Parašyk, kaip sekėsi valgyti tik šokoladą
Aš tai jaučiu suryčiau per 1 kartą ir po to nieko nevalgyčiau
Tokia jau aš esu, karta paragavus negaliu sustoti
Idomu man kiek numesi po šokolado, aš jau turiu priklausomybę..Atsikeliu ir pirmoje vietoje kompą įsijungiu pažiuriu, kaip tau sekėsi
Taip, kad turi slaptą palaikymo komandą negali pavesti
QUOTE(pvaidulka @ 2013 07 26, 23:09)
Specialiai pirkau juoda sokolada, kad nesuryciau viso iskart
Pvaidulka, sauni palaikymo komanda
Labas rytas, po sokodado -0.700 g
QUOTE(Ineta.V @ 2013 07 27, 11:33)
Labas šaunuolė, kad laikaisi. O rezultatai irgi nieko
QUOTE(pvaidulka @ 2013 07 27, 14:27)
Labas šaunuolė, kad laikaisi. O rezultatai irgi nieko
Įdomu nebus taip, kad po dietos vieną kartą normaliai pavalgius 2 kg. užsidės?? Ar kada laikeisi šios dietos? Kaip svaitgalį, pgundų nenusimato??
Visko gali buti. Po sios dietos iskart Delcios dieta bandysiu.
12 d dietos nesu laikiusis, bet po jos stengsiuos maitintis sveikai ir negausiai. Esu megeja riebaus maisto, padazu. Nzn kaip reiks kovot su savim
QUOTE(Ineta.V @ 2013 07 27, 14:56)
Visko gali buti. Po sios dietos iskart Delcios dieta bandysiu.
12 d dietos nesu laikiusis, bet po jos stengsiuos maitintis sveikai ir negausiai. Esu megeja riebaus maisto, padazu. Nzn kaip reiks kovot su savim
O tai nebus Delčia jau pasibaigus už savaitės, ar tu žadi valgyti vadovaudamasi tuo delčios meniu. Jaučiu valgant pagal tą meniu ir taip svoris kristų. Ir tas mėnulis čia ne prie ko. Aš tau pasakysiu, kai pradėjau laikytis Chazano dietos, tai užsivedžiau knygutę, viską joje rašydavaus. Svorį kiekviena dieną, o apimtis kas savaitę. Tai žinok per 4 mėn. kai laikiausi, tai nei kiek nedaugiau svorio numestavau per delčia, buvo kad ir per pilnatį nukristavo daugiau nei per delčia. Tai padariau išvada, kad delčia čia ne esmė, paprasčiausiai valgyti mažiau reikia
Delcia prasideda 07.30.
Po obuoliu nukrito tik 0.1
Po obuoliu nukrito tik 0.1
QUOTE(Ineta.V @ 2013 07 28, 12:20)
Pasuoju, silpna darosi
Aciu, pvaidulka, uz palaikyma
QUOTE(Ineta.V @ 2013 07 28, 12:03)
Pasuoju, silpna darosi
stengsiuosi islaikyt esama svori, maziau valgysiu, skaiciuosiu kalorijas. Sekmes visoms
Aš jau tavęs laukia šiandiena prie kompo
Ugis 163 cm. Nesu is aukstuju ir storule nesu
bet norisi siek tiek pamest
Laikausi ir as sios dietos jau 3- ia diena, numeciau jau 2.700. Jauciuosi gerai, neapsunkusi.
QUOTE(number123 @ 2015 02 12, 10:19)
Laikausi ir as sios dietos jau 3- ia diena, numeciau jau 2.700. Jauciuosi gerai, neapsunkusi. 
6-ta diena jau - 5kg.
Kazkada jau laikiausi sios dietos, bet per visa dieta vos 5kg numeciau, sikart geriau sekasi, nors svoris toks, kaip tada, kai pirmakart bandziau ja