Įkraunama...
Įkraunama...

Mišinys žarnyno valymui-3

QUOTE(jovita02 @ 2006 05 02, 14:24)
Žinau, bet tėvams tikriausiai didesnis stresas, nei vaikams
O aš dar nei kąsnio burnoj neturėjau  doh.gif
Norėjau kefyriadienį daryt, bet kai ryte kava nelindo, sakiau, kad šiandien nesikankinsiu ir valgysiu, bet kad niekas nelenda  verysad.gif Gal vakare savo saulę pamačius kefyro išmauksiu.....

Pilnai tave suprantu, uzjauciu console.gif
Tikiuosi viskas bus gerai ir dukryte vakare papasakos, kiek draugu susirado, ka valge, ka piese thumbup.gif
O tu mums paskui papasakosi,ok?

Kol kas kefyrinuosi, dar nepaslydau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzastinute @ 2006 05 02, 16:36)
sveikos mergytes
as ir kefyrinuosi, bet oj kaip sunku  doh.gif  praita savaite daug lengviau buvo, o dabar sedziu su zalios arbatytes puodeliu ir svajoju kaip rytoj karbonada su darzovem valgysiu pietums  blush2.gif 
labiausiai bijau paslyst jau tiek itveriau, o jei ant vakaro paslysiu tai visai prastai bus  doh.gif 
o del va;gymo tai man ir atrodo kuo maziau valgysiu tuo geriau bus  doh.gif  bet stengiuos nepersivalgyt ir valgyt 3 kartus per diena  rolleyes.gif

merginos neistreviau ir suvalgiau 2 desreles su agurkeliu doh.gif labai jau norejos.ot kokia beval esu doh.gif na ir man praeita savaite buvaui lengviau.dabar penktadieni tex kefyrintis

Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2006 05 02, 18:00)
merginos neistreviau ir suvalgiau 2 desreles  su agurkeliu doh.gif labai jau norejos.ot kokia beval esu doh.gif na ir man praeita savaite buvaui lengviau.dabar  penktadieni tex kefyrintis

nesi viena bevale ,as drasiai i kompanija jungiuos , nes savaitgali tikrai saika valgymui buvau pametus , tai penktadieni svertis baisu bus , jauciu vel vietoj kilai stoves doh.gif
vakar iskrovos diena dariau tai litruks kefyro ir viskas , ziuriu man iskrova lengviau sekas daryt nei kalorijas skaiciuot . nereikia galvot kiek suvalgai ka suvalgai . smile.gif
Atsakyti
na as vakar visai lengvai istveriau, vakare vyras i parda issitempe biski skaudejo sirdi i maista ziureti, o kai grizom, vaikui zuvies pirsteliu kepiau, tai nerealiai kvepejo, bet minites suvalgyti tikrai nekilo. zinokit galvojau sunkiau bus su tuo kefyru. as seniai tokias dienas darydavau, bet ai plona tada buvau, tai silpna budavo, dabar rezervo turiu. taigi isgeriau 1.5 l pasuku, 1 obuolys, daug arbatos ir vandens nu ir aisku misinukas. tai siandien jau sveriu kaip rodo liniuote, o vakar 2 kilais is po savaitgalio puotu daugiau rode, net jums parasyti baisu buvo. kita antradieni vel darysiu tokia dienele, o paskui ir kiekviena pirmadieni, manau tai pades istaisyti ta yda, kad mes savaitgaliais nukrypstam nuo dietos, nes man per savaite jei kas pakrenta, per savaitgali sugrizdavo. o kaip sekesi numesti toms kurios antra savaite kefyrinuosi, neskaitant tu kurios desrelem griesijo?
Atsakyti
Sveikos mergytes
Zivilka saunuolyte thumbup.gif
as vakar vos atlaikiau, praita karta tikrai lengviau buvo blink.gif is po vakar -1 kg. thumbup.gif labai dziaugiuosi, ale sian tai valgyt noriu, kad tikrai 12 val. nelauksiu, jau prisidariau salotyciu ir eisiu nima blush2.gif
kaip kitom sekes?
Atsakyti
QUOTE(bagyra32 @ 2006 05 02, 18:06)
nesi viena bevale ,as drasiai i kompanija jungiuos , nes savaitgali tikrai saika valgymui buvau pametus , tai penktadieni svertis baisu bus , jauciu vel vietoj kilai stoves  doh.gif
vakar iskrovos diena dariau tai litruks kefyro ir viskas , ziuriu man iskrova lengviau sekas daryt nei kalorijas skaiciuot . nereikia galvot kiek suvalgai ka suvalgai .  smile.gif

na as kefyriausiu penktadieni.o praeita saaite kefyriukas tikrai lengvai praejo,bet vakar tai uj doh.gif doh.gif
Atsakyti
tai visos sakot, kad pirma karta lengviau kefyro laikytis, as jau pradedu bijoti, bet vis tiek laikysiuos antradieni. o sian sedziu dar tik su dviem kriausem ir Sali, normaliai.
Atsakyti
O man misinukas jau baigesi ir turbut daugiau nesidarysiu, nes efekto tai nepajauciau schmoll.gif svoris kaip ir krito, bet gal delto, kad nedaug valgiau g.gif Dabar tik siaip maziau valgysiu ir sportuosiu,ir dar kada galesiu kefyrinsiuos thumbup.gif drinks_cheers.gif bet jai nevarot manes lauk be misinuko,tai ir toliau sieksiu geresniu rezultatu kartu su jumis ax.gif
Atsakyti
As ir kazkaip su misinuku nelabai susidraugauju. Jau pradejau dometis skyreliu apie maisto derinima. Sakau gal bus efektyviau maisto maziau, o suderinto. O savo misinuka tai kazkaip vistiek reiks uzbaigti. Aisku ir skyrelio stengsiuos neapleisti 4u.gif
Atsakyti
kaip sina gerai ajuciausi vaiksciojau su dukryte ir sijonas sukasi aplink nors tu ka;) aisq patogumo tai nelabai bet seip gerai:)ir dar sian vezima pastumdziau penkias valandas tai koju nebejauciu:)
Atsakyti
Ma kaip tik pajudėjo svoris ir va, kad nori baigėsi lesalas blink.gif Nulekiu į IKi, o ten nei sėmenų, nei moliūgo sėklų lukštentų schmoll.gif Tai ką dabar daryti??? verysad.gif Gal pertraukėlę lesimo?
Atsakyti
QUOTE(lipisinas @ 2006 05 03, 19:50)
Ma kaip tik pajudėjo svoris ir va, kad nori baigėsi lesalas  blink.gif  Nulekiu į IKi, o ten nei sėmenų, nei moliūgo sėklų lukštentų  schmoll.gif Tai ką dabar daryti??? verysad.gif  Gal pertraukėlę lesimo?

Dariau as pertraukele 2 savaites. Ne kas buvo man. Viduriai uzkietejo.
Kiti pataria tik selenas su pienu ryte g.gif
Niu, nezinau, cia jau tau sprest, bet as likau prie misinio,kad neuzsicementuotu man blush2.gif

Tai pasakyk, kiek jau numetei? bigsmile.gif
As nieko verysad.gif
Atsakyti