Įkraunama...
Įkraunama...

12 dienų dieta

Startuoju bigsmile.gif tik bijau, kad nelabosios parkeliauja, o su jomis sunkiai svoris krenta, netgi auga - bet bandau
pradziai puodelis kavos, be kurios tiesiog negaliu blush2.gif
taigi pradzia 01. 08 - 67 kg

tikslas bent 63 kg
Atsakyti
QUOTE(☼Granola☼ @ 2013 01 05, 18:09)
Sveikos gyvos visos besidietinancios ir jau prisidietinusios  mirksiukas.gif

su Naujaisiais visas  wub.gif  wub.gif  wub.gif
kaip einasi, kaip per sventes sekesi?  biggrin.gif
as po svenciu dar nebuvau ant svarstykliu bijau  doh.gif  doh.gif

Ir tave su nausais 4u.gif
Ir as labai bijaojau lipt ant svarstykliu, nes svenciau grynai lietuviskai be jokiu stabdziu. Olius pries tai drastiskai numeciau 6 kg, tai bijojau oamatyt plius12.
Bet pamaciau viso labo +2 thumbup.gif
Atsakyti
Jetau kaip sunku vėl pradėti laikytis šios dietos, bet kaip smagiai nuos jos krenta kg rolleyes.gif
Atsakyti
Labas wakaras! smile.gif ar yra besilaikanciu sios dietos? as jos laikiausi pries pora saw, bet tik 5 dienas istempiau..kazkas pasidare skrandziui po sokolado dienos, nes ryte skrandis nebeweike :/ tai toliau ir nebesilaikiau.. bet numetus n4kg buwau... aisku, yra nuo ko kristi, tai ir krito... smile.gif)) dabar jau 2kg sugrize... bet nuo siandien startuoju wel!! kas su manim? 4u.gif
Atsakyti
Tai wis gi niekas nesidomi sia dieta? ot kokios jus rolleyes.gif na o as jau 4toje dienoje, su darzowem gywenu..ir labai dziaugiuosi krentanciais kilogramasi... jau 4 kg nera!! thumbup.gif na aisku, tie pirmieji wisad greit krenta... nes wa siandien skirtumas wos 300g, bet wis gi minusas! bigsmile.gif gal gi kas nors susidomesit? ax.gif
Atsakyti
laikiausi.maisto kiekiai nedideli,bet nesuvalgydavau kiek reikia.rezas tik -4kg,bet puikiai jauciausi,nebuvo alkio.tai labiau organizmo valymas.
Atsakyti
Gal kas noretu prisijungti kartu,nuo rytojaus startuoju? 4u.gif
Atsakyti
Gal būtų kompanijos nuo ryt?
Atsakyti
QUOTE(Žaidėja @ 2013 07 17, 17:00)
Gal būtų kompanijos nuo ryt?

as:) jau pradejai? ar nuo ryt?
Atsakyti
QUOTE(tercija @ 2013 07 18, 10:27)
as:) jau pradejai? ar nuo ryt?

Labas, as bandysiu nuo ryt. Sia minute mano svoris 63,9 kg. Informuosiu tiksliai, kaip sekasi. Sveriuosi ryte ir vakare.
Atsakyti
QUOTE(Eziukas123 @ 2013 07 18, 22:24)
Labas, as bandysiu nuo ryt. Sia minute mano svoris 63,9 kg. Informuosiu tiksliai, kaip sekasi. Sveriuosi ryte ir vakare.

smagu smile.gif aš ir nuo šiandien startuoju thumbup.gif mano svoris 58, ūgis 167. tikslas sverti 55 wub.gif
Atsakyti
Sveikos, susidomejau sia dieta. Rugpjucio pabaigoj sesers vestuves, tikiuosi bent kelis kg pamest. Bandysiu nuo rytojaus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ineta.V: 21 liepos 2013 - 20:48