Įkraunama...
Įkraunama...

Jūsų požiūris į meilužes

QUOTE(Subjektyvi @ 2012 06 04, 19:49)
Labai jau į vienus vartus. Gal tos žmonos nustojo praustis ir dvokia silke. Toks mažmožis, niekas nekaltas.

Gal ir yra tokiu zmonu ,kurios nebesiprausia ,nebesisukuoja ,vaiksto kiauras dienas su suplysusiais apatiniais lotuliukas.gif ir smirda silkem lotuliukas.gif lotuliukas.gif ,bet cia jau krastutinumai ,visiskas apsileidimas ,sutik ,kad tokiu vienetai ,ne dauguma irnesakyk.gif As viska surasiau stambiu planu kaip man atrodo ,nesigilinau i konkrecius atvejus ,kuriu gali but milijonas ,gaila brangaus laiko visiems isanalizuoti . Turiu bendra suvokima apie apie ta meiluziavima ,pagal ji ir sprendziu kieno kalte didesne ar kas atsakingesnis smile.gif P.S. o ka ,vyras liezuvio neturi ,sunku pasakyt ,kad zmon ,nu nebekvepi ,gal eik nusipraust ,man labiau patinka kai tu skaniai kvepi biggrin.gif ,negi sudetinga doh.gif Daug tokiu mazmoziu ,kaip sakai, galima isspresti susedus ir pasikalbejus 4u.gif Nebutina pulti i kito glebi ,vos tik biski kas ne taip .
Papildyta:
QUOTE(Publicum47 @ 2012 06 05, 09:13)
Su tokia "pislia filosofija" toli per gyvenimą nenužygiuosi, anksčiau ar vėliau šitam veiksmui ateis atoveiksmis.

thumbup.gif teisingai , kai (arba jei ) meiluzei nusibos toks sokinejimas nuo b** ant b** ir ateis laikas normaliems santykiams ,atsiras noras sukurti seima pagaliau ,kazin ar jos busimas vyras butu labai suzavetas tokiu jos praeitu palaidu gyvenimeliu lotuliukas.gif Kuriam vyrui patiks moteris ,kuri pergulejo tarkim su 10-15 kitu vyru doh.gif doh.gif doh.gif ?
Papildyta:
QUOTE(Sanraiz @ 2012 06 04, 22:46)
O kas per dievo dovana nustatyti ar seima grazi ir tvirta? Jei ant lengvo flirto protinga moteris neuzsiciklins, tai kaip vadinti tokia, kuri uzkibs ant sunkesnio pagulejimo?
Geriau negaisti laiko. Be pomegiu, kelioniu, draugiu be kitako dar ir pameiluziauti. Vo cia tai turinelis  thumbup.gif
Man irgi tas gulinejimas su vienu su kitu parodo ne gyvenimo "pilnatve", kaip cia megstama pateikti, bet norejima pasikelti savo reitingus. Ziurekit, kaip raso-zmona tokia anokia, o va meiluze tai uoga  lotuliukas.gif  Mano suopraciu moteris visada stengsis sukurti santykius su perspektyva, kurie issirutulios i seima. O tas meiluziavimas, aiskinant, kad nera prisirisimo ir emociju, bet, tai ir ne prostitucija (seksas be jausmu), tai paaiskinkit man, tundrai, koks tada tikslas sketaliotis tai su vienu, tai su kitu? Gal paprasciausiai nerandamas vyras, kuris galetu pilnai patenkinti normalius moters poreikius? Pasisitapati kai reikia , vyras grizta pas zmona, o meiluze  leidzia laisvalaiki kelionese, su draugemis, nesuraukus dziundzes...Tik va kai 40 metu ateina ir pagalvoja, kad as visai dar ir nieko, nors uzpakalis nebe toks stangrus, bet...O ko gyvenime pasiekta?! Na, kurtizaniu visais laikais reikejo  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pateikiau kaip pvz., o ne kad visos į kraštutinumus. Vienam vyrui ir tai nemaišo, o kitas ir į minimalų antsvorį žiūri kaip į pasaulio pabaigą. Žinoma, ne į savo antsvorį. Savų trūkumų didieji kritikai nepastebi.
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 06 05, 10:20)
Gal ir yra tokiu zmonu ,kurios nebesiprausia ,nebesisukuoja ,vaiksto kiauras dienas su suplysusiais apatiniais  lotuliukas.gif ir smirda silkem  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  ,bet cia jau krastutinumai ,visiskas apsileidimas ,sutik ,kad tokiu vienetai ,ne dauguma  irnesakyk.gif As viska surasiau stambiu planu kaip man atrodo ,nesigilinau i konkrecius atvejus ,kuriu gali but milijonas ,gaila brangaus laiko visiems isanalizuoti . Turiu bendra suvokima apie apie ta meiluziavima ,pagal ji ir sprendziu kieno kalte didesne ar kas atsakingesnis  smile.gif P.S. o ka ,vyras liezuvio neturi ,sunku pasakyt ,kad zmon ,nu nebekvepi ,gal eik nusipraust ,man labiau patinka kai tu skaniai kvepi  biggrin.gif  ,negi sudetinga  doh.gif  Daug tokiu mazmoziu ,kaip sakai, galima isspresti susedus ir pasikalbejus  4u.gif  Nebutina pulti i kito glebi ,vos tik biski kas ne taip .

Be liezuvio dar galima, tarkim, suorganizuoti zmonai savaitgali SPA. Padovanoti kvepalus, ne viena flakoneli per desimtmeti, kad netaupytu, o naudotu ir t.t. ir t.t. mirksiukas.gif

Man patinka kai vyru rankos ispuoseletos, pradzioje pati paskatinau vyra, pasirupindavau kad vyras jas puoseletu, o dabar jis pats tuo pasirupina, senai jau nesikisu, jam pasidare tai norma, paciam patika, pagavo kaifa...

Todel visada sakau - nori padarai, nenori randi pasiteisinima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 05 birželio 2012 - 09:37
O kam būsimam vyrui reikia pildyti turėtų vyrų deklaraciją? g.gif Iš kur sugalvoji tokias nesąmones? Moterys vadivaujasi kita logika, nei taviškė, joms visi nauji gyvenimo vyrai yra jei ne pirmi, tai antri, na blogiausiu atveju vienaženklis skaičius.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 06 05, 10:34)
Pateikiau kaip pvz., o ne kad visos į kraštutinumus. Vienam vyrui ir tai nemaišo, o kitas ir į minimalų antsvorį žiūri kaip į pasaulio pabaigą. Žinoma, ne į savo antsvorį. Savų trūkumų didieji kritikai nepastebi.

rolleyes.gif suprantu visko buna ,ujjj kiek visko ,ne mums cia susedus tai sprest ,o tam vyreliui ir zmonai ,kol dar nenueita per toli - issiaiskinti priezastis ,o paskui ieskoti sprendimu ,kad abu patenkinti butu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 06 05, 10:37)
O kam būsimam vyrui reikia pildyti turėtų vyrų deklaraciją? g.gif Iš kur sugalvoji tokias nesąmones? Moterys vadivaujasi kita logika, nei taviškė, joms visi nauji gyvenimo vyrai yra jei ne pirmi, tai antri, na blogiausiu atveju vienaženklis skaičius.

O cia reik klausti vyru, kodel jiem aktualu.

Kad ir dabar nesenai teko plepeti su vienu pasiturinciu rusu, jis iesko zmonos. Jo reikalavimai: butu idealu nekalta, bet nebrokija ir turincias patirti, tik jos "prakatas" turetu buti nedidelis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 05 birželio 2012 - 09:52
QUOTE(Moonte @ 2012 06 05, 10:36)
Be liezuvio dar galima, tarkim, suorganizuoti zmonai savaitgali SPA. Padovanoti kvepalus, ne viena flakoneli per desimtmeti, kad netaupytu, o naudotu ir t.t. ir t.t. mirksiukas.gif

Na taip ,as tik paprasciausia dalyka parasiau ,kuri kiekvienas gali atlikti - graziai paprasyti ,uzsiminti ka kitas galetu nuveikti ,kad butu patrauklesnis anam ax.gif . Graziu noru deka , demesiu sutuoktiniui , supratingumu ir pan. yra kuriami perspektyvus santykiai seimoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 06 05, 09:11)
Ir atvirkščiai, žmona letarge, o vyras eržilu šuoliuoja.

Tai gal tada nereikia kurti to kas vadinama šeima, nes visada kažką gaunant reikia kažko ir atsisakyti. Santykiai tai kompromisų "arena".

Kiekvienas pasisakymas, ar nuomonės čia sudėliotos žmonių, kurie vienaip ar kitaip susikūrė savą pasaulėžiūrą iš savo patyrimų, iš aplinkinių patyrimų stebėjimo, dėl to ir randasi tokia nuomonių įvairovė. Man nėra svetimas supratimas kai nekuriant rimtų santykių "skanaujamas" įvairiapusis gyvenimas. Aš šitaip gyvenau periodu nuo 21 iki 28 metų. Nebuvo nei galimybių, anei noro kurti ilgalaikius ir tvarius santykius. Ėjau per gyvenimą lengvu žingsniu, o ir moterų tada gyvenime buvo po kelias vienu metu, bet aš joms ir nežadėjau nieko rimto, tik draugystę su privalumais (todėl man suprantama pozicija, kad esant norui galima ir "pasmaguriauti"). Bet atėjo metas kai norėjosi stabilumo ir tada atsirado moteris, kuri buvo visai kitokio "sukirpimo" nei buvau pratęs bendrauti ir norėjosi sukurti kažką tvarų ir vertingą. Tačiau aš aiškiai suvokiau, kad "ganykla" įgyja ribas.

Todėl dabar esant Jūsų aprašytai situacijai, apie eržilus, kad ir kiek argumentų, ar pasiteisinimų galiu rasti Jūsų pasisakymuose, niekaip nerandu, o gal ir nenoriu ieškoti galimybių savo "eržilams" leisti pasiganyti "svetimose ganyklose", nes kaip jau buvo dikutuota šioje temoje apie tenkinančius ir netenkinančius dalykus santykiuose ir jų proporcijas, kad ir kaip dėliočiau ant svastyklių tuos 75 ir 25 %, pusiausvyros niekaip nerasiu. Todėl mano "eržilai" stovi savo "arklidėse" ir ganosi savo "ganykloje" ir visiškai nesvarbu, kad kaimyninėje "ganykloje" gal ir žolė "sultingesnė". 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 06 05, 10:48)
rolleyes.gif  suprantu visko buna ,ujjj kiek visko ,ne mums cia susedus tai sprest ,o tam vyreliui ir zmonai ,kol dar nenueita per toli - issiaiskinti priezastis ,o paskui ieskoti sprendimu ,kad abu patenkinti butu  rolleyes.gif

O kas pajėgus surašyti viską?

Keičiasi fiziologiniai poreikiai. Vienam jau nebereikia, kitam oi kaip reikia. Sprendimo būdai?
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 06 05, 10:55)
O kas pajėgus surašyti viską?

Keičiasi fiziologiniai poreikiai. Vienam jau nebereikia, kitam oi kaip reikia. Sprendimo būdai?

Vienas is sprendimo budu ieskoti sprendima ABIEM, seimoje, o ne paveiniui uz jos ribu.
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2012 06 05, 09:55)
o tai kodel sukuria nauju problemu?
Iki tol jeigu ir buvo santuokiniu bedu, tai prie ju prisisumavo dar viena - neistikimybe (siaip jau abejoju ar daug moteru apie vyro neistikimybe pasakys, kad ai jokia cia problema, juk vistiek pas mane grizta). O neistikimas vyras pats nepasidaro. Tame veiksme kaip minimum du asmenys sudalyvauja.
gal ir ne esminis, bet jisai butu - bet kuris zmogaus patyrimas palieka pedsaka jo elgsyje ir pasauleziuroje.
labai daug ko gali buti pasiekta.
Didziausias pasiekimas butu pilnavertis gyvenimas, kai nereikia vieno, antro ar trecio ieskoti papildomai, o viska gauni ant vieno padeklo

O kas nusprendė, koks būtent yra pilnavertis gyvenimas? Jūs, ar Bronytė iš kaimyninio namo?
Beje, turiu priminti, kad tema ne apie vyrų kiekį, o apie meilužes. smile.gif
"Neištikimas vyras pats nepasidaro" - taip, bet jis nėra neveiksnus, ant kurio meilužė pati užlipa, JIS yra įsipareigojęs ir jo yra atsakomybė, būt ištikimam ar nebūt. Meilužė niekam neįsipareigojus (jeigu ir pati neištekėjus, tokiu atveju atsakinga už ištikimybę savo santuokoj).

QUOTE(NakedA @ 2012 06 05, 10:34)
thumbup.gif  teisingai , kai (arba jei )  meiluzei nusibos toks sokinejimas nuo b** ant b** ir ateis laikas normaliems santykiams ,atsiras noras sukurti seima pagaliau ,kazin ar jos busimas vyras butu labai suzavetas tokiu jos praeitu palaidu gyvenimeliu  lotuliukas.gif Kuriam vyrui patiks moteris ,kuri pergulejo tarkim su 10-15 kitu vyru  doh.gif  doh.gif  doh.gif  ?

Kodėl tu sprendi už visus vyrus? Ir kodėl vyrui turėtų būti svarbu mėsinėtis po kitų žmonių praeitį? Ar pati irgi iš vyro reikalauji, kad jis būtų nepasileidęs?

QUOTE(Moonte @ 2012 06 05, 10:36)
<...>

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 06 05, 10:37)

Na nebent sazine negrauzia irnesakyk.gif hihihi.gif Tik meiluze ir zinos su kiek ji pergulejo ,bet sakau ,kad jei zinotu ir jos vyras ,kaip pvz.,tai jam nemanau kad patiktu tokia pasileidusi busima (gal) zmona rolleyes.gif
Atsakyti