QUOTE(given444 @ 2012 06 07, 10:17)
...
zaliavalgiam apskritai, ar zaliai mesai?
nes raw food apskritai yra jega, kuo daugiau gyvo maisto, atradus zaliavalgystes idejas, - apskritai kaifuoju, energijos kaip ant sparnu pasigamina, aisku, 100proc zaliavalge neketinu buti, bet maziau termiskai apdoroto maisto - ir svoris ciuoz zemyn, ir sveikata puiki (aisku, jei riesutus ne kg krimsi.) ir skrandziui super (tik rugsciu sulciu nepadaugint.)
pvz, atradau fantastini dalyka, kad buroka galima valgyti zalia, kaip ir morka. anksciau toks klapas virti burokus virs 1 val - 1.5.val o db - plonais griezineliais susipjaustyt, mmmhmm. o jei dar medaus ciut ant virsaus, ar seklu. toks geras karpacio pasidaro.
zoziu, ZALIAS maistas - skanus, kai jau skonis apsivalo ir islaveja, issivales nuo tu kondit kepiniu.
zaliavalgiam apskritai, ar zaliai mesai?

pvz, atradau fantastini dalyka, kad buroka galima valgyti zalia, kaip ir morka. anksciau toks klapas virti burokus virs 1 val - 1.5.val o db - plonais griezineliais susipjaustyt, mmmhmm. o jei dar medaus ciut ant virsaus, ar seklu. toks geras karpacio pasidaro.
zoziu, ZALIAS maistas - skanus, kai jau skonis apsivalo ir islaveja, issivales nuo tu kondit kepiniu.
zaliavalgiam, vegetaram, veganam ir panasiem nepritariu. ektremalai, fanatikai, idealistai - pavojingi individai

mane visada pralinksmina tokie komentarai kaip 'oj kai perejau prie ... , man pasitaise sveikata atsirado energijos lialialia', vietoj ... vegetarizmas ar pan. o taip tai tiesa, juk dazniausiai pries susimastant rijo visoki suda atsiprasant, cipsus su snikeriais ir 2L buteliais coca-colos, plius bulvytes fri uzsikandant tortu ir uzpilant alkoholiu, taip taip - pradejus valgyti kazkiek sveikesni maista organizmas pradejo dekoti. ir to pasekoje '...' yra panaceja.
Sedindriuke: 'netycia' ilindau as vakar Holland and Barret online parduotuve, o ten maisto produktam akcija 'pirk viena, antras puse kainos' - tai gavosi man anarkadziu (angl. cashews taip?) kilogramas 20eur su siuntimu. dar prigriebiau lazdyno riesutu ir anarkadziu sviesto, na liux offeris.
Papildyta:
o jau orelis pas, vaje vaje dangus su zeme maisosi, apie lakstyma dvirku siandien man net nesvajoti, teks sportuoti namuose