Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas....

QUOTE(Pakšt* @ 2012 05 29, 13:56)
Nezinau jus ziurit ar ne mano BT parasiuke, bet siandien ilgai kovojus su savimi nulekiau ir pasidariau PRG - 74.35 kazkokie moliai litre  lotuliukas.gif tai kaip matau O tikrai ivykusi reikia dabar tik islaukti ka ciklo galas atnes  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

mes vienodai zingsniuojam. smile.gif
telpi i normas su progesteronu? as irgi planavau daryt, bet nesigavo, .. lauksiu dabar toliau.

nesuprantu- is favoritu numeta i temos gala- ne visas zinutes matyt rodo.. kad tik kazka parasius- eile jusu postu pries tai parasytu pamatau doh.gif mad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo debesuole: 29 gegužės 2012 - 14:07
QUOTE(debesuole @ 2012 05 29, 15:05)
mes vienodai zingsniuojam. smile.gif
telpi i normas su progesteronu?

na pagal interneto tai pilnai, nes liuteinines fazes didziausias kaicius kiek pamenu 66 su kapeikom "moliai", o mano klinikos tai nezinau, namie reiks paziuret ant kito lapuko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakšt* @ 2012 05 29, 15:09)
na pagal interneto tai pilnai, nes liuteinines fazes didziausias kaicius kiek pamenu 66 su kapeikom "moliai", o mano klinikos tai nezinau, namie reiks paziuret ant kito lapuko  mirksiukas.gif

Pagal klinikos normas telpi ir į liutealinės fazės, ir į nėštumo normas thumbup.gif Bandyk daryti NT po 2-3 dienų - manau, bus vaiduoklis thumbup.gif Aišku, visaip gali būti, gal tiesiog turi aukštą norminį lygį, bet tikimybė didelė, manau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Chikipiki @ 2012 05 29, 10:03)

Mergaites, pas mane Xfailai prasidejo... Vakar kaip jau sakiau maniau kad mm atejo, nes kaip man iprasta, vakare prasideda ruzavai *teplioti* - kabutese nes net ne teplioti, o pati patikrinu su t poperiu. (sorry uz smulkmenas  blush2.gif ) O siandiena vel BT pakilo iki 37.. ir jokiu mm nera.

Geros zinios 4u.gif Manau, kad prisijungsi prie vasarinukiu 4u.gif wub.gif Laikau uz tave kumstukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amūra @ 2012 05 29, 13:40)
pas urologa kažin ar eisiu, LT ėjau pas šeimos gyd. pagal simptomus išrašė vaistų nei tyrimų nereikėjo daryt, čia ir pirmiausiai eisiu pas šeimos gyd. ir žiūrėsiu ar kažkur siūs ar tiesiog išrašys vaistų, šlapima del viso pikto prigriebsiu..
BT mano ir gana aukšta, pradžioj dažniausiai užkildavo iki 36,6 o dabar prasidėjo nuo 36,9  unsure.gif  na gal tikrai vyksta koks uždegiminis procesas, nors jaučiuosi gerai ir simptomus pradėjau jaust tik vakar apie piet.. norėjau šiandien lėkt pas gyd. bet paskui nusprendžiau palaukti iki ketvirtadienio, ta viena diena per daug nieko nepakeis o jei kažkas blogai tai simptomai tik stiprės. Na aišku jei situac. tik blogės tai planavimus teks atidėt nes ir pats vyras tam nepasirašys..  O del spanguolių ekstarkto, tai reiks i vaistinę palėkt ir paklaust ar turi, manau turėtų turėt nes uogienę turim..  smile.gif
didelis ačiū mergaitės už patarimus  4u.gif
ir mano BT  smile.gif

user posted image

Oj atsargiai su pusle, nes jei isivaziuos uzdegimas, be antibiotiku neissikapstysi. Is patirties sneku, gydziaus pradzioj spanguoliu ekstraktais, melisu, medetku ir brukniu arbatas geriau, matyt rimtas uzdegimas papuole, nes kai kelias savaites nepraejo, nulekiau pas gydytojus, po tyrimu grieztai antibiotiku liepe gerti, kruva visokiu kt vaistu, bet tik taip ir pasveikau...taigi grriau is kart lekt pas gydytojus, gal kol pati pradzia uzteks kazko silpniau nei antibiotikai.

O siaip daugumai planuojanciu buna problemu su pusles uzdegimu - nuo dazno mylejimosi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyvacioke1 @ 2012 05 29, 21:41)
Geros zinios  4u.gif Manau, kad prisijungsi prie vasarinukiu  4u.gif  wub.gif  Laikau uz tave kumstukus  4u.gif

Tiokiosi 4u.gif Bet bijau blogiausio dabar, nieko nemaudzia neskauda.. Bet sunki apacia. Ir labai nedaug, bet yra skaitos isskiros su kraujo gislelem. Ir tik viduje, ne ant apatiniu. Panarsiau internete ir visvien nesuprantu ar man dziaugtis ar liudieti. Laukiu ryto kad BT pasimatuoti. NT neisejo nupirkt, del to streso viss diena lovoj guliu nejudu. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarise @ 2012 05 29, 22:18)
O siaip daugumai planuojanciu buna problemu su pusles uzdegimu - nuo dazno mylejimosi wink.gif

Pirmą kartą girdžiu! blink.gif Rimtaaai? blink.gif Man, kai turėjau ureaplasmą, uždegimai dažnai pasikartodavo, galutinai gal niekad ir neišgydavau, o po ureaplasmos gydymo kurso, tfu tfu tfu, pranyko ta bėda (ne iš karto, pamažu), tai dabar nei po mylėjimosi, nei per jį jokių neigiamų pojūčių toje srityje. Aišku, mūsų tempo jau niekaip nepavadinsi "dažnu", tačiau vis viena nesitiki kažkaip, kad dėl mylėjimosi... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarise @ 2012 05 29, 22:18)
Oj atsargiai su pusle, nes jei isivaziuos uzdegimas, be antibiotiku neissikapstysi. Is patirties sneku, gydziaus pradzioj spanguoliu ekstraktais, melisu, medetku ir brukniu arbatas geriau, matyt rimtas uzdegimas papuole, nes kai kelias savaites nepraejo, nulekiau pas gydytojus, po tyrimu grieztai antibiotiku liepe gerti, kruva visokiu kt vaistu, bet tik taip ir pasveikau...taigi grriau is kart lekt pas gydytojus, gal kol pati pradzia uzteks kazko silpniau nei antibiotikai.

man buvo uždegimas prieš kelis mėnesius, tai pirmas dienas šlapinantis perštėjo o ši kart tik karteli, šiandien jau jokių simptomų nejaučiu unsure.gif dabar jau ir nebežinau ka daryt unsure.gif
jums matyt susikomplikavo, kad net kelias savaites nesigydėt, ir kaip ištvėrėt doh.gif aš tas pirmas dieneles kol nepapuoliau pas gyd. iš proto ėjau del diskomforto, bet išsigydžiau labai greit ir lengvai.
na dar ryt pastebėsiu, ir jei vel atsiras tie patys simptomai ketvirtadieni nulėksim iki gyd. smile.gif
Atsakyti
labas rytas,

kolkas nieko naujo...
Papildyta:
QUOTE(Chikipiki @ 2012 05 29, 21:24)
Tiokiosi  4u.gif Bet bijau blogiausio dabar, nieko nemaudzia neskauda.. Bet sunki apacia. Ir labai nedaug, bet yra skaitos isskiros su kraujo gislelem. Ir tik viduje, ne ant apatiniu. Panarsiau internete ir visvien nesuprantu ar man dziaugtis ar liudieti. Laukiu ryto kad BT pasimatuoti. NT neisejo nupirkt, del to streso viss diena lovoj guliu nejudu.  doh.gif

nestresuok, dabar ne laikas mirksiukas.gif ramiai lauk wub.gif

o mes laukiam is Taves naujienu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Orlyte: 30 gegužės 2012 - 05:27
labas rytas,
kaip nervina, kai i ekrano viduri landzioja reklamos blink.gif

BT laikosi
Atsakyti
QUOTE(debesuole @ 2012 05 30, 05:31)
labas rytas,
kaip nervina, kai i ekrano viduri landzioja reklamos  blink.gif

BT laikosi