Įkraunama...
Įkraunama...

Jūsų požiūris į meilužes

Sutinku, kad patirtis ir pižiūris - subjektyvu ir tam tikra prasme nepakartojamas kelias. Bet kurdami šeimas ne visi turi gebėjimą įžvelgti tendencijas bent jau 20m. perspektyvoje, juk neaišku kaip tie poreikiai kis. Ir jei žmogus jaučiasi nelaimingas, verčiasi skūra ir visas neaiškus, jis nori išeiti iš tos būsenos.

Dėl paskutinio sakinio sutinku. Mano variantas skamba kitaip - 'o kas iš to?' cool.gif
Papildyta:
QUOTE(NakedA @ 2012 06 05, 10:59)
Na nebent sazine negrauzia  irnesakyk.gif  hihihi.gif  Tik meiluze ir zinos su kiek ji pergulejo ,bet sakau ,kad jei zinotu ir jos vyras ,kaip pvz.,tai jam nemanau kad patiktu tokia pasileidusi busima (gal) zmona  rolleyes.gif

Tai būtų kvaila kaip kaliošas, jei visiems demonstruotų sąrašus ir suvestines doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 06 05, 10:55)
O kas pajėgus surašyti viską?

Keičiasi fiziologiniai poreikiai. Vienam jau nebereikia, kitam oi kaip reikia. Sprendimo būdai?

Kazkaip uzuodziu sitam klausime norejima iteigti ,kad meiluze yra neblogas sprendimas sitoj situacijoj g.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 06 05, 11:02)
Tai būtų kvaila kaip kaliošas, jei visiems demonstruotų sąrašus ir suvestines  doh.gif

Nori pasakyti, būsimą vyrą/draugą reikia apgauti, kiek turėjai iš tikrųjų vyrų? Taip išeina, kad pritari Nakedai dėl to, jog jiems tai svarbu?

Va, letargo miegu miegančioms/iems biggrin.gif
http://gyvenimas.del...o.d?id=58840285
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2012 06 05, 10:53)
Tai gal tada nereikia kurti to kas vadinama šeima, nes visada kažką gaunant reikia kažko ir atsisakyti. Santykiai tai kompromisų "arena".

Kiekvienas pasisakymas, ar nuomonės čia sudėliotos žmonių, kurie vienaip ar kitaip susikūrė savą pasaulėžiūrą iš savo patyrimų, iš aplinkinių patyrimų stebėjimo, dėl to ir randasi tokia nuomonių įvairovė. Man nėra svetimas supratimas kai nekuriant rimtų santykių "skanaujamas" įvairiapusis gyvenimas. Aš šitaip gyvenau periodu nuo 21 iki 28 metų. Nebuvo nei galimybių, anei noro kurti ilgalaikius ir tvarius santykius. Ėjau per gyvenimą lengvu žingsniu, o ir moterų tada gyvenime buvo po kelias vienu metu, bet aš joms ir nežadėjau nieko rimto, tik draugystę su privalumais (todėl man suprantama pozicija, kad esant norui galima ir "pasmaguriauti"). Bet atėjo metas kai norėjosi stabilumo ir tada atsirado moteris, kuri buvo visai kitokio "sukirpimo" nei buvau pratęs bendrauti ir norėjosi sukurti kažką tvarų ir vertingą. Tačiau aš aiškiai suvokiau, kad "ganykla" įgyja ribas.

Todėl dabar esant Jūsų aprašytai situacijai, apie eržilus, kad ir kiek argumentų, ar pasiteisinimų galiu rasti Jūsų pasisakymuose, niekaip nerandu, o gal ir nenoriu ieškoti galimybių savo "eržilams" leisti pasiganyti "svetimose ganyklose", nes kaip jau buvo dikutuota šioje temoje apie tenkinančius ir netenkinančius dalykus santykiuose ir jų proporcijas, kad ir kaip dėliočiau ant svastyklių tuos 75 ir 25 %, pusiausvyros niekaip nerasiu. Todėl mano "eržilai" stovi savo "arklidėse" ir ganosi savo "ganykloje" ir visiškai nesvarbu, kad kaimyninėje "ganykloje" gal ir žolė "sultingesnė". 4u.gif

Gerbiu thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2012 06 05, 10:05)
Nori pasakyti, būsimą vyrą/draugą reikia apgauti, kiek turėjai iš tikrųjų vyrų? Taip išeina, kad  jiems tai svarbu?

Mums svarbiau, ar rasis jėgų "užbraukti brūkšnį", ties viasis tais kitais ir pradėti rimtus santykius. Va kur kyla abejonės ir neužtikrintumas.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2012 06 05, 10:58)
Kodėl tu sprendi už visus vyrus? Ir kodėl vyrui turėtų būti svarbu mėsinėtis po kitų žmonių praeitį? Ar pati irgi iš vyro reikalauji, kad jis būtų nepasileidęs?
drinks_cheers.gif

Parodyk man nors VIENA vyra ,kuris noretu kurti bendra gyvenima su paleistuve biggrin.gif biggrin.gif ??? As nekalbu apie kas ka pasake ar ka nutylejo nuo viens kito ,kalbu apie paties fakto buvima - daug meiluziu buvima. Manai busimam vyrui tai nerupetu rolleyes.gif ?
Kalbant apie mane ,taip ,man rupi ,kad vyras butu padorus ,o ne bledunas.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2012 06 05, 11:05)
Nori pasakyti, būsimą vyrą/draugą reikia apgauti, kiek turėjai iš tikrųjų vyrų? Taip išeina, kad pritari Nakedai dėl to, jog jiems tai svarbu?
Va, letargo miegu miegančioms/iems biggrin.gif
http://gyvenimas.del...o.d?id=58840285

O kam reikia apgaudinėti? Nereikia. Tiesiog reikia galvoti, ką ir kaip sakai. Ar visiems reikia moters - atverstos knygos?
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2012 06 05, 11:12)
Mums svarbiau, ar rasis jėgų "užbraukti brūkšnį", ties viasis tais kitais ir pradėti rimtus santykius. Va kur kyla abejonės ir neužtikrintumas.

Įdomus pastebėjimas. Tik kuriuos vyrus turite omeny - tuos, su kuriais moteris kažkada kažkur susitikinėjo/-a, ar naujus, su kuriais dar tik susitiks šalia turėdama TĄ vyrą?
Manau, kad taip, jeigu neina kalba apie tokią ligą, vardu nimfomanija smile.gif Visais kitais atvejais moteris atsižvelgia į savo poreikius ("kokių man santykių šiuo metu reikia") ir esantį šalia žmogų ("ar jis tinkamas rimtiems santykiams"). Žinoma, tokią pat teisę turi rinktis vyras.

QUOTE(NakedA @ 2012 06 05, 11:14)
Parodyk man nors VIENA vyra ,kuris noretu kurti bendra gyvenima su paleistuve  biggrin.gif  biggrin.gif  ??? As nekalbu apie kas ka pasake ar ka nutylejo nuo viens kito ,kalbu apie paties fakto buvima - daug meiluziu buvima. Manai busimam vyrui tai nerupetu  rolleyes.gif  ?
Kalbant apie mane ,taip ,man rupi ,kad vyras butu padorus ,o ne bledunas.

1. Kas yra paleistuvė? Nuo kelinto skaičiaus turėtų vyrų?
2. Yra ne tik nori/nenori, yra "neturi reikšmės".
Papildyta:
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 06 05, 11:38)
O kam reikia apgaudinėti? Nereikia. Tiesiog reikia galvoti, ką ir kaip sakai. Ar visiems reikia moters - atverstos knygos?

Et, tokia jauna ir nepatyrus pasijaučiau laugh.gif
O jeigu tiesiai šviesiai klausia - kiek turėjai - kų sakyc? g.gif biggrin.gif

Nu aš nežinau, bet taip išeina, kad moteris paslaptį gali išlaikyti tik anuo galu? biggrin.gif

O aš kaip kvailelė imu ir prisipažįstu laugh.gif
Kita vertus, jeigu pamatau surauktą snukutį (nors dar neteko matyt, bet ne visi klausė manęs šito), suprantu, kad su tokiu vyru man ne pakeliui, kuris skaičiuoja, kas kur kaip kiek ir su kuo, tuo labiau, kad kalba eina apie praeitį, kurią visi turime. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke: 05 birželio 2012 - 10:45
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 06 05, 11:38)

Jeigu nemeiluziavai (paleistuves siuo atveju turejau galvoj tas ,kurios samoningai susideda su meiluziais ,vedusiais vyrais ,o ne tas ,kurios draugauja su laisvais taip ieskodamos savo ,sakykim, "idealo" ) , tai kaip ir neturi ka slepti mirksiukas.gif
Atsakyti
O kuri didesnė paleistuvė, ar ta, kuri turėjo gyvenime 1-2 vyrus, bet vedusius, ar ta, kuri turėjo 20-30, bet laisvų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2012 06 05, 11:59)
O kuri didesnė paleistuvė, ar ta, kuri turėjo gyvenime 1-2 vyrus, bet vedusius, ar ta, kuri turėjo 20-30, bet laisvų?  g.gif

biggrin.gif

Ziuriu,kas ka nori,tas ir vadina paleistuvem biggrin.gif .As manau,kad ne nuo turetu vyro skaiciaus priklauso,pakeistuve,tai gyvenimo budas rolleyes.gif biggrin.gif .Palaidas gyvenimas....
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2012 06 05, 10:42)
Įdomus pastebėjimas. Tik kuriuos vyrus turite omeny - tuos, su kuriais moteris kažkada kažkur susitikinėjo/-a, ar naujus, su kuriais dar tik susitiks šalia turėdama TĄ vyrą?

Rimtiems santykiams pradėti tokio klausymo neturi likti. Tai prastas pagrindas tam kas vadinama Šeima. O paliekančios tokį klausymą moterys jau pasilieka "atgalines duris" tiems kitiems atsirasti.

Mums baisus ne pats partnerių skaičius iki mums atsirandant ir pradedant kurti santykius. Mums baisu ta "kulinarui" keliama kartelė ir randasi abejonės ar tokiam rafinuotam skoniui ir esamam patyrimui, gebėsime nuolat "gaminti kulinarinius šedevrus" 4u.gif lotuliukas.gif
Atsakyti