Įkraunama...
Įkraunama...

12 dienų dieta

sveikos, as pasuoju smile.gif ner jegu, silpna, o lakstymo man daug.
Imsiuos sveikos mitybos ir atsikrstysiu tu nelemtu 4 kg smile.gif
Sekmes tesiancioms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2012 09 05, 09:28)
sveikos, as pasuoju smile.gif ner jegu, silpna, o lakstymo man daug.
Imsiuos sveikos mitybos ir atsikrstysiu tu nelemtu 4 kg smile.gif
Sekmes tesiancioms smile.gif

Ir su manim nieko gero nebebus smile.gif siandien nusizengiau ax.gif , taip kad atsilaikiau tik viena diena, nera valios visiskai doh.gif , reiks ieskoti kitu budu ar patrauklesnes dietos smile.gif
Atsakyti
Sveikos:) nuo ryt pradedu as laikytis sios dietos.kas kartu?
nemegstu kefyro tai jogurta liesa gersiu.
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2010 11 16, 17:39)
nzn kokie rz,reikia meginti smile.gif as jau ketvirta diena snd darau,pakolkas nzn kiek sveriu,ryt galesiu parasyti 4u.gif
kokia dieta ne tyragiska,ka? blink.gif

Sveikutes,
ar butu norinciu i komapinja nuo pirmadienio pasidietint? blush2.gif Rytoj nusiperkam produktu ir pradedam bigsmile.gif
esu laikiusis sios dietos, rezultatai nenuvyle, nors iki galo neistveriau doh.gif
Kadangi reikia numest daaaug svorio, pradziai noriu greitu matomu rezultatu, kad butu stimulas toliau mest svori sveikesniais budais smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif

Paskaiciau tema ir galvoju reikia, kaip tik 12 dienu iki baliuko vieno, tik kaip supratau nei viena neisilaike iki galo unsure.gif
Niu bandau as nuo siandienos ir parasysiu kaip man sekesi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bmaja @ 2012 11 26, 12:26)
Sveikos mergaites  4u.gif

Paskaiciau tema ir galvoju reikia, kaip tik 12 dienu iki baliuko vieno, tik kaip supratau nei viena neisilaike iki galo  unsure.gif
Niu bandau as nuo siandienos ir parasysiu kaip man sekesi  biggrin.gif

Sveikute,
labai bus idomu Tavo ispudziai bigsmile.gif
as vel neistempiau iki galo doh.gif , zadu kuria diena is naujo pradet blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(☼Granola☼ @ 2012 11 26, 14:22)
Sveikute,
labai bus idomu Tavo ispudziai  bigsmile.gif
as vel neistempiau iki galo  doh.gif , zadu kuria diena is naujo pradet  blush2.gif

Visai as noreciau organizma pastresint biggrin.gif
Nuo kokio penktadienio
Atsakyti
Sveikos,as ir nuo ryt bandysiu,matau kad labai reiks doug pastangu issilaikyt 12 dienu... g.gif showoff.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2012 11 26, 15:41)
Visai as noreciau organizma pastresint biggrin.gif
Nuo kokio penktadienio

Tai gal kartu nuo penktadienio? bigsmile.gif Nes ketvirtadieni man reikes torta valgyt, tai iki tol nei nepradedu, o po torto dienos bus pats tas pasidietint user posted image hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(☼Granola☼ @ 2012 11 26, 21:01)
Tai gal kartu nuo penktadienio?  bigsmile.gif  Nes ketvirtadieni man reikes torta valgyt, tai iki tol nei nepradedu, o po torto dienos bus pats tas pasidietint user posted image  hihihi.gif

Ir as ketvirtadieni niekaip neissisukciau nuo paskanavimo.
Butu labai faina nuo penktadienio kartu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Niu, viena diena jau baigesi biggrin.gif tik aliejaus neisgeriau, bet nieko, ryt lipsiu pasisverti ar yra kazkas, tik nezinau, nes labai daug arbatu geriau per diena.
Informuosiu kaip sekasi 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Ir as noriu pabandyti, kadangi siandien jau papusryciavusi, tai nuo rytojaus. Kaip tik baigiau maitinti mazyle, pats laikas pasidietinti, antsvorio turiu laaaabai daug doh.gif
Einu perskaityti vis tema. Labai sunku matyt, kad dauguma neislaiko 12 dienu g.gif
Atsakyti