Įkraunama...
Įkraunama...

Mišinys žarnyno valymui-3

o man visikai nieko nuo to misinio, pradzioj zarnynas jauciu kad issivale, paskui vel surgizo i savo rezima. o jei vartodama per savaite valgydavau pagriesydama, tai nenukrisdavo niekas, o jei labai grieztai dietinausi, tai kilas, bet jis nukrenta ir be Sali, tik su dieta, tai kam pinigus laidyti. as dar vartoju ji, kol pabaigsiu, bet daugiau nepirksiu, geriau kokiu tabletku bio slim
Atsakyti
Taip atrodo pirmoji entuziazmo banga atslūgo g.gif Mano svoris taip pat nejuda iš vietos... Reiks kokių nors kitų priemonių imtis blink.gif
Atsakyti
as vakarienes nebevalgysiu, tiksliau ka nors labai lengvo, akd skrandis ne tuscias butu, tipo pasuku puoda ar darzoviu salota kokia
Atsakyti
jau lesejos gal nepajegia prie kompo prisliauzti, kiek nusilpe mirksiukas.gif
Atsakyti
Manau nebeliko lesanciu. Visos issilakste kazkur.

Na, o as siandien vel issitraukiau savo bliuda ir pries pusrycius uzlesiau. Kazko pasiilgau to misinio smile.gif
Atsakyti
ash numechiau 1 kg nesistengdama tai dabar shvenchiu su shokolado plytele blush2.gif bet jau nuo pirmadienio tai jau tikrai tikrai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sicilija: 20 gegužės 2006 - 09:59
Sveikutės išlikusios 4u.gif Manau, lesėjos po lauka bėginėja biggrin.gif neturi laiko prie kompo pritūpti biggrin.gif Aš lesaliuką nustojau lesti ir mano žarnynas vėl juokus krečia, taigi teks grįžti prie sveikų įpročių ax.gif Nors svoris ir nepajuda jau amžinybę, bet kai lesiau su žarnynu nesipykau... biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Gretos tikrai sumažėjo,bet man tai padeda tas lesalas,gal ne kiek dėl apetito mažinimo,bet kiek dėl žarnyno,jau pamiršau,kas yra vidurių užkietėjimas thumbup.gif
Atsakyti
o jo shita lesaliukas sutvarko ash baigiau savo grudelius ir labai jau tingiu iki to mandarino pedint vel jo pirkt bet reikia be to chia lozunga numechiau kad jau nuo pirmadienio tai jau tikrai tikrai tai reikia susimt mano sesuo man puikus pavyzdys priesh gimdyma ji svere apie 112 kg kai machiau tai tikrai banginis buvo o dabar sveria 57 kg sake per savaite stengdavos numest po 2 kg ir pratimu visokiu padarydavo dabar grazu paziuret o ash negimdzius ir niekaip nesugebu su savo 15 kg rankinuku ant shonu nusiskratyt
Atsakyti
Taip aš irgi guodžiu save visokiais dalykais, kad va vaiką maitinu, kad vėl kažkas negerai, o esmė, kad valios trūksta... verysad.gif Ir ne nuo pir madienio reikia, o nuo dabar susiimti! blink.gif
Atsakyti
Sveikutes, as visa savaite simulevau ir nustojau lesti lesala, bat vel pradesiu ji vartoti ir pasistengsiu susijimti ir mazinti porcijas. Labai faina, kad vel visos grizta prie misinuko. Sekmes thumbup.gif
Atsakyti
musu atstovu repeticija pries didiji pasirodyma Atenuose:
http://www.youtube.c...arch=Eurovision
Pažiūrėkit - linksma!
Atsakyti