QUOTE(mylimuke @ 2012 06 02, 19:12)
Niekada gyvenime net minties nebūtų apie vyrą, jeigu matyčiau, kad graži, tvirta šeima (o vyrai iš tokių kitų ir nekibina; nekalbu apie draugišką lengvą flirtą, ant kurio protinga moteris neužsiciklins).
O kas per dievo dovana nustatyti ar seima grazi ir tvirta? Jei ant lengvo flirto protinga moteris neuzsiciklins, tai kaip vadinti tokia, kuri uzkibs ant sunkesnio pagulejimo?
QUOTE(Sahrazad @ 2012 06 03, 14:17)
Čia jau kaip pažiūrėsi- ar veltui pragyvenai gyvenimą ragaudama daug vaisių nuo medžio, ar tik vieną obuoliuką visą gyvenimą tarkim? Nes tas pats vienas vienintelis lygiai taip pat gali nebenorėti gultis su į lovą su prekinę išvaizdą praradusia moterimi. Jis toks pat žmogus, kad ir teisėtas vyras. Man pragyventas veltui gyvenimas yra tada, kai tu sėdi ir lauki savo vyrelio dziunzę suraukus, išsižadi savo pomėgių, draugių, kelionių dėl to vieno vienintelio, nuolat deriniesi prie visuomenės normų, statusų, o JIS, kai tau stuktelės 40 metų, pradės žiūrėti į 20-metes. Va tada manau susimąstai, kad kokia durna buvau, ir ko aš čia vardan jo savo laiką gaišau..
Geriau negaisti laiko. Be pomegiu, kelioniu, draugiu be kitako dar ir pameiluziauti. Vo cia tai turinelis
QUOTE(Moonte @ 2012 06 03, 17:52)
Mano galva paskutiniai mulkiai (vyrai/moterys) ir laigo po svetimas lovas. As negaliu pateisinti parazitavimo kito asmens gyvenimo saskaita.
Man irgi tas gulinejimas su vienu su kitu parodo ne gyvenimo "pilnatve", kaip cia megstama pateikti, bet norejima pasikelti savo reitingus. Ziurekit, kaip raso-zmona tokia anokia, o va meiluze tai uoga

Mano suopraciu moteris visada stengsis sukurti santykius su perspektyva, kurie issirutulios i seima. O tas meiluziavimas, aiskinant, kad nera prisirisimo ir emociju, bet, tai ir ne prostitucija (seksas be jausmu), tai paaiskinkit man, tundrai, koks tada tikslas sketaliotis tai su vienu, tai su kitu? Gal paprasciausiai nerandamas vyras, kuris galetu pilnai patenkinti normalius moters poreikius? Pasisitapati kai reikia , vyras grizta pas zmona, o meiluze leidzia laisvalaiki kelionese, su draugemis, nesuraukus dziundzes...Tik va kai 40 metu ateina ir pagalvoja, kad as visai dar ir nieko, nors uzpakalis nebe toks stangrus, bet...O ko gyvenime pasiekta?! Na, kurtizaniu visais laikais reikejo