Įkraunama...
Įkraunama...

Mišinys žarnyno valymui-3

na as meciau savo lesaliuka, nes uzkniso jokio tolko is jo man. zarnynas tik pradzioj buvo geras, paskui kaip ir ankciau patapo, na as nesiskundziu, man ir anksciau viskas ok buvo, tik reikiedavo valgyti daug darzoviu ir kruopu. nusipirkau Bio slim, menesiu kainuos apie 100 lt, na o Sali apie 60 iseidavo, nedaug brangiau, ebt tikiuosi efektas bus geresnis. taip kad ate, lesejos.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Ikišau vakar savo snapą spintukėn ir pamačiusi savo nebaigtą lesalą, prisiminiau apie jus bigsmile.gif
Aš tai jo jau senokai nebelesu, atsibodo schmoll.gif
O šiap, prasidėjo daržų sodinimas, gamta ir t.t. tai savaime tie kg. tirpt pradėjo (svėriau 70kg, dabar 65 kažkur g.gif bet cia jau be palto ir be botų, o su džinsiakais ir maikute biggrin.gif Pastebėjau vieną dalyką, kad kai valgydavau lesalą, tai pastoviai galvodavau ir apie maistą, kad nepražiopsot suvalgyt poros šaukštų prieš valgį, o paskui būtinai valgydavau. O dabar negalvoju ape lesalą, o valgau, kada užsimanau ir po nedaug ax.gif Jaučiuosi thumbup.gif
Gal tą lesalą reikia valgyt kažkaip tam tikrą laiką, na pvz. savaitę valgai, savaitę ne g.gif Nu atsibodo jis man zaraza doh.gif
Atsakyti
Sveika 4u.gif smagu6 kad kg tirpsta apie juos negalvojant thumbup.gif Manau, kad esi teisi mišinuką reiktų lesti ne ištisai, o su pertraukom drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man nuo šitas mišinys irgi nieko nepadėjo, bet nesenai išbandžiau "EcoColon"
produktas virškinamojo trakto valymui. Sudėtis: gysločio sėklų milteliai, gumiarabikas, inulinas, pieno-rūgimo bakterijų kompleksas, dekstrozė. Galiu pasakyti,kad čia bene vienintelis papildas, kurio poveikį pajaučiau realiai. Geriau tik dvi savaites, bet ir dabar kai nebevartoju virskinamasis traktas veikia kaip laikrodis.
Atsakyti
aš čia, tik prie neto neprilendu, o ir mišinio jau kokia savaitė nelesu. nieko pradėsiu dirbti - surimtėsiu.... ok.gif
Atsakyti
Niu tai kaip gyvenasi 4u.gif aš mečiau lesaliuką, numesti 5 kg vėl priaugo g.gif, bet kai savaitgalį pamačiau savę su bikinį sėdau ant griežtos, nesveikos, dietos blink.gif, bet maximoje nusipirkau vienų sėlenų, be priedų, tai beriu į jogurtą ir kramsnoju ir stengiuosi sportuot ax.gif
Atsakyti
as tai jo pavalgau svoris pamazu bet graziai krenta apimtys mazeja smile.gif ir niekas neatauga;)
Atsakyti
na va kai kam krenta, kai kam nea, as po menesio vartojimo meciau, nes nei gramas nenukrito, o tikrai maitinausi tvarkingai
Atsakyti
Kaip seniai buvau užsukusi,aš ir dar pro retą pakramsnoju,bet kas nukrito,tai niekas negrįžo.
Kokia nemandagi Sveikos merginos 4u.gif
Atsakyti
Keliu temą į viršų, gal atsiras susidomėjusių g.gif:
Atsakyti
Kokia sena temelė, nu bet aš išsitraukiau savo mišinuka nes ko tai viduriai sustreikavo tai vėl reiks pavartoti.
Atsakyti
o jis veiksmingas šitas mišinukas? ax.gif
Atsakyti