinot tokiu atveju išrašo antibjotikus ar priešuždegiminius? sakau gal dar ne viskas prarasta.. unsure.gif prieš kelis mėnesius turėjau šia bėda, tai ir dabar labai panašūs simptomai tik ne tokie stiprūs. Pamenu, kad labai greit ir nesunkiai išsigydžiau, tik va kas per vaistai buvo...  g.gif taip nesinori praleisti šio ciklo..  unsure.gif

Tai ne antibiotikai. Urologo pklausk dėl visa ko, kaip vaistai su nėštumo planavimu dera, ir informacinį lapelį paskaityk wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Amūra @ 2012 05 29, 11:21)
ehh o man ar tik nereiks atidėti šio ciklo, itariu kad pasigavau šlapimo pūslės uždegima  unsure.gif  lauksiu iki ketvirtadienio ir jei simptomai tik stiprės lėksiu pas gydytoja  unsure.gif gal kuri žinot tokiu atveju išrašo antibjotikus ar priešuždegiminius? sakau gal dar ne viskas prarasta.. unsure.gif prieš kelis mėnesius turėjau šia bėda, tai ir dabar labai panašūs simptomai tik ne tokie stiprūs. Pamenu, kad labai greit ir nesunkiai išsigydžiau, tik va kas per vaistai buvo...  g.gif taip nesinori praleisti šio ciklo..  unsure.gif

as tokiu atveju pageriu spanguoliu ekstrakto tableciu. augalines kilmes, nealina organizmo, bet padeda stiprinti slapimo sistema smile.gif jei tai tik ligos pradzia- gali pakakt ir tokio gydymo
Atsakyti
Labas rytas.

Visoms nelaukiancioms mmm po dideli 4u.gif
Kurios jau sulauket tu nelabuju tai linkiu sekmingo kito ciklo 4u.gif

O as irgi nezinioj dar mano BT laikosi ties 37 bet jau pilva maudzia tai turbut sulauksiu mmm. Jokiu vilciu nebeturiu schmoll.gif nes NT neigiamas unsure.gif
O atrodo ir su ND pataikem, bet nepasiseke unsure.gif

Mano grafikelis
http://tevu-darzelis...970@120503fe10a
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 05 29, 12:40)
Tai ne antibiotikai. Urologo pklausk dėl visa ko, kaip vaistai su nėštumo planavimu dera, ir informacinį lapelį paskaityk wink.gif

QUOTE(debesuole @ 2012 05 29, 12:42)
as tokiu atveju pageriu spanguoliu ekstrakto tableciu. augalines kilmes, nealina organizmo, bet padeda stiprinti slapimo sistema  smile.gif  jei tai tik ligos pradzia- gali pakakt ir tokio  gydymo

pas urologa kažin ar eisiu, LT ėjau pas šeimos gyd. pagal simptomus išrašė vaistų nei tyrimų nereikėjo daryt, čia ir pirmiausiai eisiu pas šeimos gyd. ir žiūrėsiu ar kažkur siūs ar tiesiog išrašys vaistų, šlapima del viso pikto prigriebsiu..
BT mano ir gana aukšta, pradžioj dažniausiai užkildavo iki 36,6 o dabar prasidėjo nuo 36,9 unsure.gif na gal tikrai vyksta koks uždegiminis procesas, nors jaučiuosi gerai ir simptomus pradėjau jaust tik vakar apie piet.. norėjau šiandien lėkt pas gyd. bet paskui nusprendžiau palaukti iki ketvirtadienio, ta viena diena per daug nieko nepakeis o jei kažkas blogai tai simptomai tik stiprės. Na aišku jei situac. tik blogės tai planavimus teks atidėt nes ir pats vyras tam nepasirašys.. O del spanguolių ekstarkto, tai reiks i vaistinę palėkt ir paklaust ar turi, manau turėtų turėt nes uogienę turim.. smile.gif
didelis ačiū mergaitės už patarimus 4u.gif
ir mano BT smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mamytee21 @ 2012 05 29, 11:56)
Labas rytas.

Visoms nelaukiancioms mmm po dideli  4u.gif
Kurios jau sulauket tu nelabuju tai linkiu sekmingo kito ciklo  4u.gif

O as irgi nezinioj dar mano BT laikosi ties 37 bet jau pilva maudzia tai turbut sulauksiu mmm. Jokiu vilciu nebeturiu  schmoll.gif  nes NT neigiamas  unsure.gif
O atrodo ir su ND pataikem, bet nepasiseke  unsure.gif

Mano grafikelis
http://tevu-darzelis...970@120503fe10a

ech kaip gaila.. verysad.gif atrodo viskas kaip reikiant, bet rezultato nera.. tikiuosi greit mums visoms pasiseks..
Atsakyti
Nezinau jus ziurit ar ne mano BT parasiuke, bet siandien ilgai kovojus su savimi nulekiau ir pasidariau PRG - 74.35 kazkokie moliai litre lotuliukas.gif tai kaip matau O tikrai ivykusi reikia dabar tik islaukti ka ciklo galas atnes mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakšt* @ 2012 05 29, 14:56)
Nezinau jus ziurit ar ne mano BT parasiuke, bet siandien ilgai kovojus su savimi nulekiau ir pasidariau PRG - 74.35 kazkokie moliai litre  lotuliukas.gif tai kaip matau O tikrai ivykusi reikia dabar tik islaukti ka ciklo galas atnes  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

Ogo, su tiek progesterono tu gal ir nėščia esi bigsmile.gif Mano, kai dariausi daugmaž tokiu ciklo metu, tebuvo 43 "moliai", o tu jau į nėštukių normas su tokiais rezultatais taikai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 05 29, 14:02)
Ogo, su tiek progesterono tu gal ir nėščia esi  bigsmile.gif  Mano, kai dariausi daugmaž tokiu ciklo metu, tebuvo 43 "moliai", o tu jau į nėštukių normas su tokiais rezultatais taikai wink.gif

drinks_cheers.gif ot, kad tai butu tiesa wub.gif

Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 05 29, 15:02)
Ogo, su tiek progesterono tu gal ir nėščia esi  bigsmile.gif  Mano, kai dariausi daugmaž tokiu ciklo metu, tebuvo 43 "moliai", o tu jau į nėštukių normas su tokiais rezultatais taikai wink.gif

kad zinociau pasakyciau, bet miegot noriu istisai ir kaip arklys stacia galeciau knarkt lotuliukas.gif man net zandikaulis atsivepe kai pamaciau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakšt* @ 2012 05 29, 13:56)
Nezinau jus ziurit ar ne mano BT parasiuke, bet siandien ilgai kovojus su savimi nulekiau ir pasidariau PRG - 74.35 kazkokie moliai litre  lotuliukas.gif tai kaip matau O tikrai ivykusi reikia dabar tik islaukti ka ciklo galas atnes  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

tikrai superiniai skaiciukai.. ir i nestukiu normas tikrai telpi mirksiukas.gif tikekimes taip ir bus 4u.gif
Atsakyti