QUOTE(Vilienė @ 2012 06 09, 00:21)
Atvažiavo kraštovaizdžio specas "sodo nindzė", atsivežė motobloką ir grėblį, BV pasakė "čia krumas, o čia - bonzas, o visur kitur - veja" (neskaitant MEDŽIŲ

sidabrinių tujų, kurios vakar iš PL parvažiavo) ir viskas buvo suprojektuota. Vejos m2 paprašė 5lt, nežinau kiek ims už MEDŽIŲ sodinimą, bet projektavimo išlaidų išvengėme.

Mūsų apželdintojas iš Kėdainių, turi savo medelyną, bet jei duodi konkretų užsakymą o jis tokio medžio neturi - ieško, perka pas kitus. Mūsų poreikiai landšaftui minimalus, juk matėt kiek žemės turim. Vilienės žodis čia svarbiausias

jokių nukrypimų, todėl visur bus veja - patikslinu, m2 - 6lt., sklypas aptvertas segmentine tvora, nes sodinam tujas, jas pirkom iš PL patys, išsirinkom smaragdinę tują. Anytai jis įrengė alpinariumą, bet man jie nepatinka, aš noriu vienmečių gėlių, prie vartų klomba kaip tik tam ir paskirta- pasodinau keletą daugiamečių aukštų augalų ir šalia kitais metais sodinsiu vieną juostą vienmečių, likęs gabaliukas žolė. Klombelėje prie namo - sodinam bonzą ir kaip atsvarą jam pasodins žemesnį spygliuotį, kokį nežinau, parinks sodininkas. Jei dar norėsiu gėlių, statysiu vazonus ir lovelius balkonuose - JEI. Galinis kiemas paskirtas daržiukui, ten stovės šiltnamis, pasodintos šilauogės, bei iš tėvo sodo parsivešiu juodą serbentą. Gal kokia lysvė svogūnui, ridikui atsiras, bus matyt.
v.
Papildyta:QUOTE(AnaDeizy @ 2012 06 09, 00:58)
Geras alus Tyskie...
Retai alų vartoju, bet jei pribrenda reikalas - tai tik Tyskie. Iš lenkiškų - tikrai geriamas. Jei imt kažką nestandartiško - dažnai perkame Ginger.
Papildyta:QUOTE(mergina05 @ 2012 06 09, 09:36)
man namo sienos prišaudytos grotelių visokių nėr baisiau, todėl viskas per kaminą, aišku rekupo padavimas ir išmetimas ant sienų.
Kaip matote - dvejos grotelės būtinos, ir jų pilnai viskam užtenka, nereikia "prišaudinėti"
Papildyta:QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 06 09, 00:54)
tai viskas tvarkoje, jei polistirolas ant pamato, bet jei jis ore? ant ko tada viskas laikosi? ant polistirolo?
Su gniuždymu viskas tvarkoje, bet ar nenulauš to polistirolo tokia vitrina?
Neįsivaizduoju, kaip pamatinis-rostverkinis polistirolas gali būti ore? Ant grunto neparemtas?