na as meciau savo lesaliuka, nes uzkniso jokio tolko is jo man. zarnynas tik pradzioj buvo geras, paskui kaip ir ankciau patapo, na as nesiskundziu, man ir anksciau viskas ok buvo, tik reikiedavo valgyti daug darzoviu ir kruopu. nusipirkau Bio slim, menesiu kainuos apie 100 lt, na o Sali apie 60 iseidavo, nedaug brangiau, ebt tikiuosi efektas bus geresnis. taip kad ate, lesejos.
Sveikos
Ikišau vakar savo snapą spintukėn ir pamačiusi savo nebaigtą lesalą, prisiminiau apie jus
Aš tai jo jau senokai nebelesu, atsibodo
O šiap, prasidėjo daržų sodinimas, gamta ir t.t. tai savaime tie kg. tirpt pradėjo (svėriau 70kg, dabar 65 kažkur
bet cia jau be palto ir be botų, o su džinsiakais ir maikute
Pastebėjau vieną dalyką, kad kai valgydavau lesalą, tai pastoviai galvodavau ir apie maistą, kad nepražiopsot suvalgyt poros šaukštų prieš valgį, o paskui būtinai valgydavau. O dabar negalvoju ape lesalą, o valgau, kada užsimanau ir po nedaug
Jaučiuosi
Gal tą lesalą reikia valgyt kažkaip tam tikrą laiką, na pvz. savaitę valgai, savaitę ne
Nu atsibodo jis man zaraza

Ikišau vakar savo snapą spintukėn ir pamačiusi savo nebaigtą lesalą, prisiminiau apie jus

Aš tai jo jau senokai nebelesu, atsibodo

O šiap, prasidėjo daržų sodinimas, gamta ir t.t. tai savaime tie kg. tirpt pradėjo (svėriau 70kg, dabar 65 kažkur

Gal tą lesalą reikia valgyt kažkaip tam tikrą laiką, na pvz. savaitę valgai, savaitę ne

Sveika
smagu6 kad kg tirpsta apie juos negalvojant
Manau, kad esi teisi mišinuką reiktų lesti ne ištisai, o su pertraukom

Man nuo šitas mišinys irgi nieko nepadėjo, bet nesenai išbandžiau "EcoColon"
produktas virškinamojo trakto valymui. Sudėtis: gysločio sėklų milteliai, gumiarabikas, inulinas, pieno-rūgimo bakterijų kompleksas, dekstrozė. Galiu pasakyti,kad čia bene vienintelis papildas, kurio poveikį pajaučiau realiai. Geriau tik dvi savaites, bet ir dabar kai nebevartoju virskinamasis traktas veikia kaip laikrodis.
produktas virškinamojo trakto valymui. Sudėtis: gysločio sėklų milteliai, gumiarabikas, inulinas, pieno-rūgimo bakterijų kompleksas, dekstrozė. Galiu pasakyti,kad čia bene vienintelis papildas, kurio poveikį pajaučiau realiai. Geriau tik dvi savaites, bet ir dabar kai nebevartoju virskinamasis traktas veikia kaip laikrodis.
aš čia, tik prie neto neprilendu, o ir mišinio jau kokia savaitė nelesu. nieko pradėsiu dirbti - surimtėsiu....

as tai jo pavalgau svoris pamazu bet graziai krenta apimtys mazeja
ir niekas neatauga;)

na va kai kam krenta, kai kam nea, as po menesio vartojimo meciau, nes nei gramas nenukrito, o tikrai maitinausi tvarkingai
Kaip seniai buvau užsukusi,aš ir dar pro retą pakramsnoju,bet kas nukrito,tai niekas negrįžo.
Kokia nemandagi Sveikos merginos
Kokia nemandagi Sveikos merginos

Keliu temą į viršų, gal atsiras susidomėjusių
:

Kokia sena temelė, nu bet aš išsitraukiau savo mišinuka nes ko tai viduriai sustreikavo tai vėl reiks pavartoti.
o jis veiksmingas šitas mišinukas?