Įkraunama...
Įkraunama...

Mišinys žarnyno valymui-3

QUOTE(paprasta @ 2006 08 01, 20:57)
o jis veiksmingas šitas mišinukas? ax.gif

Man tai veiksmingas kai lesiau tai dėl vidurių jokių problemų nebuvo,o ir ką numečiau bevartodama tai nei vienas kg.neataugo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(amfibija @ 2006 08 01, 21:00)
Man tai veiksmingas kai lesiau tai dėl vidurių jokių problemų nebuvo,o ir ką numečiau bevartodama tai nei vienas kg.neataugo  ax.gif

reiks pabandyt žarnyną sureguliuot thumbup.gif
Atsakyti
Keliu temelę aukštyn 4u.gif
Atsakyti
zarnyna,tai gerai sureguliuoja,bet kilogramai ne itin krenta smile.gif bendradarbe net priaugo kilogramu ji vartodama blink.gif

user posted image
Atsakyti
niu tai norint numest reik mityba susireguliuot o ne toliua kimst viska ka ir anksciau;) o kai mityba sureguliuoji kg krenta;)
Atsakyti
Jis kaloringas yra... kažkada mergaitės buvo kalorijas suskaičiavę.... rolleyes.gif
Atsakyti
Labas
Aš tai nieko blogo negaliu pasakyti nes man tai tinka,bet aš tai darau pertraukas kai valgau kelias savaites valgau paskui nevalgau tai efektas geresnis bent man,bet čia nuo kiekvieno organizmo priklauso.
Tai dabar vėl pavartosiu,nes ko tai žarnynas vėl streikuoti pradėjo.
Atsakyti
noriu paklausti kvailo klausimo.. hmm ka daryti, kad negurgtu pilvas, kuris tai daro tikrai ne del to, kad yra tuscias, o speju del to, kad kazkas negerai su zarnynu. buna, kad pavalgau daug ir pradeda gurgti jau po 2val, nors valgyti toli grazu nesinori.. ka daryt?? bandziau gerti tas gerasias zarnyno bakterijas, bet ir velgi maza naudos.. ka patartumete?
Atsakyti
sveiki PAUKŠTUKAI smile.gif
aš noriu prie jūsų prisidėt...manau šis mišinukas bent jau į sveikatą turėtų būt....žarnynas išsivalo manau...nes sėlenos tai geba...sakykit ką kaip derinat...aš norėčiau sužinot bent ką skaičiau daug va norėčiau sužinot jūsų dienos meniu pvz ???? g.gif
Atsakyti
Kaip smagu kad vėl temukė iškelta i viršų,
Aš kai vartoju šį mišinuka tai derinau maista ir visai neblogai buvo,reiks vel nusipirkti mišinuko .
Atsakyti
QUOTE(Dobiliukas @ 2007 01 22, 16:06)
Kaip smagu kad vėl temukė iškelta i viršų,
Aš kai vartoju šį mišinuka tai derinau maista ir visai neblogai buvo,reiks vel nusipirkti mišinuko .

a kur Vilniuj parduodamas? blush2.gif
Atsakyti
A kur jis Kaune parduodamas g.gif g.gif g.gif Vaistinese sako kad nebuna...o isieskojau visa maxima skersai ir isilgai ir neradau...... blush2.gif
Atsakyti