Įkraunama...
Įkraunama...

12 dienų dieta

Labas rytas clap.gif essen.gif siandien pirma diena,geriu kava ir netrukus valgysiu pusrycius - kefiriuka biggrin.gif Kartu smagiau laikytis gathering.gif
Atsakyti
QUOTE(janta @ 2012 11 27, 08:42)
Einu perskaityti vis tema. Labai sunku matyt, kad dauguma neislaiko 12 dienu g.gif

As sios dietos laikiausi kelis kartus ir tik karta pavyko iki galo. Ji tikrai labai sunki ir reikalauja daug istvermes bei ryzto.
Tad geriausia susigalvot tiksla, del kurio pasistengt nuosirdziai noretum.
As turiu biggrin.gif
Nekantrauju jau imtis sios dietos, bet be penktadienio niekaip. Tad iki tol mazinsiu sistemingai porcijas.

Vakar man buvo kefyradienis (iskrovos diena), tai siandien laisvai galeciau ir apelsinintis. Bet neverta pradet dieta, kai zinau, kad teks po keliu dienu nutraukt. Jei imt- tai imt.

Ai, o norejau istiesu tik pasakyt, kad sunkiausios pirmos 5 dienos. O paskui ivyksta luzis smile.gif
Atsakyti
Man pirmoji diena. Nelengva, bet laikausi, nelenda man tas kefyras schmoll.gif Gerai, bus maziau kaloriju smile.gif
Atsakyti
Man pirma diena praeio neblogai,tik ryte buvo -200, mazokai. Siandien pradeiau apelsinus valgyt ir bloga pasidare,rugstis griauzt pradeio. todel pamelo valgiau.
Atsakyti
QUOTE(lonnikrik @ 2012 11 28, 20:32)
Man pirma diena praeio neblogai,tik ryte buvo -200, mazokai. Siandien pradeiau apelsinus valgyt ir bloga pasidare,rugstis griauzt pradeio. todel pamelo valgiau.

As audziu minti valgyti mandarinus, jeigu apelsinai pasitaikys rugstoki ax.gif
Atsakyti
Na kur palaikančios bendradietininkės?
Po pirmos dienos nebera beveik 2 kg. Bet labai dažnai bėgioju į WC, kas man nebūdinga, tai gal skysčiai šalinasi pagreitintu būdu, nors aš tikrai per mažai jų gėriau.
Beje, aš labai daug sveriu, gal dėlto nukrito tiek nemažai.
Ir nusižengiau, kelis kąsniukus šio bei to paragavau.
O šiandien-ryt valgau varškę su apelsinais, na kad nebūtų taip sunku, sujungiau 2 dienas.
Atsakyti
Va,va,kai as nusizengdavau svoris geriau krito,o kai saziningai laikiausi,tai labai mazai. Seip man 16kg reik numest. Kogero man netinka toks badavimo budas,reiks grizt prie senesnio budo,valgyt po truputi visko ir iki 18val. Taip iau numeciau 5kg.Linkiu ium sekmes merginos!!!!! victory.gif
Atsakyti
Nemazai bega nuo sios dietos g.gif
Man iki vakaro visai nesunku isbuti, bet vakarop taip norisi viska trenkti ir prisislamsti doh.gif
Eisiu svertis, kai dukryte pabus (jos kambary svarstykles), ziuresim, gal iduos nauju jegu skaiciukai bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes,
nepavyko man nuo siandien pradet dietintis blush2.gif blush2.gif , kai lieka skanesniu valgiu likuciu, aisku butinai reikia juos sunaikint doh.gif , tikiuosi per savaitgali susikaupsiu ir nuo pirmadienio startuosiu blush2.gif
Zinot, kuri tikrai veiksminga dieta ir ne tokia drastiska - ta kur maitiniesi stiklines principu. Tik gal rezultatai ne tokie greiti, kai nuo tokiu drastisku dietu, bet ir nebadauji ten. Ir dar vienas geras dalykas kazkada Ji zurnale buvo idetas, kaip maitintis, kad kristu svoris, ten valgiarascio pavyzdziai , su suskirstytais produktais pagal spalvas. Na, gal kuri busit macius, tai zinosit apie ka kalbu. Tai irgi super dalykelis, nes nereikia kazko speciai pirkt, gamint tik sau, kaip su kitom dietom, tiesiog ziuri, ka is rekomenduojamu produktu turi namuose, ta ir valgai. Jei kuri noretumet to straipsniuko, galeciau nuskanuot ir i e-pasta atsiust mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(janta @ 2012 11 30, 07:32)
Nemazai bega nuo sios dietos g.gif
Man iki vakaro visai nesunku isbuti, bet vakarop taip norisi viska trenkti ir prisislamsti doh.gif
Eisiu svertis, kai dukryte pabus (jos kambary svarstykles), ziuresim, gal iduos nauju jegu skaiciukai bigsmile.gif

Kaip rezultatai bigsmile.gif
Atsakyti
Na nebėra dar 0,5 kg bigsmile.gif

Man kolkas labai patinka si dieta, nes labai paprasti ir aiskus produktai, nereikia daugybes patiekalu/produktu, sverti ten juos po 150 gramu ir pan.

O beje ant varskes uzsidejau po maza sauksteli kondensuoto - nu daug skaniau valgyti, nes taip rugstu atrode istisai ta varske.

Na prisipazinsiu savo svori:
pries dieta 93,5 kg
1 diena - 91,1 kg
2 diena - 90,6 kg

Bet man pradzioje visada greit krenta, veliau sunkiau. Bet skaiciai labai dziugina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(janta @ 2012 11 30, 12:22)
Na nebėra dar 0,5 kg bigsmile.gif

Man kolkas labai patinka si dieta, nes labai paprasti ir aiskus produktai, nereikia daugybes patiekalu/produktu, sverti ten juos po 150 gramu ir pan.

O beje ant varskes uzsidejau po maza sauksteli kondensuoto - nu daug skaniau valgyti, nes taip rugstu atrode istisai ta varske.

Na prisipazinsiu savo svori:
pries dieta 93,5 kg
1 diena - 91,1 kg
2 diena - 90,6 kg

Bet man pradzioje visada greit krenta, veliau sunkiau. Bet skaiciai labai dziugina thumbup.gif

Skaiciukai tikrai labai grazus thumbup.gif (man dar toli iki tokiu blush2.gif )
Taip ir toliau mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, as tai startavau thumbup.gif
Sunki man siandien diena, bet viskas, laikausi ir privalau atlaikyt.

Sekmes visoms 4u.gif
Atsakyti