u.o.g.y.t.e. Kaip tau sekasi? seniai matyta
QUOTE(pakasiukas @ 2006 05 03, 23:29)
u.o.g.y.t.e. Kaip tau sekasi? seniai matyta
Labux, merguzeles

Na pravariau 50puslapiu ka cia priraset

Bet, ziuriu, gretos praretejo, deja. Is mano sarasiuko liko nedaug leseju

Be to, ir pesimizmu kvepia

As valgau misini, nors per sventes biskutuliuka ir pamirsdavau. Nuo kovo 17d. - 2 kg pameciau

Tikiuos daba kasdien cia uzsukti

Sveikutės
Nesuskyskit mergikės,nepasiduokit
Reikia laikytis.Aš tai be mišinuko pasėdėjau pora dienų,tai jau kažko trūko, virškino prasčiau.Vakar maktelėjau pora šaukštų ir viskas susitvarkė, reiškia kažkiek padeda.

na padeda tai padeda, laikomes, bet siaip realiai tai biesas ima, pinigai nemazia (as perku vaistinej) visa menesi lesi, dietos laikaisi o tolko jokio, nezinau, gal dar koki menesi pavartosiu, jei nenumesiu, tikrai mesiu salin ta Sali, geriau koki lieknejimo preparata tipo Bio slim ar no fat uz tas babkes nusipirksiu.
QUOTE(Zivilka @ 2006 05 04, 10:41)
na padeda tai padeda, laikomes, bet siaip realiai tai biesas ima, pinigai nemazia (as perku vaistinej) visa menesi lesi, dietos laikaisi o tolko jokio, nezinau, gal dar koki menesi pavartosiu, jei nenumesiu, tikrai mesiu salin ta Sali, geriau koki lieknejimo preparata tipo Bio slim ar no fat uz tas babkes nusipirksiu.
o kurioj tu vaistinej ji perki ir kiek kainuoja?
as perku vaitinej Liepu g. klaipedoj, net tik ten yra, kainuoja savaitei 15 Lt, nu tai skaiciuok menesiui 60 Lt, o bio slim 70. ir ka?
QUOTE(Zivilka @ 2006 05 04, 10:46)
as perku vaitinej Liepu g. klaipedoj, net tik ten yra, kainuoja savaitei 15 Lt, nu tai skaiciuok menesiui 60 Lt, o bio slim 70. ir ka?
as vilniuj gyvenu bet planuoju irgi nusiprkt geriau gal
as tai saly vartoju todel kad zarnyna isvalytu juk jo tokia paskirtris ir yra, o ne kad svoris kristu o svorio kritimui sportuoju ir mityba sureguliavau tai va apimtys mazeja dailiau atrodau ir kg letai bet krenta;) o apie tuos reklamuojamus preparatus as ir masciau kad nusipirkt gal reiktu bet tai vis tiek jei nera kazkoks naturalus dalykas ir neaisku ka ten ikisim i savo organizma...
QUOTE(Gitacka @ 2006 05 04, 11:58)
as tai saly vartoju todel kad zarnyna isvalytu juk jo tokia paskirtris ir yra, o ne kad svoris kristu o svorio kritimui sportuoju ir mityba sureguliavau tai va apimtys mazeja dailiau atrodau ir kg letai bet krenta;) o apie tuos reklamuojamus preparatus as ir masciau kad nusipirkt gal reiktu bet tai vis tiek jei nera kazkoks naturalus dalykas ir neaisku ka ten ikisim i savo organizma...
nu as ir sportuoju ir mityba reguliuoju, negalvok kad ne, bet nekrenta svoris, o sali siaip skirtas butent svorio mazinimui. o del preparatu, man jau zinok dzin, naturalus ar ne, kad tik padetu, ir s suesciau
QUOTE(Zivilka @ 2006 05 04, 11:08)
nu as ir sportuoju ir mityba reguliuoju, negalvok kad ne, bet nekrenta svoris, o sali siaip skirtas butent svorio mazinimui. o del preparatu, man jau zinok dzin, naturalus ar ne, kad tik padetu, ir s suesciau
Nuo sportavimo svoris gali ir nekristi, o mazeti apimtys, nes raumenys yra sunkesni uz lasinukus. Kaip sporto klube ateina moteriske ir pareiskia, kad jai svoris nekrenta, bet sijonas tai smunka

as sportuoju bodyfleksa, nuo jo raumenys nelabai auga, tik riebalai turetu tirpti, nifiga nemazeja man apimtys. jau ir nebezinau ko griebtis. aisku daznai griesiju, prisipazistu, bet nepazistu tokiu zmoniu, kurie niekada nuo dietu nenukryptu, bet vis tiek svoris krenta, o man nifiga.
na dar turiu aisku vilties, bet ka as zinau, kartais toks pesimizmas apima
na dar turiu aisku vilties, bet ka as zinau, kartais toks pesimizmas apima
Sveikos,
Man tai padeda tiek ,kad kai vartoju 'Sali" kiekvieną dieną pas nykkštukus keliauju,ko anksčiau nebuvo,o svoris tai ir po truputį krenta,truputį ir apetitas sumažėjo.
Man tai padeda tiek ,kad kai vartoju 'Sali" kiekvieną dieną pas nykkštukus keliauju,ko anksčiau nebuvo,o svoris tai ir po truputį krenta,truputį ir apetitas sumažėjo.