Įkraunama...
Įkraunama...

Jūsų požiūris į meilužes

QUOTE(mylimuke @ 2012 06 03, 22:10)
Tai.....?

Aš ir homoseksualus ginu (ne kartą vėliausi į diskusijas su homofobais), nors tokia nesu.
Ir dar daugelį dalykų galiu ginti, prie kurių nei pirštu nesu prisilietusi.
Mano asmeninė patirtis sako tik tiek, kad galiu iš savo varpinės kalbėt ir suprast tam tikras situacijas. O ginti ar neginti... Yra labai daug įvairių situacijų, kur pats meilužiavimo faktas būtų visiškai ne esminis.

Bet siuo atveju,gini ,nes pati esi viena is ju mirksiukas.gif ,nekalbekim apie kitus atvejus.

Tu esi tik vienetas ,is tu visu kitu moteru,kurios yra,arba buvo meiluzemis,todel negali kalbeti uz jas visas smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2012 06 03, 21:36)
Manau, "iš tikrųjų gyvenanti" 40-metė bus kur kas įdomesnė savo bendraamžiui vyrui negu desperatiškai laukianti to vienintelio. Pirmoji netgi neretai gali perspjauti ir 20-metę, jeigu vyras ne vien tik stangraus užpakaliuko vaikosi.

Manyciau, kad zmones skirtingai gali igyti patirti, vieni ja patirti savo kailiu, kiti gi semtis gyvenimiska patriti stebedami gyvenima, mokindamiesi is svetimu klaidu.

Todel, negali buti vienareiksmisku atsakymu. Kartais godozios gyvenimo malonumams moterys, ji baigia gyvenimo dugne, niekas nepaneigs, jog jos turi diiidele patirti, bet niekas nenores tokio rezultato. Lygiai taip pat, kita gali gyventi saugiai, kaip saldytas kotletas, tik imituojanti gyvenima. Visur turi buti proto balansas ir saikas.

QUOTE(KTK @ 2012 06 03, 21:54)
Gini gini  biggrin.gif ,nes ir pati esi ne karta buvus meiluze  rolleyes.gif  biggrin.gif .

Mano galva, mes cia diskutuojame hipotetiskai. As pati pazistu nemazai moteru kurioms teko pabuvoti meiluzemis, net tokia, kuri buvo savo geriausios drauges vyro meiluze. Prisipazinsiu man nelabai idomu koneveikti, zmogus "paslydo", tapo meiluziu/-e. Labiau aktualu, ka zmogus jaucia, kokios to veiksmo priezastys. Man gi sioje diskusijoje svarbu, kad zmones suvoktu, kad kievkienas musu, savo veiksmais norom/nenorom itakoja aplinkiniu gyvenimus ir visai nebutinai, kad mes asmeniskai tu zmoniu nepazistam, jie tampa pazeidziami, nes suviekia domino principas. Va suvokimas koks trapus musu pasaulis ir mes jame, zmones daro atsakingesniais.

O del meiluziu niekas negali buti garantuotas, net as dorovingoji, jog ju neturesim, ar jais netapsim irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 04 birželio 2012 - 17:06
QUOTE(Moonte @ 2012 06 04, 17:48)
Mano galva, mes cia diskutuojame hipotetiskai.

As pati pazistu nemazai moteru kurioms teko pabuvoti meiluzemis, net tokia, kuri buvo savo geriausios drauges vyro meiluze. Prisipazinsiu man nelabai idomu koneveikti, zmogus "paslydo", tapo meiluziu/-e. Labiau aktualu, ka zmogus jaucia, kokios to veiksmo priezastys. Man gi sioje diskusijoje svarbu, kad zmones suvoktu, kad kievkienas musu, savo veiksmais norom/nenorom itakoja aplinkiniu gyvenimus ir visai nebutinai, kad mes asmeniskai tu zmoniu nepazistam, jie tampa pazeidziami, nes suviekia domino principas. Va suvokimas koks trapus musu pasaulis ir mes jame, zmones daro atsakingesniais.

O del meiluziu niekas negali buti garantuotas, net as dorovingoji, jog ju neturesim, ar jais netapsim  irnesakyk.gif

Bet ji buvo meiluze,to neneigia .Todel ir kalba is savo varpines smile.gif .

Kalbant apie paslydima,gali karta nekaltai paslysti,bet jei tai kartojasi,tai jau vyksta samoningai,todel to nevadinciau pasydimu rolleyes.gif .

Niekas,bet nereiskia,kad del to reikia jas toleruoti ir pan.
Atsakyti
Koks čia dar paslydimas? Ar būti meiluže - tai slidinėjimas?? Atsiduoda spekuliacijomis ir dorovės policija.
Papildyta:
QUOTE(NakedA @ 2012 06 03, 12:25)
Nesekat temos  smile.gif  . As nuo pat pradziu rasiau ,kad kalciausi vyrai ,nes nieks ju per prievarta nenutemps i lova , paskui antroj vietoj meiluzes (tos ,kurios zino ,kad vyras yra vedes ,bet ir toliau palaiko su juo seksualinius rysius  doh.gif ) , o vat zmonos dazniausiai buna ne prie ko ... jos tik gyvena seimynini gyvenima ,augina vaikus ,vyrui gamina valgyt ir t.t. jug neilysi i vyro smegenine ir nesuprasi ka jis galvoja ,nes jeigu vyras atviras ir sprendzia problemas seimoje ,jokiu problemu dazniausiai nekyla  mirksiukas.gif

Labai jau į vienus vartus. Gal tos žmonos nustojo praustis ir dvokia silke. Toks mažmožis, niekas nekaltas.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2012 06 02, 19:12)
Niekada gyvenime net minties nebūtų apie vyrą, jeigu matyčiau, kad graži, tvirta šeima (o vyrai iš tokių kitų ir nekibina; nekalbu apie draugišką lengvą flirtą, ant kurio protinga moteris neužsiciklins).

O kas per dievo dovana nustatyti ar seima grazi ir tvirta? Jei ant lengvo flirto protinga moteris neuzsiciklins, tai kaip vadinti tokia, kuri uzkibs ant sunkesnio pagulejimo?

QUOTE(Sahrazad @ 2012 06 03, 14:17)
Čia jau kaip pažiūrėsi- ar veltui pragyvenai gyvenimą ragaudama daug vaisių nuo medžio, ar tik vieną obuoliuką visą gyvenimą tarkim? Nes tas pats vienas vienintelis lygiai taip pat gali nebenorėti gultis su į lovą su prekinę išvaizdą praradusia moterimi. Jis toks pat žmogus, kad ir teisėtas vyras. Man pragyventas veltui gyvenimas yra tada, kai tu sėdi ir lauki savo vyrelio dziunzę suraukus, išsižadi savo pomėgių, draugių, kelionių dėl to vieno vienintelio, nuolat deriniesi prie visuomenės normų, statusų, o JIS, kai tau stuktelės 40 metų, pradės žiūrėti į 20-metes. Va tada manau susimąstai, kad kokia durna buvau, ir ko aš čia vardan jo savo laiką gaišau.. doh.gif

Geriau negaisti laiko. Be pomegiu, kelioniu, draugiu be kitako dar ir pameiluziauti. Vo cia tai turinelis thumbup.gif

QUOTE(Moonte @ 2012 06 03, 17:52)

Mano galva paskutiniai mulkiai (vyrai/moterys) ir laigo po svetimas lovas. As negaliu pateisinti parazitavimo kito asmens gyvenimo saskaita.

Man irgi tas gulinejimas su vienu su kitu parodo ne gyvenimo "pilnatve", kaip cia megstama pateikti, bet norejima pasikelti savo reitingus. Ziurekit, kaip raso-zmona tokia anokia, o va meiluze tai uoga lotuliukas.gif Mano suopraciu moteris visada stengsis sukurti santykius su perspektyva, kurie issirutulios i seima. O tas meiluziavimas, aiskinant, kad nera prisirisimo ir emociju, bet, tai ir ne prostitucija (seksas be jausmu), tai paaiskinkit man, tundrai, koks tada tikslas sketaliotis tai su vienu, tai su kitu? Gal paprasciausiai nerandamas vyras, kuris galetu pilnai patenkinti normalius moters poreikius? Pasisitapati kai reikia , vyras grizta pas zmona, o meiluze leidzia laisvalaiki kelionese, su draugemis, nesuraukus dziundzes...Tik va kai 40 metu ateina ir pagalvoja, kad as visai dar ir nieko, nors uzpakalis nebe toks stangrus, bet...O ko gyvenime pasiekta?! Na, kurtizaniu visais laikais reikejo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanraiz @ 2012 06 04, 22:46)
Man irgi tas gulinejimas su vienu su kitu parodo ne gyvenimo "pilnatve", kaip cia megstama pateikti, bet norejima pasikelti savo reitingus. Ziurekit, kaip raso-zmona tokia anokia, o va meiluze tai uoga  lotuliukas.gif  Mano suopraciu moteris visada stengsis sukurti santykius su perspektyva, kurie issirutulios i seima. O tas meiluziavimas, aiskinant, kad nera prisirisimo ir emociju, bet, tai ir ne prostitucija (seksas be jausmu), tai paaiskinkit man, tundrai, koks tada tikslas sketaliotis tai su vienu, tai su kitu? Gal paprasciausiai nerandamas vyras, kuris galetu pilnai patenkinti normalius moters poreikius? Pasisitapati kai reikia , vyras grizta pas zmona, o meiluze  leidzia laisvalaiki kelionese, su draugemis, nesuraukus dziundzes...Tik va kai 40 metu ateina ir pagalvoja, kad as visai dar ir nieko, nors uzpakalis nebe toks stangrus, bet...O ko gyvenime pasiekta?! Na, kurtizaniu visais laikais reikejo  lotuliukas.gif

O iš kur jūs žinote visų moterų poreikius? Manote, kad jie visų vienodi - sukurti šeimą ir prigimdyti vaikų?

Tas pats ir su pasiekimais. Kokie pasiekimai gali būti santykių srity, nuo kada ir dėl ko vyksta varžybos?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2012 06 04, 22:06)
O iš kur jūs žinote visų moterų poreikius? Manote, kad jie visų vienodi - sukurti šeimą ir prigimdyti vaikų?

Tas pats ir su pasiekimais. Kokie pasiekimai gali būti santykių srity, nuo kada ir dėl ko vyksta varžybos?

Aisku, kad ne vienodi poreikiai. Va ir sakau, kad pagal mane meiluzes statusas man asmeniskai nesuteiktu pilnatves. Net jei paraleliai vyktu ir turiningas, anot jusu, gyvenimas-drauges, keliones, velgi tie patys meiluziai, vargiai patirciau pilnatve. Veikiau jausciausi issibarsciusi. Kiekvienai skirtingai smile.gif
O kodel jus manot, kad gyvenant santuokoje ir auginant vaikus gyvenimas yra labai pilkas?! M? Na, gal pilksvas toms, kurios jo nemoka praskaidrinti smile.gif
Ir man asmeniskai (velgi, cia tik man) nera nieko maloniau kaip kartu planuoti atostogas, svesti sventes, galu gale vakare atsigulus apkabinti ne kazkoki nauja sekso partneri, o savo vyra. Ir zinoti, kad nereikia issigrusti tam tikru laiku kazkur biggrin.gif ir triusiku prabangiu nepalikti-dar gali prireikti.
Na, is tiesu, kiekvienos poreikiai skirtingi.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke @ 2012 06 04, 22:06)

Cia klausimas -ar esate patyrusi pilnatviskus porinius santykius? Juose varzybos nevyksta, juose tiesiog megaujamasi. Ne tik seksu, o viskuo. Isivaizduojat? smile.gif
Su vyru gyvename niolika metu. Anot jusu busiu smirdinti zmona lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sanraiz: 04 birželio 2012 - 22:26
QUOTE(Sanraiz @ 2012 06 04, 23:23)
Aisku, kad ne vienodi poreikiai. Va ir sakau, kad pagal mane  meiluzes statusas man asmeniskai nesuteiktu pilnatves. Net jei paraleliai vyktu ir turiningas, anot jusu, gyvenimas-drauges, keliones, velgi tie patys meiluziai, vargiai patirciau pilnatve. Veikiau jausciausi issibarsciusi. Kiekvienai skirtingai smile.gif
O kodel jus manot, kad gyvenant santuokoje ir auginant vaikus gyvenimas yra labai pilkas?! M? Na, gal pilksvas toms, kurios jo nemoka praskaidrinti smile.gif
Ir man asmeniskai (velgi, cia tik man) nera nieko maloniau kaip kartu planuoti atostogas, svesti sventes, galu gale vakare atsigulus apkabinti ne kazkoki nauja sekso partneri, o savo vyra. Ir zinoti, kad nereikia issigrusti tam tikru laiku kazkur biggrin.gif ir triusiku prabangiu nepalikti-dar gali  prireikti.
Na, is tiesu, kiekvienos poreikiai skirtingi.
Papildyta:
Cia klausimas -ar esate patyrusi pilnatviskus porinius santykius? Juose varzybos nevyksta, juose tiesiog megaujamasi. Ne tik seksu, o viskuo. Isivaizduojat? smile.gif
Su vyru gyvename niolika metu. Anot jusu busiu smirdinti zmona  lotuliukas.gif

Pilnatvę suteikia ne pats statusas savaime, o tai, ar jis tuo metu atitinka tavo poreikius. Vienu laikotarpiu gali reikėti vieno, kitu - ko kito.
Apie santuokos pilkumą, tuo labiau smirdinčias žmonas biggrin.gif niekur nerašiau, taigi ir neturiu ką komentuoti.
O varžybas paminėjau dėl anos jūsų žinutės: "jau 40 metų, o nieko nepasiekta". Juk kalbam apie žmonių santykius, ko ir kiek čia gali būti pasiekta? Ar vyras yra pasiekimas? Ar keli vyrai? Būtent, kaip jūs ir rašot - mėgautis reikia. wink.gif
Atsakyti
Labai vienpusiškai, Sanraiz. Kiekviena išgeria savo samtį, visko. Jis gali būti kupinas skanumo, gali būti sluoksniuotas, o gali būti kupinas š. Nei žmona, nei meilužė nėra apsaugotos nuo trečiojo samčio. Ir kokią pilnatvę kas kada pajaučia.. Na tai taip subjektyvu. Kaip galima spręsti apie kito? Iš kur ta info?
Atsakyti
Mielosios ir Brangiosios Damos, kaip suprantu bendros pozicijos, kad neištikimybė yra sveikintinas dalykas neprieisim, o iš čia ir "grbės raštais" dalyvaujančių tame procese neapdovanosime. Kad ir kaip konkrečiose situacijose galima rasti "lengvinančių aplinkybių" šiam reiškiniui pateisinti, vis gi pats "procesas" nėra siekiamybė. Jei būtų priešingai, tikriausiai vaikus šito mokintume, bet dabar mokiname priešingų dalykų.

Suprantu daugelį priežasčių, kai moterys ir vyrai "smaguriauja" pašonėje, bet ir man filosofija: "....turiu šeimą, du vaikus, gerą gyvenimą, bet....turiu meilužį, nes vyras negali kiekvieną dieną, o gali tik kas antrą.....". Su tokia "pislia filosofija" toli per gyvenimą nenužygiuosi, anksčiau ar vėliau šitam veiksmui ateis atoveiksmis.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2012 06 03, 14:53)
O santuokinės bėdos šiaip jau ir yra sutuoktinių reikalas, joks svetimas žmogus jų neprivalo nei spręsti, nei kurti naujų.

o tai kodel sukuria nauju problemu?
Iki tol jeigu ir buvo santuokiniu bedu, tai prie ju prisisumavo dar viena - neistikimybe (siaip jau abejoju ar daug moteru apie vyro neistikimybe pasakys, kad ai jokia cia problema, juk vistiek pas mane grizta). O neistikimas vyras pats nepasidaro. Tame veiksme kaip minimum du asmenys sudalyvauja.

QUOTE(mylimuke @ 2012 06 03, 22:10)
Yra labai daug įvairių situacijų, kur pats meilužiavimo faktas būtų visiškai ne esminis.

gal ir ne esminis, bet jisai butu - bet kuris zmogaus patyrimas palieka pedsaka jo elgsyje ir pasauleziuroje.

QUOTE(mylimuke @ 2012 06 04, 23:40)
Juk kalbam apie žmonių santykius, ko ir kiek čia gali būti pasiekta?

labai daug ko gali buti pasiekta.
Didziausias pasiekimas butu pilnavertis gyvenimas, kai nereikia vieno, antro ar trecio ieskoti papildomai, o viska gauni ant vieno padeklo
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2012 06 05, 09:13)

Suprantu daugelį priežasčių, kai moterys ir vyrai "smaguriauja" pašonėje, bet ir man filosofija: "....turiu šeimą, du vaikus, gerą gyvenimą, bet....turiu meilužį, nes vyras negali kiekvieną dieną, o gali tik kas antrą.....". Su tokia "pislia filosofija" toli per gyvenimą nenužygiuosi, anksčiau ar vėliau šitam veiksmui ateis atoveiksmis.

Čia parašytas labai jau nekaltas variantas. O jei kartas per du ar tris mėnesius ir jam to sočiai pakanka? Nes jis vyresnio amžiaus, o ji dar jauna, visapusiškai, energija trykšta, nors amžiaus skirtumas nedidelis. Juk būna tokių nesutapimų sulig kiekvienu dešimtmečiu. Ir atvirkščiai, žmona letarge, o vyras eržilu šuoliuoja. Todėl bepigu rašyti apie pislias filosofijas, kai realiai tai net ne filosofija, o ppc.
Atsakyti