QUOTE(janta @ 2012 12 03, 08:15)
SVorio pokycio nuo vakar nera

Gal mano dienos arteja, as ta proga visuomet pakaupiu 2 kg
Blogiausia, kad kazkas su kaklu ir veidu darosi. Antrakart laikausi tokios radikalios dietos ir antrakart tas pats - lyg tinsta, lyg alergija (nors esu niekam nealergiska), oda vietom tokia kaip nejautri, kaip tarka darosi. Praeita karta meciau dieta ir susitvarke, nes net infekciniam buvau atsidurusi, nieks nesuprato kas cia man vyksta.
Ar cia organizmo apsaugine reakcija, ar kazkokiu medziagu pritruksta, ar cia valosi - nezinau, bet nepatinka labai, nes gi veidas
Na ziuresiu kaip bus toliau, dar bandau toliau. Visoms sekmės

Gal Tau tikrai netinka tokios drastiskos dietos

ziurek sveikateles
As irgi zianua, kad man netinka, visada po tokiu dietu skrandzio uzdegima apturiu

, bet kaip kitaip numest to svorio, valio ne kazin kas, o apetitas zveriskas
QUOTE(Esha @ 2012 12 03, 10:29)
Labas rytas,
Man visada svoris nustoja kristi kazkur 5-8 dietos dienomis. Ir jos psichologiskai buna sunkiausios. Bet paskui persilauzia ir vel ima kristi. Todel ta zinodama, jau is naksto nusiteikiu.
Man po 3 dietos dienu - 1,9 kg.
Siandien ryte kiek silpnoka, ypac kai paskui vaika lakstyt reikejo. O mano kukuruzu burbuoles dar turguje
Isgeriam kava ir visa seimyna eisim nosis pasalt (pas mus -15).
Oho, spustelejo pas jus

Rezultatai
as iki siol dar nieko nevalgius, turbut negerai taip, bet kad islekus nuo ryto buvau, nebuvo kada, nusipirkau produktu, pradesiu turbut nuo pomidoru sulciu, labai jas megstu

, ot dietininke is manes, viska is kito galo darau