Įkraunama...
Įkraunama...

12 dienų dieta

QUOTE(Esha @ 2012 11 30, 19:47)
Sveikos, as tai startavau  thumbup.gif
Sunki man siandien diena, bet viskas, laikausi ir privalau atlaikyt.

Sekmes visoms  4u.gif

Nepamirsk pranest rezultatu mirksiukas.gif
istvermes Tau 4u.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Esha: 01 gruodžio 2012 - 13:12
Po 4 dienu nebera 3.7 kg. Ir visai jau nesunku nevalgyti.
Atsakyti
QUOTE(janta @ 2012 12 02, 11:37)
Po 4 dienu nebera 3.7 kg. Ir visai jau nesunku nevalgyti.

Oho, liuks rezultatas thumbup.gif
Tau siandien sokoladienis wub.gif Dievinu sokolada, koks jis bebutu. Pamenu as 5ta dietos diena buvau labai labai laiminga biggrin.gif

Man po dvieju dienu - 1,6 kg. Labai dziaugiuosi smile.gif

O mes tik dviese?

Granola, ar prisijungsi nuo pirmadienio? smile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Vietoj sokolado dienos perejau iskart ant obuoliu, ir visai neseniai suvalgiau ne i tema varskes surio, nes zinokit visai nejuokingai pradejo svaigti galva g.gif Isgeriau arbatos, ir po valandos pasijutau gerai.
Negaliu sau leisti guleti su 3 mazyliais, jei nereiktu nieko daryti - galima butu pakenteti atsigulus pries TV...
Atsakyti
QUOTE(janta @ 2012 12 02, 19:17)
Vietoj sokolado dienos perejau iskart ant obuoliu, ir visai neseniai suvalgiau ne i tema varskes surio, nes zinokit visai nejuokingai pradejo svaigti galva g.gif Isgeriau arbatos, ir po valandos pasijutau gerai.
Negaliu sau leisti guleti su 3 mazyliais, jei nereiktu nieko daryti - galima butu pakenteti atsigulus pries TV...

Nu taip, svaista kartais galva sios dietos metu. Ko noret, kai toks mazas kaloringumas schmoll.gif
Bloga si dieta zinau. Nes tik 10% istvermes reikia jos laikantis. O paskui jau visos pastangos bus kovot, kad svoris negristu sad.gif O dar sventes pries akis doh.gif
Nu bet kaip nors smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2012 12 02, 15:37)
Oho, liuks rezultatas  thumbup.gif
Tau siandien sokoladienis  wub.gif  Dievinu sokolada, koks jis bebutu. Pamenu as 5ta dietos diena buvau labai labai laiminga biggrin.gif

Man po dvieju dienu - 1,6 kg. Labai dziaugiuosi smile.gif

O mes tik dviese?

Granola, ar prisijungsi nuo pirmadienio? smile.gif  drinks_cheers.gif

Jungiuosi nuo rytojaus bigsmile.gif

QUOTE(janta @ 2012 12 02, 19:17)

as tai kiek kartu sitos dietos laikiausi, tai visada kokia diena pakeiciu pagal save, pvz. vietoj apelsinu valgydavau obuolius, nes obuoliai man skaniau blush2.gif
Atsakyti
O as kita varskiadieni tikrai keisiu i kefyra. Jau taip neskaniai man siandien ji valgesi.
O rytoj netroskinsiu darzoviu, nes kiek pamenu jos man slykscios preskos, ve ve ve biggrin.gif
Ryt visiems valgymams suvalgysiu po virta kukuruzu burbuole. Nelabai gal nukrypsiu nuo temos smile.gif

Granola, liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2012 12 02, 19:34)
O as kita varskiadieni tikrai keisiu i kefyra. Jau taip neskaniai man siandien ji valgesi.
O rytoj netroskinsiu darzoviu, nes kiek pamenu jos man slykscios preskos, ve ve ve biggrin.gif
Ryt visiems valgymams suvalgysiu po virta kukuruzu burbuole. Nelabai gal nukrypsiu nuo temos smile.gif

Granola, liuks  thumbup.gif

Nenusizengsi mirksiukas.gif , cia turbut esme mazai kaloriju. O kefyras ir man labiau nei varske thumbup.gif
Man siandien toks durnumas (kaip ir pries visas dietas) viska is eiles kimst, nes juk nuo ryt dieta doh.gif doh.gif
Atsakyti
SVorio pokycio nuo vakar nera blink.gif Gal mano dienos arteja, as ta proga visuomet pakaupiu 2 kg g.gif

Blogiausia, kad kazkas su kaklu ir veidu darosi. Antrakart laikausi tokios radikalios dietos ir antrakart tas pats - lyg tinsta, lyg alergija (nors esu niekam nealergiska), oda vietom tokia kaip nejautri, kaip tarka darosi. Praeita karta meciau dieta ir susitvarke, nes net infekciniam buvau atsidurusi, nieks nesuprato kas cia man vyksta.
Ar cia organizmo apsaugine reakcija, ar kazkokiu medziagu pritruksta, ar cia valosi - nezinau, bet nepatinka labai, nes gi veidas verysad.gif

Na ziuresiu kaip bus toliau, dar bandau toliau. Visoms sekmės 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Man visada svoris nustoja kristi kazkur 5-8 dietos dienomis. Ir jos psichologiskai buna sunkiausios. Bet paskui persilauzia ir vel ima kristi. Todel ta zinodama, jau is naksto nusiteikiu.
Man po 3 dietos dienu - 1,9 kg.

Siandien ryte kiek silpnoka, ypac kai paskui vaika lakstyt reikejo. O mano kukuruzu burbuoles dar turguje doh.gif biggrin.gif
Isgeriam kava ir visa seimyna eisim nosis pasalt (pas mus -15).
Atsakyti
QUOTE(janta @ 2012 12 03, 08:15)
SVorio pokycio nuo vakar nera blink.gif Gal mano dienos arteja, as ta proga visuomet pakaupiu 2 kg g.gif

Blogiausia, kad kazkas su kaklu ir veidu darosi. Antrakart laikausi tokios radikalios dietos ir antrakart tas pats - lyg tinsta, lyg alergija (nors esu niekam nealergiska), oda vietom tokia kaip nejautri, kaip tarka darosi. Praeita karta meciau dieta ir susitvarke, nes net infekciniam buvau atsidurusi, nieks nesuprato kas cia man vyksta.
Ar cia organizmo apsaugine reakcija, ar kazkokiu medziagu pritruksta, ar cia valosi - nezinau, bet nepatinka labai, nes gi veidas verysad.gif

Na ziuresiu kaip bus toliau, dar bandau toliau. Visoms sekmės 4u.gif

Gal Tau tikrai netinka tokios drastiskos dietos unsure.gif ziurek sveikateles 4u.gif
As irgi zianua, kad man netinka, visada po tokiu dietu skrandzio uzdegima apturiu doh.gif , bet kaip kitaip numest to svorio, valio ne kazin kas, o apetitas zveriskas doh.gif blush2.gif

QUOTE(Esha @ 2012 12 03, 10:29)
Labas rytas,
Man visada svoris nustoja kristi kazkur 5-8 dietos dienomis. Ir jos psichologiskai buna sunkiausios. Bet paskui persilauzia ir vel ima kristi. Todel ta zinodama, jau is naksto nusiteikiu.
Man po 3 dietos dienu - 1,9 kg.

Siandien ryte kiek silpnoka, ypac kai paskui vaika lakstyt reikejo. O mano kukuruzu burbuoles dar turguje  doh.gif  biggrin.gif
Isgeriam kava ir visa seimyna eisim nosis pasalt (pas mus -15).

Oho, spustelejo pas jus blink.gif
Rezultatai thumbup.gif
as iki siol dar nieko nevalgius, turbut negerai taip, bet kad islekus nuo ryto buvau, nebuvo kada, nusipirkau produktu, pradesiu turbut nuo pomidoru sulciu, labai jas megstu blush2.gif , ot dietininke is manes, viska is kito galo darau biggrin.gif
Atsakyti